• σκπ και κατάθλιψη

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #112567  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Κυρ Αύγ 09, 2015 10:41 pm
καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φίλες. κάνει κάποιος θεραπεία με cipralex εάν έχει παρενέργειες, μου το έγραψε ο γιατρός μου γιατί μετά από μεγάλο στρες δεν μπορώ να καταπιω.
 #112569  από greekinholland
 Δευ Αύγ 10, 2015 12:19 am
Καλησπέρα Αντρέα, παίρνω cipralex περίπου ένα εξάμηνο τώρα γιατί είχα ζοριστεί αρκετά ψυχολογικά από τις ώσεις κτλ. Μπορώ να πω ότι με έχει βοηθήσει και από παρενέργειες δεν έχω κάτι ιδιαίτερο καταλάβει, απλά θέλει λίγο χρόνο για να κάνει δουλειά. Επίσης αυτό που μου είπαν είναι να μη το ξεχνάω και αν αποφασίσω κάποια στιγμή να το κόψω, πρέπει να γίνει σταδιακά. Να σου πάνε όλα καλά
 #112570  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Δευ Αύγ 10, 2015 9:36 am
ευχαριστώ για την απάντηση greekinholland. ο γιατρός μου είπε να πάρω για 10 μέρες 10mg και στη συνέχεια 20mg σε συνδυασμό με xanax :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke:
 #112578  από greekinholland
 Δευ Αύγ 10, 2015 5:28 pm
Εγώ παίρνω 10 mgr και απλά το βλέπουμε, το βοηθώ βέβαια με επίσκεψη σε ψυχολόγο για τη σωστή διαχείρηση του άγχους. Ο γιατρός σου φυσικά θα σε κατευθύνει, απλά δεν πρέπει να αφήνουμε το άγχος και το στρές να κατευθύνει τη ζωή μας. Αν χρειαστεί και φάρμακα υπάρχουν και ψυχολόγοι να μας βοηθήσουν, καλή δύναμη