Γειά σας, παρατηρώ αυτό το φόρουμ και βλέπω μια απίστευτη επιθετικότητα, αρνητισμό και συμπεριφορές ατόμων εδω μέσα παράξενες. Το κάθε νέο μέλος που έχει μάθει τα νεα από το γιατρό του, για μια δύσκολη ασθένεια θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Δεν είναι τίποτα και συνέχισε τη ζωή σου, μη κοροιδευόμαστε, ούτε ισχύει , ούτε βοηθάει. Απλά οι περισσότεροι είναι χρόνια σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και μπορούν να το διαχειριστούν. Οι νέοι στην ιστορία της ΣΚΠ, βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά και το τελευταίο πράγμα που θα τους βοηθήσει δεν είναι οι φωνές. Το ίδιο με την πραγματικά τρελλή κατάσταση των ΚΕΠΑ, ούτε νομικοί είναι οι περισσότεροι ούτε γιατροί. Το μόνο που βλέπω είναι επίσης κραυγές. Να μην μιλήσω και για τις διάφορες φαρμακευτικές αγωγές, κάθε φορά που μπαίνω εδω μέσα, αισθάνομαι τουλάχιστον ηλίθιος που τρυπιέμαι τρείς φορές τη βδομάδα. Εχει συνομοτήσει εναντίον μου η παγκόσμια ιατρική κοινότητα για να με ξεκάνει. Με ηρεμία στη δυσκολία που ζούμε, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε το νέο συνασθενή, το συνασθενή που έχει να αντιμετωπίσει το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας και τον συνασθενή μας που έκανε την επιλογή να ακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή που του προτεινε ο γιατρός του.
Με πολλή πολλή αγάπη για όλους μας τα λέω, ούτε θέλω να μαλώσω με κάποιον, ούτε έχουμε τίποτα να μοιράσουμε
Με πολλή πολλή αγάπη για όλους μας τα λέω, ούτε θέλω να μαλώσω με κάποιον, ούτε έχουμε τίποτα να μοιράσουμε