• Καλώς σας βρίσκω!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #112603  από MARINA21
 Τετ Αύγ 12, 2015 6:43 pm
:emojis-32: :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug:
"Καλημέρα τι κάνεις, να σαι πάντα καλά, κι όταν είσαι κοντά μου, κι όταν είσαι μακριά". Μου αρέσει η μουσική και είπα να συστηθω μ ενα τραγούδι με όλες μου τις εγκάρδιες ευχές μέσα στο κατακαλόκαιρο. Διαγνώστηκα κι εγώ με MS πρόσφατα, αλλά δεν άρχισα θεραπεία ακόμα γιατί βρέθηκαν ανεβασμενες οι τρανσαμινασες και πρέπει να δουμε τι γίνεται μ αυτό το θέμα πρώτα. Μου πήρε δυο χρόνια η διάγνωση αλλά και το να το αποδεχθω θα λεγα.Είστε μια υπέροχη παρέα που με βοήθησε σ αυτό, χωρίς να το γνωρίζετε και σας ευχαριστώ γι αυτό πολύ! Χάρη (και) σε σας ξαναβρηκα την αισιοδοξία και το χαμόγελο μου! Σας ευχαριστώ για αλλη μια φορά! Φιλια πολλά. Το πρωτο μήνυμα που συνέταξα το σβησα κατά λάθος και ξαναγραφω. Είμαι πρωταρα σ αυτα.Συγχωρηστε με!
 #112609  από Στάθης
 Τετ Αύγ 12, 2015 10:12 pm
Γεια σου Μαρίνα !

Καλος ήρθες στην παρέα-κοινωνία μας :smile-sun:

Ελπίζω να μην σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ η κυρία, εν καιρό θα μας αναλύσεις και εσύ λίγο τις εμπειρίες σου πάνω στο θέμα...
Αυτή είναι και η δύναμη της κοινωνίας μας :emojis-3:

Καλή δύναμη Μαρίνα !
 #112632  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Αύγ 13, 2015 10:31 pm
Καλώς το κοριτσάκι με την αισιόδοξη και χαρωπή είσοδο :happy-cheerleadersmileygirl:
Φαντάζομαι ότι τα δύο χρόνια αναμονής για τη διάγνωση, θα ήταν βασανιστικά για σένα και τους δικούς σου :smile-sweating:
Κράτα την αισιοδοξία σου και φρόντιζε την υγεία σου με σωστό φαγητό, άσκηση που να σου ταιριάζει, άκουγε τις ανάγκες σου και κάνε παρέα με ανθρώπους που έχουν να δώσουν χαρά και εξέλιξη.Τους άλλους ...μακριά :smile-punch:
Σου εύχομαι να παραμένεις καλά για πολλά πολλά χρόνια, φτιάχνοντας τη ζωή σου χωρίς φόβο για το μέλλον :smile-nod: :smile-party: :smile-makeup: :smile-sun:
 #112644  από MARINA21
 Παρ Αύγ 14, 2015 5:23 pm
Προσπαθώ να ειμαι αισιόδοξη.Σημερα ας πουμε, δεν είμαι σε καλη μερα.Ημικρανια, ζάλη, θαμπωμα στα ματια (οπτικη νευριτιδα πριν 4 μηνες στο δεξί 0/10 οπτ. Οξυτητα και τωρα πλησιαζω 10/10 οπως λενε οι γιατροι, μετά από 5ημερο σχημα κορτιζονης -απο το οποιο ακολουθησε και ενας ωραιοτατος ερπης ζωστηρας- αλλά πάλι δε βλέπω οπως πριν) και φευγαλεα μουδιασματα σε χερια (σήμερα στο δεξί).Η πιο άχαρη και εξοντωτική περίοδος πάντως ηταν οντως μέχρι τη διάγνωση Κων/να.Πολύ το ζαλισαμε και ειδικα το τελευταίο 9μηνο νομίζω χάθηκε χρόνος.Δεν μπορώ να γράψω άλλο γιατι ζαλίζομαι...Ασε που έγραψα τις προάλλες ολοκληρο κατεβατο με την ιστορία μου απαντώντας στο Στάθη και για δεύτερη φορά, όλο σβήστηκε κατά λάθος.Γράφω απο ταμπλετ.Είμαι εκτός και δεν εχω Η/Υ.Σας φιλώ κα :smile-worried: ι θα τα ξαναπουμε. :emojis-22:
 #112660  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Αύγ 15, 2015 2:08 pm
Μαρίνα μου κάνε υπομονή, στην αρχή της διάγνωσης η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρούμαστε από αλλεπάλληλα συμπτώματα-υπολείμματα της εναρκτήριας υποτροπής :smile-nod: .
Θα ανησυχήσεις μόνον αν είναι κάτι εντελώς καινούριο και ξένο από την υποτροπή για την οποία πήρες κορτιζόνη :smile-wait: .
Σκέψου ότι εμπλέκεται και ο ψυχολογικός παράγοντας που επιδεινώνει την κατάστασή μας.Δηλαδή μας ωθεί στο να διογκώνουμε και να υπερβάλλουμε στην ερμηνεία των συμπτωμάτων μας, επειδή φοβόμαστε.
Θα το βρεις κορίτσι μου, ηρέμησε και πάλι θηρίο είσαι :smile-muscle:
 #112681  από MARINA21
 Κυρ Αύγ 16, 2015 12:34 am
Οι συμβουλές σου και τα "φώτα" σου είναι πολύτιμα. Ειλικρινά σε ευχαριστώ!