• ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #108368  από anastasis
 Πέμ Ιαν 01, 2015 5:45 pm
:chores-mop: :chores-mop: :chores-mop: :chores-mop: :chores-mop:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anastasis την Δευ Ιαν 05, 2015 3:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #108392  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 02, 2015 10:52 am
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!! Χωρις ...ασχημες σκεψεις .....ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !!!!!!!!!! Να χαιρεσαι την ΥΠΕΡΟΧΗ οικογενεια σου !!!!!!!!! Να χαιρεσαι τη ΖΩΗ , γενικως ..................Και.....ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ...οτι....ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ....!!!!!!!!!!ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ !!!!!!! :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #108400  από GeorgiaB
 Παρ Ιαν 02, 2015 1:24 pm
Καλημέρα φιλαράκια. Να ευχηθώ κι εγώ μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ
 #108402  από Κωνσταντίνα
 Παρ Ιαν 02, 2015 2:55 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!! Χωρις ...ασχημες σκεψεις .....ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !!!!!!!!!! Να χαιρεσαι την ΥΠΕΡΟΧΗ οικογενεια σου !!!!!!!!! Να χαιρεσαι τη ΖΩΗ , γενικως ..................Και.....ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ...οτι....ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ....!!!!!!!!!!ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ !!!!!!! :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-drink: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
Αναστάση η Αννούλα τα λέει όλα, έτσι είναι :smile-nod:
Να είσαι όσο πιο καλά γίνεται σε όλες τις χρονιές που ακολουθούν :smile-hi: :smile-flower: :smile-flower:
 #108409  από litsa
 Παρ Ιαν 02, 2015 5:55 pm
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!
με υγεία και χαρά το 2015!!!

καλά κάνεις και δεν πολυμπαίνεις...
καλά κάνεις και μας λες τα νέα σου!!!
και εμείς όλοι σκεφτόμαστε όλους!!
φιλιά και πάρα πολύ καλή συνέχεια!!
 #108451  από Tania
 Κυρ Ιαν 04, 2015 10:50 pm
Καλή χρονιά αγαπημένε μου Αναστάση! Να χαίρεσαι την πανέμορφη οικογένειά σου και να είσαι πάντα καλά! Και σταμάτα το μέτρημα... :naughty: :smile-wink:
 #108454  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Ιαν 05, 2015 9:15 am
Αννα, σε είχα ρωτήσει κάποτε τι είναι αξιοπρέπεια. posting.php?mode=quote&f=24&p=107631

H ευχή μου για μας είναι ακριβώς αυτήν που λες να μπορούμε να την έχουμε, αυτήν, αφού για την υγεία δε συζητάμε πια. Όσο για τους πολλούς τυχερούς, αυτοί δε θέλουν να μιλάμε γιατί τους ρίχνουμε την ψυχολογία και δεν είναι καλό "για μας"/γι αυτούς, τους γινόμαστε ενοχλητικοί. Στην κοσμάρα τους. Και "για μας", αυτό τι αξιοπρέπεια είναι;

Όπως και οι παραπάνω ούτε εγώ δε θα πω πως τα πάω, για να μη ...στενοχωρέσω κανέναν. :teasing-neener: Έτσι;;;

Το από κάτω μήνυμά σου τα λέει όλα.
Καλή χρονιά σε όλους, παρ'όλ'αυτά
 #108455  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 05, 2015 10:32 am
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Αννα, σε είχα ρωτήσει κάποτε τι είναι αξιοπρέπεια. posting.php?mode=quote&f=24&p=107631

H ευχή μου για μας είναι ακριβώς αυτήν που λες να μπορούμε να την έχουμε, αυτήν, αφού για την υγεία δε συζητάμε πια. Όσο για τους πολλούς τυχερούς, αυτοί δε θέλουν να μιλάμε γιατί τους ρίχνουμε την ψυχολογία και δεν είναι καλό "για μας"/γι αυτούς, τους γινόμαστε ενοχλητικοί. Στην κοσμάρα τους. Και "για μας", αυτό τι αξιοπρέπεια είναι;

Όπως και οι παραπάνω ούτε εγώ δε θα πω πως τα πάω, για να μη ...στενοχωρέσω κανέναν. :teasing-neener: Έτσι;;;

Το από κάτω μήνυμά σου τα λέει όλα.
Καλή χρονιά σε όλους, παρ'όλ'αυτά
:smile-sadsmile: :smile-sadsmile: :smile-sadsmile: :smile-sadsmile: :smile-sadsmile: Γιωργο μου....με συγκινεις ...Για μια ακομα φορα.....Ξερω οτι ΔΕΝ το βαζεις κατω...Ξερω οτι λατρευεις την οικογενεια σου ....Ξερω οτι εισαι ΚΥΡΙΟΣ !!!!!!!!!!!! Αυτο ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , καλε μου φιλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχεις κερδισει την αξιοπρεπεια Γιωργο μου ...Παλεψες και παλευεις γι αυτην !!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ....ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ....ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ !!!!!!!!!!! :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #108459  από sofia13
 Δευ Ιαν 05, 2015 1:44 pm
Καλή και αγωνιστική χρονιά σε όλους ''εμάς'' τους ασθενείς !
Αναστάση να χαίρεσαι την οικογένειά σου και το πανέμορφο αγοράκι σου , αλλά αν είναι να μας ''χαλάς'', καλά κάνεις και δεν εμφανίζεσαι και κυρίως ''δεν μας γράφεις αδερφέ''...
Αφού και μείς σε χαλάμε με τα προβλήματά μας, πού εσύ ευτυχώς δεν ΄εχεις και ούτε να γνωρίσεις ποτέ ρε Αναστάση .... μείνε καλύτερα εκεί πού περνάς καλά !
Πρωτόγερε Γιώργη , κάποτε ίσως βρεθεί ή άκρη του νήματος. Αλλά ως τότε , όλοι μαζί παλεύουμε για τα καλύτερα που θέλουμε να ζούμε !!!
:smile-yes: :smile-kiss: :smile-headbang:
 #108462  από Κωνσταντίνα
 Δευ Ιαν 05, 2015 3:07 pm
Καλησπέρα αδέρφια και να έχουμε μια καλή χρονιά :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
H δημοσίευση του Αναστάση έχει ....έπαρση και πρόκληση :smile-blush: και δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπό εξυπηρέτησε.Ποιον βοήθησε;;; :confusion-shrug:

Φυσικά οι ευχές για ότι καλύτερο είναι αυτονόητες, αλλά φίλε μας έκανες φάουλ.Με πνεύμα αλληλέγγυο επανέρχομαι, για τους συνάδελφους που προηγήθηκαν :smile-nod:

υγ Αναστάση, από ειλικρινές ενδιαφέρον ρωτώ: μας είχες κοινοποιήσει όταν βασανιζόσουν από σκέψεις, για λήψη ceroxat.Τα διέκοψες;;;