• Emarydi thatsme

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #112203  από emarydi
 Δευ Ιούλ 13, 2015 3:17 pm
Καλησπέρα,
έιμαι 4 2 ετων ,καθηγήτρια αγγλικών , πάντρεμενη με 2 παιδάκια [1+1]
από τον Νοέμβριο εχω μονιμο μουδιασμα στα ποδια και τωρα άρχισε και στα χέρια :-) ακόμη δεν ξέρω τι εχω!!!! Θα πάω στο γιατρό την άλλη Τρίτη.
 #112206  από Fantasma
 Δευ Ιούλ 13, 2015 3:35 pm
Αιματολογικές εξετάσεις θα σου ζητήσει,πολύ πιθανόν και μαγνητική τομογραφία για να πιστοποιήσει το τι συμβαίνει.
 #112208  από emarydi
 Δευ Ιούλ 13, 2015 5:14 pm
einai το πρωτο φορουμ που γραφω γιαυτο ζητω συγνωμη για τα λαθη.
εχω κανει αιματος (και ολα καλα) και ακτινογραφια μεσης (οκ) πηγα πρωτα σε παθολογο και μετα σε ορθοπαιδικο και τωρα θα παω σε νευρολογο . πηγα δηλ σε εναν και μου εγραψε μαγνητικες και ηλεκτρομυογραφημα αλλα δεν ειμαι σιγουρη και αν και ο νεος γιατρος θα τα θελει ετσι και μιας και δεν αντεχω τον τομογραφο, εχω κλειστοφοβια, να μην κανω τζαμπα τις εξετασεις.
 #112221  από billios
 Τρί Ιούλ 14, 2015 1:44 pm
Μην μασας,υπαρχει και ανοιχτος τομογραφος,σου ευχομαι ολα να πανε καλα.
 #112226  από marykif
 Τετ Ιούλ 15, 2015 5:45 pm
εύχομαι όοοολα να πάνε καλά και να ναι απλά μια κακή ανάμνηση!!! ειλικρινά όλα να πάνε καλά!!!
εννοείται σε ανοιχτό να κάνεις τη μαγνητική...αλλά να το ζητήσεις όταν θα κλείνεις το ραντεβού μην το ξεχάσεις να το ζητήσεις γιατί διαφορετικά σε βάζουν στο παλαιού τύπου όπως έκαναν σε μένα και εκεί κατάλαβα τη διαφορά....και να σκέφτεσαι τα παιδάκια σου!!!!έτσι έκαν σκεφτόμουν το νεογέννητο τζουτζούκο μου!!!!
 #113162  από emarydi
 Τετ Σεπ 30, 2015 10:14 am
ΣΑΣ ευχαριστώ πολύ, δυσκολεύομε λίγο να βρω πως γράφουν αλλά σιγά σιγά θα μάθω! σιγά σιγά και χαλαρά διότι έτσι μου είπαν πρέπει απ εδώ και στο εξής να ζω. τέλος το άγχος και η σπιντα (λέμε τώρα) χθες πήρα την οριστική διάγνωση έχω επισήμως ΣΚΠ.
 #113167  από περιστερι
 Τετ Σεπ 30, 2015 7:01 pm
και απο δω και πέρα τι σκέφτεσαι να κάνεις;
 #113172  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Τετ Σεπ 30, 2015 10:07 pm
Kαλόστην ,καλά να πας και ψυχραιμία...

που ακόμα μετά από 5 μήνες συμπληρώνω ακόμα και δεν φτάνει ,ένα πράγμα σαν τα χρήματα//
 #115456  από emarydi
 Τρί Μαρ 08, 2016 10:32 pm
γεια σας και παλι :smile-sun:
την παλευω δεν την παλευω
ολα τα κανω πιο αργα αντι για 5 δουλειες 1 αντι για 10 παλι 1
δυσκολο να το χωνεψω νομιζω οτι ειμαι καλα και τσουπ να
ενας πονοκεφαλος να μια υπερκοπωση να μια πανα ακρατειας
και κατι διαλειποντες καθετηρες που μου σπανε τα νευρα. ο γιατρος μου εδωσε και ενα χαπι να ανεβασω σερετονινη αλλα νομιζω η 3Δ τηλεοραση που πηραμε εκανε καλυτερη δουλεια. παντως ειναι δυσκολο να δεχτω την νεα πραγματικοτητα ,δεν το βαζω κατω γκρινιαζω λιγο παραπανω αλλα ελπιζω να μην μου μεινει κουσουρι!!!!

σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και το μοιρασμα
πρωτη φορα μπαινω σε φορουμ και μου φανηκε λιγο περιεργο στην αρχη
νομιζω τωρα αρχιζω να παιρνω το κολάι :emojis-1:
 #115457  από litsa
 Τρί Μαρ 08, 2016 11:28 pm
όλα θα πάνε καλά!! με ηρεμία, ψυχραιμία, αποδοχή, γνώση!!