• Θέλω την γνώμη σας!!!!

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #111218  από LEMM
 Δευ Μάιος 25, 2015 1:28 pm
Γεια σας είμαι νέα στο φορουμ δεν έχω συστηθεί ακόμη καθώς είμαι στην φάση της διερέυνησης,
θέλω μια μικρή βόηθεια από όποιον μπορεί .Τα πράγματα έχουν ως εξής : πριν ένα μήνα μούδιασαν τα πόδια μου σε σημείο να μην μπορώ να κινηθώ,μετά από μια νοσηλεία επτα ημερών μια αξονική και δύο μαγνητικές σε οσφυική και θωρακική μοίρα με παρέπεμψαν σε νευροχειρουργο σπονδυλικής στήλης αφού θεώρησαν ότι όλα τα δημιουργούσε μια κήλη που πίεζε νωτιαίο.
Ο νευροχειρούργος απλά είδε της εξετάσεις και αμέσως μου είπε ότι δεν είναι δικό του θέμα και έπρεπε να με δει νευρολόγος όπως και έγινε .
Μετά από μια εξονυχιαστική μπορώ να πω νευρολογική εξέταση μου ζήτησε να κάνω ακόμα μία μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα οι οποίες έδειξαν μια ενεργή εστία 9 χιλ.στον αυχένα ,μετά από αυτό ο νευρολόγος μου ζλητησε να εισαχθώ στο παν/κο νοσοκομείο όπου υπηρετεί για να κάνουμε μια οσφυική παρακέντηση και κάποια μυογραφήματα.(περιμένω να με καλέσουν άμεσα) για να μπορέσει να καταληξει στην διάγνωση.
Μέχρι τότε ξεκίνησα φυσικοθεραπείες για να δυναμώσουν τα πόδια και ένα φάρμακο για τον πόνο.
Θέλω να ρωτήσω :αν είναι σκπ συμβαίνει συχνά να έχει έντονα συμπτώματα για τόσο μακρύ διάστημα-20/4/2015 μουδιασαν τα πόδια μου και από τότε έχω μεγάλο θέμα με την κίνηση -και αυτό με τρομάζει -δεν μπορώ να διανύσω μεγάλη απόσταση και αισθάνομαι ότι καταβάλω μεγάλη προσπάθεια για να πάρει την εντολή το πόδι μου και να κινηθεί.
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά έχω κουραστεί και εγώ και προσπαθώ από κάπου να πιαστώ.
 #111224  από Γιάννης
 Δευ Μάιος 25, 2015 4:25 pm
Αν αυτό σε ανακουφίζει κάπως, θα σου πω ότι ένας μήνας δεν είναι και το τεράστιο διάστημα.
Σου εύχομαι να περάσει και να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι σου.