• Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους μας

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #112155  από dm123
 Τετ Ιούλ 08, 2015 10:07 am
Καλημέρα!

Όλες αυτές τις ημέρες καθόμαστε και παρακολούθουμε ένα θέατρο παραλόγου στις τηλεοράσεις, στη Βουλή,στους δρόμους κλπ.

Δεν ξέρω έαν είναι θέμα του admin αλλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλους μας..αλήθεια ΜΠΡΑΒΟ..δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά στο θέμα του δημοψηφίσματος...

Και το μπράβο πάει γιατί δεν θα άντεχα να βλέπω να τρωγόμαστε για αυτό..Ξέρω πολύ καλά ότι όλοι έχουμε άποψη πάνω στο θέμα αλλά ας τρωγόμαστε για το εάν η μία "θεραπεία" είναι σωστή ή όχι..είναι πολύ πιο χρήσιμο για εμάς από την διχόνοια που επικράτησε και επικρατεί τον τελευταίο καιρό για το δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Μπράβο μας...μπράβο μας...μπράβο μας..
 #112159  από Κωνσταντίνα
 Τετ Ιούλ 08, 2015 3:59 pm
dm123 έγραψε:Καλημέρα!

Όλες αυτές τις ημέρες καθόμαστε και παρακολούθουμε ένα θέατρο παραλόγου στις τηλεοράσεις, στη Βουλή,στους δρόμους κλπ.

Δεν ξέρω έαν είναι θέμα του admin αλλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλους μας..αλήθεια ΜΠΡΑΒΟ..δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά στο θέμα του δημοψηφίσματος...

Και το μπράβο πάει γιατί δεν θα άντεχα να βλέπω να τρωγόμαστε για αυτό..Ξέρω πολύ καλά ότι όλοι έχουμε άποψη πάνω στο θέμα αλλά ας τρωγόμαστε για το εάν η μία "θεραπεία" είναι σωστή ή όχι..είναι πολύ πιο χρήσιμο για εμάς από την διχόνοια που επικράτησε και επικρατεί τον τελευταίο καιρό για το δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Μπράβο μας...μπράβο μας...μπράβο μας..
Αγαπητή-έ dm123(συγγνώμη για τη μνήμη μου, αν και νομίζω είσαι κορίτσι :smile-blush: ), αλλά το θέατρο παραλόγου το παρακολουθούμε χρόνια :smile-bandit:
Είναι βέβαιο ότι δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε, αλλά δεν έχουμε μόνο την ιδιότητα του ασθενή......... :obscene-drinkingdrunk: Αν και ως ασθενείς που μιλούν μόνο για τα πιο χρήσιμα πράγματα(όπως πιστεύεις) όπως οι θεραπείες, έχουμε φάει τα μουστάκια μας :smile-punch:
Οι πολίτες δε διχαζόμαστε σε αντίθεση με τους θεατρίνους που μας ενημερώνουν και το προσπαθούν πολύ :handgestures-thumbdown: