Άρχισα κορτιζόνη αρχικά 3 δόσεις ενδοφλέβια και κατόπιν σε χάπια 4x16 mg για 10 μέρες και απο σημερα μειώνω μισό κάθε 2 μερες ..
Ομως τα συμπτώματα ( αίσθηση ρεύματος στο πόδι χέρι και τσιμπήματα στο πρόσωπο ) δεν έχουν περάσει .. Πόσο καιρό κάνει να πιάσει αυτή η κορτιζόνη ?
Απο ψυχολογικής άποψης ειμαι καλά και λεω οτι πρέπει να αλλάξω τρόπο ζωής ( άσκηση ,καλη διατροφή )
Απλώς είναι αυτή η αίσθηση του αγνώστου ,του τι θα γίνει στο μέλλον ,αν θα είμαι σε θέση να εργάζομαι , αν και πόσο θα αλλάξει η ζωή μου ..
Μέσα στο φόρουμ βρήκα πολλές απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα και σας ευχαριστώ γι αυτό !! μου είναι δύσκολο να μοιραζομαι σκέψεις απλής καθημερινότητας διότι δεν καταλαβαίνουν την ψυχολογία μου ως ασθενή νομιζω !! ..μου λένε όλοι οτι επειδή εχω πάντα εμψύχωνα τους γύρω μου ,ήμουν η ψυχή της παρέας ,της δουλειάς κλπ πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία οτι δεν θα εχω ανάγκη στη ζωή μου ,θα ειμαι δυνατή κλπ κλπ .. Ομως ειδα τελικά οτι εχω ανάγκη να φροντίσω κι εγω και για πρώτη φορά να δω τον εαυτό μου !!! Συγνώμη αν σας ζάλισα .. Φιλιά !!!

Χαμογέλα λίγη τρέλα θέλει η ζωή
Σαν να είναι η τελευταία ζήσε κάθε στιγμή !!!!
Σαν να είναι η τελευταία ζήσε κάθε στιγμή !!!!