• Είμαι τρελή;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #112403  από Melou
 Τρί Ιούλ 28, 2015 1:56 pm
Γεια σας κ πάλι !!
Αο πέρσι που ξαφνικά άρχισα να έχω συμπτωματα όπως μουδιασματα , τρεμουλο έντονο σαν ένα σύρμα εσωτερικά που δονητε σε όλο μου το σώμα ανατριχιλες μερικές φορές αστάθεια
Λοιπόν εκανα μαγνητικη κ βρέθηκαν 3,4 εστίες μικρες
Ο γιατρος μου είπε οτι ειναι φυσιολογικο κ να ξεχάσω οτι μπορει να έχω σκπ!
Αλλα νιώθω οτι κάτι δεν παει καλα κ όταν κουραζομαι κ σε συνδυασμό με τη ζέστη το τρεμουλο ειναι φρίκη. Θέλω να ρωτήσω αν κανω την εξέταση με το νωτιαο μυελο θα δίνει κάτι
Για να ξέρω τουλάχιστον αν έχω κάτι;
Η να το παίξω όντως τρελή κ να αφήσω να γίνει οτι γίνει;; Σας ευχαριστω πολυ που με αντεξατε!!
 #112407  από Melou
 Τρί Ιούλ 28, 2015 3:58 pm
Σε ευχαριστω πρώτα απο όλα
Όχι την είδαν δυο , η μια μου είπε δεν ειναι τίποτα
Αλλα ξέρεις αν ειναι κ ξαφνικά μου έρθει κάτι πιο βαρύ ;;;
Είχα αποφασίσει να μην το ψάξω αλλα τα συμπτωματα με ταλαιπωρούν
 #112410  από ΧΡΙΣΤΙΝΑ Γ.
 Τρί Ιούλ 28, 2015 7:47 pm
Προσωπική μου γνώμη να δεις ένα νευρολόγο που να'ναι ειδικός στη Σκλήρυνση και κατά προτίμηση Νοσοκομειακός Γιατρός. Καθώς η Σκλήρυνση είναι μια ιδιαίτερη νόσος δεν κρίνεται μόνο από τη μαγνητική, αλλά και από τα συμπτώματα και βέβαια πολύ βασική είναι και η εξέταση του μυελού.
 #112411  από Fantasma
 Τρί Ιούλ 28, 2015 8:55 pm
Ζητώ συγγνώμη,αλλά εξέταση συμβαίνει στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό που είναι γύρω απο τον νωτιαίο μυελό,όχι στον μυελό.Η απώλεια ηλεκτρολητών πιστοποιεί την πολλαπλή σκλήρυνση.
Τρελή δεν είσαι,απλά δεν αξιολογούν κατάλληλα οι ιατροί,δυστυχώς.
Και ειδικοί στην πολλαπλή σκλήρυνση είναι όλοι οι νευρολόγοι σύμφωνα με το ό,τι είναι η πιο κοινή νευρολογική πάθηση.