• ΤΙ ΖΑΧΑΡΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ;;;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #110494  από krevasils
 Σάβ Απρ 18, 2015 3:55 pm
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΠΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 88-92 ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΓΝ 1/3 ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΕΙΧΑ 100 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΡΗΣΕΙ 8ΩΡΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΘΩ ΤΡΟΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ 8 ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 112 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 105 ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ Μ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΓΗ ΑΙΜΑΤΟΣ(ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑΣ) ΚΑΙ Μ ΕΒΓΑΛΕ 115 ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΣΤΑ 124 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΠΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΚΑΦΕ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ Μ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ 166!!!!!!ΒΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΑΧΤΥΛΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 116-117-121....ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΘΑΡΡΩ ΤΟ 166 ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΟ7ΥΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ
 #110495  από Ζωγραφία
 Σάβ Απρ 18, 2015 4:45 pm
Πολλές μετρήσεις μέσα σε μία μέρα.....η τιμή του σακχάρου μεταβάλλεται στη διάρκεια της ημέρας.............. το ορθό είναι να γίνεται μέτρηση μόνον το πρωί νηστικός...........μόνον οι σακχαροδιαβητικοί κάνουν ολοήμερες μετρήσεις
 #110499  από Gorge
 Σάβ Απρ 18, 2015 11:44 pm
να προσεχεις τη ζαχαρη και το ψωμι γιατι με την κορτιζονη δεν κανουν χωριο
 #110583  από mplearkouda
 Πέμ Απρ 23, 2015 2:53 pm
Αν και εχει πολυ καιρο να κανω κορτιζονη,μια φορα θυμαμαι που ειχα κανει αναλυση αμεσωσ μετα που τελειωσε το 3ημερο σχημα δεν ηταν αυξημενο το ζαχαρο.
Πως τα πας εν τω μεταξυ με το rebound effect?εχει σταθεροποιηθει καπως η κατασταση;
 #110589  από krevasils
 Πέμ Απρ 23, 2015 6:05 pm
mplearkouda έγραψε:Αν και εχει πολυ καιρο να κανω κορτιζονη,μια φορα θυμαμαι που ειχα κανει αναλυση αμεσωσ μετα που τελειωσε το 3ημερο σχημα δεν ηταν αυξημενο το ζαχαρο.
Πως τα πας εν τω μεταξυ με το rebound effect?εχει σταθεροποιηθει καπως η κατασταση;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ..........ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ............ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΙΑ
 #110620  από mplearkouda
 Κυρ Απρ 26, 2015 12:58 am
Ο γιατρος τι λεει για ολο αυτο? Ειναι αναμενομενο? κανουν σε τετοιεσ περιπτωσεις εκτος απο το να προσευχονται?
 #110792  από krevasils
 Τρί Μάιος 05, 2015 7:42 pm
mplearkouda έγραψε:Ο γιατρος τι λεει για ολο αυτο? Ειναι αναμενομενο? κανουν σε τετοιεσ περιπτωσεις εκτος απο το να προσευχονται?
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ....... Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΑΠΟΤΟΜΑ....ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ...ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ
 #110795  από Κωνσταντίνα
 Τρί Μάιος 05, 2015 10:19 pm
krevasils έγραψε:
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ....... Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΑΠΟΤΟΜΑ....ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ...ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ
Φίλε μας προσπάθησε να βρεις με ψυχραιμία .....τη νέα μπάλα που θα σε κάνει ξανά χαρούμενο :smile-rock:
Εδώ είναι αλλά θα χρειαστεί να βρεις νέους τρόπους για να "παίζεις" :smile-wait: .

Η προσευχή αν στο παρελθόν σου έδινε δύναμη, θα σε βοηθήσει και στην παρούσα κατάσταση.

Θα τη βρεις ξανά τη μπάλα όπως τη βρήκαμε ........κουτσά στραβά :smile-tongueout: οι περισσότεροι.
Δεν έχεις πολλές επιλογές από το να ξαναδείς το θέμα σου, με νέα ματιά :smile-wink:

Σου εύχομαι να βρεις την αισιοδοξία σου και τη δύναμή σου σύντομα :smile-flower: