• θολουρα στα ματια απο ζέστη

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #111340  από nanablue
 Τρί Ιουν 02, 2015 6:51 pm
Γειά σας παιδιά! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Σε γεννικές γραμμές είμαι πάρα πολύ καλά, το μόνο πρόβλημα που είναι τώρα που έπιασαν οι ζέστες είναι η θολούρα στα μάτια και στο μυαλό.
Δηλ. τις μεσημεριανές ώρες όταν έχει και έντονο φως με πιάνει μια θολούρα στα μάτια, αλλά όταν ξεκουραστώ ή κοιμηθώ αυτό περνά. Το ίδιο με πιάνει και στο γυμναστήριο όταν κάνω τροχάδι, αλλά μετά από λίγο φεύγει. Σημειώστε ότι αν υπάρχει συννεφιά είμαι μια χαρά...

:emojis-17:
 #111346  από Κώστας
 Τετ Ιουν 03, 2015 2:47 am
Καθιέρωσε κάθε μεσημέρι να ξαπλώνεις και αν θέλεις να κοιμάσαι μία με μιάμιση ώρα. Όχι παραπάνω. Η ξεκούραση αυτή, έχει θεαματικά αποτελέσματα. Πριν από δύο χρόνια είχα εντονότατο πρόβλημα με την όραση. Όχι θολούρα, αλλά μεγάλη ασάφεια στην περιφερική όραση, ιδιαίτερα όταν βρισκόμουν σε κινούμενο όχημα. Μου πέρασε τελείως με κάποια συμπληρώματα και βιταμίνες που πήρα για έξι μήνες. Ίσως αξίζει να ψαχτείς λίγο προς αυτή τη κατεύθυνση. Στο forum μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες για συμπληρώματα και βιταμίνες. Πρόσεξε μόνο μην παρασυρθείς και μπεις σε διαδικασία μακρόχρονης αγωγής η οποία θα σε ξεζουμίσει οικονομικά. Αν εμπιστεύεσαι κάποιον γιατρό (όχι απαραίτητα νευρολόγο), μάθε απ΄ αυτόν ποιες βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής είναι τεκμηριωμένα κατάλληλα για τα μάτια και μπορούν να βοηθήσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Σάβ Ιουν 06, 2015 12:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #111448  από marykif
 Σάβ Ιουν 06, 2015 12:15 am
Καλησπέρα, είμαι σχετικά νέα στη παρέα και αρκετά φοβισμένη και αγχωμένη για το τι θα συμβεί....νιώθω εξάντληση ειδικά τα μεσημέρια αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία και δεν το πολυσκέφτομαι γιατί τρέμω στην ιδέα της κορτιζόνης ξανά αφού είναι περίπου μια βδομάδα που ξεμπέρδεψα και άρχισα τa copaxone...η θολούρα στα μάτια πέρασε τουλάχιστον δεν τη νιώθω, το μούδιασμα στο χέρι όμως το έχω ακόμη...αλλά το παλεύω και δεν κάνω δουλειές με εκείνο το χέρι .....μην σπάσω και όλα μου τα πιατικά...γράφω όμως γιατί διάβασα για θολούρα στο μυαλό!!!!! Το οποίο το νιώθω έντονα ειδικά κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα αλλά θεωρούσα ότι ήταν η ιδέα μου και αποτέλεσμα της απογοήτευσης και της στεναχώριας...έχετε ρωτήσει γιατρό? τι κάνουμε είναι στα πλαίσια της ασθένειας?