• ΚΕΠΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #110557  από Melina Kanakaridis
 Τετ Απρ 22, 2015 2:16 pm
Για σας ,παιδια!Μηπως ξερετε κανενα τηλεφωνο ΚΕΠΑ Αθηνων(Πειραιως 181)που λειτουργη?
Θα πεθανει ο ανδρας μου,και εγω δεν μπορω να επικοινωνησω μ' αυτους να ρωτησω τι γινεται με τα χαρτια του.Αμαν! :smile-angry:
 #110559  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Απρ 22, 2015 4:06 pm
Melina Kanakaridis έγραψε:Για σας ,παιδια!Μηπως ξερετε κανενα τηλεφωνο ΚΕΠΑ Αθηνων(Πειραιως 181)που λειτουργη?
Θα πεθανει ο ανδρας μου,και εγω δεν μπορω να επικοινωνησω μ' αυτους να ρωτησω τι γινεται με τα χαρτια του.Αμαν! :smile-angry:
Μελινα , σου εστειλα μηνυμα .
 #110560  από Κώστας
 Τετ Απρ 22, 2015 4:14 pm
Και τηλέφωνα να βρεις, όσο και να παίρνεις, δεν πρόκειται ν΄ απαντήσει κανείς. Φαίνεται πως είναι συστηματική τακτική των δημοσίων υπηρεσιών, τουλάχιστον αυτών που ασχολούνται με θέματα ΑμεΑ. Δύο μήνες παίρνω καθημερινά τηλέφωνο (σε αρκετούς διαφορετικούς αριθμούς), το τμήμα συντάξεων του ΟΑΕΕ Πειραιά. Συνήθως το τηλέφωνο δείχνει απασχολημένο και όποτε καλεί δεν απαντά ΚΑΝΕΙΣ. Οπότε οπλίζεσαι με τεράστια υπομονή και κουράγιο και πηγαίνεις η ίδια στο ΚΕΠΑ που σ΄ ενδιαφέρει, μήπως βάζοντας καμιά φωνή, μπορέσεις να μάθεις ή να πετύχεις κάτι. Βέβαια κι΄ αυτό παίζεται γιατί θα σε παραπέμπει ο ένας στον άλλον και δουλειά δύσκολα θα κάνεις. Μου έχουν κόψει εδώ και τρεις μήνες το εξωιδρυματικό που πέρνω, ενώ είχα καταθέσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τρεις μήνες προτού λήξει το προηγούμενο. Η απάντηση που πήρα όταν επισκέφθηκα ο ίδιος την υπηρεσία, είναι πως έχουν φόρτο εργασίας και να κάνω υπομονή.
 #110578  από Melina Kanakaridis
 Πέμ Απρ 23, 2015 12:44 pm
Ευχαριστω,παιδια!