• Καλήσπερα σας!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #108723  από Διονύσης
 Κυρ Ιαν 18, 2015 9:49 pm
Καλησπέρα παιδία,ειχα κοιτάξει το φόρουμ σας εδω και καιρό εώ ημουν στην ανα΄ρασω απο την πρώτη υποτροπή και είχα δεί καπόια πράγματα που με βοήθησάν έτσι σήμερα επείτα απο καίρο είπαν αγίνω μέλος!Είμαι 20 ετών και τον Σεμπτέμβριο διαγνώστίκα με Σκπ αφού είχα πρόβλημα στην κίνηση και όσο πήγαινε χειροτέρευε!Πλέον παίρνω Avonex και πέρα από καποίες παρενέργειες απο όταν ήμουν αρρώστος με βήχα και συνάχι ολα οκ!
 #108731  από Dhm
 Δευ Ιαν 19, 2015 1:05 am
Για σου Διονύση! Χαίρομαι που δεν έχεις παρενέργειες με την Avonex,γιατί εγώ την μισώ! :smile-thinking: (όταν είμαι άρρωστη, μου έχουν πει να μην κάνω ένεση, αν λες αυτό..)
Ό,τι θέλεις ρώτα. Κι εγώ στην ηλικία σου είμαι..
 #108732  από Διονύσης
 Δευ Ιαν 19, 2015 2:02 am
Με τα ντεπονάκια ολά πάνε καλά!Γενίκα πονάει λιγό η μέση αλλα αυτο νόμιζω το έχουμε οι περισσότεροι γιατί ρώτησα και αλλό ένα παιδί και συζητήσαμε στο γυμναστηρίο!Οσό για πονοκέφαλο περιστασιακά!Αντε να έρθουν και τα πενάκια!
 #108737  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 19, 2015 9:21 am
Διονυση !!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #108750  από stavrina117
 Δευ Ιαν 19, 2015 4:52 pm
Διονυση καλησπερα!
Δεν θα σου πω καλωσορισες στην ομαδα.Το μονο που θα σου πω ειναι καλη δυναμη και μεγαλη ψυχραιμια!
Να εισαι αισιοδοξος και ολα θα πανε καλα!
Εγω διαγνωστικα το 2007 σε ηλικια μολις των 17 πλεον ειμαι 24 κ λογω καλης ψυχολογιας ειμαι πολυ καλα!
Ξεκινησα και εγω με avonex συνεχισα με betaferon και τον τελευταιο χρονο δεν κανω αγωγη!Το μονο που παιρνω ειναι fampyra για την βαδιση επειδη με βοηθαει πολυ!

Συμβουλη:Εισαι πολυ μικρος σε ηλικια!Κανε την ζωη σου κανονικα και ολα θα πανε καλα!Η ψυχολογια ειναι το βασικοτερο πραγμα στην ασθενεια μας!

Καλη δυναμη!!!
 #108764  από costas
 Δευ Ιαν 19, 2015 10:56 pm
Καλήσπερα!!! :smile-flower:
 #108787  από Διονύσης
 Τρί Ιαν 20, 2015 10:52 pm
Σας ευχαριστώ παιδία για τα καλά σας λόγια!Με πίστη στον Θεό και με καλη ψυχολογία ολα πάνε καλά!