• ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8048  από Giota
 Σάβ Αύγ 22, 2009 9:16 am
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΑΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΣΚΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΠΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ?
 #8049  από LL--MM
 Σάβ Αύγ 22, 2009 12:15 pm
Γιώτα μου, καταρτισμένοι ΔΕΝ είμαστε... Γεγονός είναι ότι σε κάποια οφθαλμολογία όπου έτυχε να βρεθώ, μου περιέγραψαν τα συμπτώματα αυτά, μαζί με τη διαφορά στην αίσθηση του κόκκινου, ιδίως, χρώματος, ώς αναγνωριστικά της ώσης. Όσο και να μην υπάρχει λόγος άμεσου πανικού, λοιπόν, καλά θα κάνεις να πας να δείς νευρολόγο και οφθαλμίατρο ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!!!

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ & ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ 8-)
 #8051  από Maria77
 Σάβ Αύγ 22, 2009 1:07 pm
Γιώτα μου έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με εσένα λίγο καιρό μετά την διαγνωσή μου! Δυσκολευτήκαν να μου πουν τί είναι...καθυστέρησαν... μου έλεγαν διάφορα άσχετα...αλλά ο νευρολόγος που με παρακολουθεί και σήμερα μου έκανε την διάγνωση για άτυπη οπτική νευρίτιδα! Μην ανησυχείς, με κόρτιζόνη θα περάσει! Απλά πήγαινε στον γιατρό σου το συντομότερο!
Περαστικά και πολλά φιλιά!
 #8054  από Giota
 Σάβ Αύγ 22, 2009 5:14 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Κ ΕΓΩ ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΣΤΙΑΣΩ ΚΑΠΟΥ. Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
 #8055  από Maria77
 Σάβ Αύγ 22, 2009 6:24 pm
Δηλαδή τα έχεις όταν βγεις στο φως συνέχεια? Δεν είναι κάτι καινούργιο?
 #8056  από Giota
 Σάβ Αύγ 22, 2009 6:28 pm
ΟΤΑΝ ΕΣΤΙΑΖΩ ΚΑΠΟΥ Η ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΦΩΣ. ΤΩΡΑ ΠΧ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ
 #8057  από Maria77
 Σάβ Αύγ 22, 2009 6:33 pm
Ίσως τότε να μην είναι όπως αυτό που είχα πάθει εγώ...απλά ανάφερέ το στον γιατρό σου και θα σου πει!
Εγώ τα είχα συνέχεια όταν γύριζα τα μάτια μου, δεξιά, αριστερά και κυρίως στο φως!