• Κουφο αλλα αληθινο!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #109669  από maria E
 Κυρ Μαρ 01, 2015 5:44 pm
Βρε παιδια....θελω να σας πω κατι κουφο που μου ετυχε τον τελευταιο καιρο..
Τον προηγουμενο μηνα,συνειδητοποιησα οτι το βραδυ που ξαπλωνα,οταν δεν υπαρχουν θορυβοι,βουιζαν τα αυτια μου,σε στυλ ειναι ενα κουνουπι διπλα μου,το οποιο δεν ηταν αρκετα δυνατο για να το προσεχω την ημερα αλλα αρκετο για να ειναι πολυ εκνευριστικο το βραδυ.Περιττο να πω οτι για κανα μηνα κοιμομουν με την τηλεοραση ανοιχτη για να μην το ακουω.
Πηγα στον ωριλα,ο οποιος μου ειπε οτι τα αυτια μου δεν ειχαν κατι,αλλα μπορει να οφειλεται στο θεμα μας,η σε αλλους λογους οπως αναιμια,υποταση,θυροειδη και αλλα.Μου εδωσε τα χαπια sibelium,για 10 μερες απο δυο και αν δεν περναγε το βουητο να τα παρω αλλες 10 μερες.Ομολογω στεναχωρηθηκα,γιατι με απασχολουσαν 2-3 θεματακια τελευταια,και αυτο το χαζοβουητο ηταν σαν το κερασακι στην τουρτα.
Πηρα τα χαπια για 10 μερες.Την τελευταια μερα,λεω,θα κανω γενικη δοκιμη για να δω αν θα συνεχισω να τα παιρνω.Στις 2 το βραδυ κλεινω τα παντα,τηλεοραση,υπολογιστη,πορτα,παραθυρα και ξαπλωνω......ΒΒΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ.Μεγαλη απογοητευση. Δεν ξερω πως μου ηρθε,και σηκωθηκα και αρχιζα να πλησιαζω το αυτι μου παντου μπας και ανακαλυψω τιποτα,αλλα χωρις πολλες ελπιδες. Τιποτα.αρχισα να σουρνομαι στο πατωμα σαν λαγωνικο.Και βλεπω μπροστα μου τι?Ενα πολυπριζο κατω απο το κρεβατι μου,στο υψος του κεφαλιου μου με την πριζα του εκτυπωτη μεσα.Οχι,λεω......δεν μπορει.....δεν μπορει.......Μπορουσε.Με το που εβγαλα την πριζα σταματησαν ολα.Περιττο να σας πω οτι ημουν ξαπλωμενη στο πατωμα για 10 λεπτα με το πολυπριζο στο χερι,κοιτωντας το,προσπαθωντας να αποφασισω αν θα βαλω τα γελια η τα κλαμματα.Τελικα γελασα!(πικρα!)Αυτα απο τη χαζη φιλη σας!Φιλακια πολλα παιδακια μου
 #109670  από Dhm
 Κυρ Μαρ 01, 2015 5:47 pm
!!! Γενικά...δεν πρέπει να αποδίδουμε τα πάντα στην σκλήρυνση!(Κι εγώ δυστυχώς το κάνω πολύ..)
Ναι σαι καλα και να προσέχεις!
Υ.Γ.Εγώ μάλλον θα γελούσα!
 #109683  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μαρ 01, 2015 10:04 pm
maria E έγραψε:Βρε παιδια....θελω να σας πω κατι κουφο που μου ετυχε τον τελευταιο καιρο..
Τον προηγουμενο μηνα,συνειδητοποιησα οτι το βραδυ που ξαπλωνα,οταν δεν υπαρχουν θορυβοι,βουιζαν τα αυτια μου,σε στυλ ειναι ενα κουνουπι διπλα μου,το οποιο δεν ηταν αρκετα δυνατο για να το προσεχω την ημερα αλλα αρκετο για να ειναι πολυ εκνευριστικο το βραδυ.Περιττο να πω οτι για κανα μηνα κοιμομουν με την τηλεοραση ανοιχτη για να μην το ακουω.
Πηγα στον ωριλα,ο οποιος μου ειπε οτι τα αυτια μου δεν ειχαν κατι,αλλα μπορει να οφειλεται στο θεμα μας,η σε αλλους λογους οπως αναιμια,υποταση,θυροειδη και αλλα.Μου εδωσε τα χαπια sibelium,για 10 μερες απο δυο και αν δεν περναγε το βουητο να τα παρω αλλες 10 μερες.Ομολογω στεναχωρηθηκα,γιατι με απασχολουσαν 2-3 θεματακια τελευταια,και αυτο το χαζοβουητο ηταν σαν το κερασακι στην τουρτα.
Πηρα τα χαπια για 10 μερες.Την τελευταια μερα,λεω,θα κανω γενικη δοκιμη για να δω αν θα συνεχισω να τα παιρνω.Στις 2 το βραδυ κλεινω τα παντα,τηλεοραση,υπολογιστη,πορτα,παραθυρα και ξαπλωνω......ΒΒΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ.Μεγαλη απογοητευση. Δεν ξερω πως μου ηρθε,και σηκωθηκα και αρχιζα να πλησιαζω το αυτι μου παντου μπας και ανακαλυψω τιποτα,αλλα χωρις πολλες ελπιδες. Τιποτα.αρχισα να σουρνομαι στο πατωμα σαν λαγωνικο.Και βλεπω μπροστα μου τι?Ενα πολυπριζο κατω απο το κρεβατι μου,στο υψος του κεφαλιου μου με την πριζα του εκτυπωτη μεσα.Οχι,λεω......δεν μπορει.....δεν μπορει.......Μπορουσε.Με το που εβγαλα την πριζα σταματησαν ολα.Περιττο να σας πω οτι ημουν ξαπλωμενη στο πατωμα για 10 λεπτα με το πολυπριζο στο χερι,κοιτωντας το,προσπαθωντας να αποφασισω αν θα βαλω τα γελια η τα κλαμματα.Τελικα γελασα!(πικρα!)Αυτα απο τη χαζη φιλη σας!Φιλακια πολλα παιδακια μου
:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: Βρε Μαρακι .....Χαπακωθηκες αδικα !!!!!! Δεν πειραζει . Αφου δεν εχεις προβλημα . Ευτυχως που ετυχε αυτο το κουφο και σε ''ειδαμε '' στο φορουμ ! Εισαι αρκετο καιρο εξαφανισμενη ! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #109702  από Στάθης
 Δευ Μαρ 02, 2015 2:17 pm
χαχαχα επειδή ζούσα με το Tinnitus πολλά χρόνια... (έτσι λέγεται το σύμπτωμα ανευ λόγου ηχητικών πανδαισιών και βουισμάτων του αυτιού) με έπιασε η καρδιά μου στην αρχή της περιγραφής αλλά και απίστευτο γέλιο στο τέλος της περιγραφής σου βρε Μαρία....

Πρώτη οδηγία γιατρού λοιπόν για το σύμπτωμα του Tinnitus... Ελέγξτε τον χώρο κάτω από το κρεβάτι σας... χαχαχα :emojis-23:
 #109709  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Δευ Μαρ 02, 2015 3:15 pm
Πάντως σε εμένα έτσι ξεκίνησε ... για 2,5 χρόνια το ειχα και μου λέγανε 17 Ωτορινολαρυγγολόγοι (ζωή να έχουν) για νοσο μενιερ ....
 #109719  από sofia13
 Δευ Μαρ 02, 2015 10:41 pm
A παπα !
Δυόμιση χρόνια ένα ελικόπτερο ήταν σε συνεχόμενη πτήση μέσα στο κεφάλι μου,κλούβιασε πιά και έλεγα : - αμάν βρε πιλότε κάνε και κανένα ρεπό.
Και μετά ξαφνικά σταμάτησε ...
Ν ΄ αντέχουμε παιδιά, μόνο ν΄αντέχουμε !
 #109724  από Dhm
 Τρί Μαρ 03, 2015 12:03 am
Γενικά παιδιά η ασθενειούλα μας μπορεί να επηρεάσει την ακοή μας;(προφανώς ναι,από ότι λέτε..) Γιατί εγώ εδώ και μερικούς μήνες,όταν μιλάω νιώθω το ένα μου αυτί βουλωμένο...χμμ..;
 #109730  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 03, 2015 9:09 am
Dhm έγραψε:Γενικά παιδιά η ασθενειούλα μας μπορεί να επηρεάσει την ακοή μας;(προφανώς ναι,από ότι λέτε..) Γιατί εγώ εδώ και μερικούς μήνες,όταν μιλάω νιώθω το ένα μου αυτί βουλωμένο...χμμ..;
:smile-thinking: Ναι φιλεναδα ! Ειναι πιθανο να συμβει κατι τετοιο . Αν εχεις προβλημα, πρεπει να το αναφερεις στο γιατρο σου. Τωρα θυμηθηκα...Πριν αρκετα χρονια, το 1999 πρεπει να ηταν, ο νευρολογος μου με ειχε στειλει για ΠΛΗΡΗ εξεταση ακοης. Ενας ΩΡΛ , καθηγητης, εκανε μελετη για τις επιπτωσεις της σκπ στην ακοη. Ετσι ....χρησιμευσα στην επιστημη. :smile-giggle: Θυμαμαι οτι με εξεταζαν πολλες ωρες. Με ''ξετιναξαν'' κυριολεκτικα ! Ολα ηταν ενταξει ..... :smile-hi:
 #109733  από sofia13
 Τρί Μαρ 03, 2015 12:03 pm
Σέ μένα μετα τις εξετάσεις ΩΡΛ , τώρα σχετικά πρόσφατα , λόγω των ώσεων , διαπιστώθηκε υπερακουσία...
Δηλαδή άλλες αισθήσεις π.χ όραση , έπεσαν, αλλά η ακοή αυξήθηκε τόσο που μου δημιουργεί χοντρά προβλήματα όταν είμαι κάπου έξω , γιατί οι Ελληνάρες δε μιλάνε.
Ουρλιάζουν κυριολεκτικά.
άρα έχω ΠΑΝΤΑ τις ωτοασπίδες στήν τσέπη για προστασία.
Και πρίν χρόνια , είχα ελικόπτερο στο κεφάλι μου ....τςτςτς...
Θεόμουρλη η πολλαπλή .
Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους μας .
:smile-muscle:
 #109735  από Κώστας
 Τρί Μαρ 03, 2015 12:18 pm
Ναι, αλλά για σκεφτείτε τι θα γινόταν αν με τα χάπια του γιατρού περνούσε το βουητό από το κεφάλι της Μαρίας!!!!
Αν ξέραμε και την αιτία που προκαλούσε το βουητό, θα συρρέαμε στο γιατρό για μαγικά χάπια. Αφού έκαναν το πολύμπριζο να σιγήσει (και μάλιστα εξ΄ αποστάσεως), σκεφτείτε τι θα έκαναν της σκλήρυνσης! Θα την εξάλειφαν παντελώς σαν ασθένεια!
Α ρε Μαρία, έπρεπε να περιμένεις λίγο να δράσουν τα χάπια και να μη ψάχνεις κάτω από τα κρεβάτια