• Καλώς σας βρήκα και καλό χρόνο να έχουμε !

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #108346  από théo213
 Τετ Δεκ 31, 2014 6:40 pm
Νέος στην παρέα σας, αν και ήδη έχω κάνει μια ανάρτηση είπα να σας συστηθώ :smile-wink: !

μέσα Νοεμβρίου, είχα κάτι επισκέψεις (μένω εξωτερικό) και καθώς ήταν κοπέλες, με πεθάνανε να με γυρνάνε για ψώνια. Μετά την πρώτη μέρα αυτού του Γολγοθά :P ξυπνάω και νιώθω μουδιασμένα τα πέλματα μου (έντονο μυρμήγκιασμα). Λέω κούραση θα είναι...

Συνεχίζουμε τα ψώνια για 2-3 μέρες ακόμη και μετά τα κορίτσια φεύγουν και εγώ επιστρέφω στην δουλειά μετά απο 3 ρεπά ! Όταν σχόλασα ξάπλωσα να κοιμηθώ και αρχίζει να μου πονάει η μέση η οποία αφού σηκώνομαι και κάθομαι περνάει μετά απο λίγη ώρα. Ξυπνώντας νίωθω λίγο πιο έντονο το μούδιασμα και κάποια αστάθεια :happy-cheerleadersmileygirl:

Την επόμενη μέρα πάω ως έκτακτο στο νοσοκομείο Νο1 ! Εκεί με βλέπει ένας γιατρός και λέει οτι δεν κρίνει ο Νευρολόγος οτι είναι επείγων και να κλείσω ραντεβού. Την επόμενη στο νοσοκομείο Νο2 τα ίδια, αλλά κλείνω ραντεβού και μετά απο 2 μέρες με βλέπει ο γιατρός. Μου λέει να κάνω εξετάσεις ηλεκτρογράφημα (αν λέγετε έτσι) αιματολογικές και μαγνητικές σπονδυλική και εγκέφαλο. Για να κάνω αυτές τις εξετάσεις με ραντεβού πρέπει να περιμένω 1 μηνα +++ οπότε καθότι το μούδιασμα προχωράει και έχει φτάσει μέχρι την μέση (ήταν πολύ έντονο στα πέλματα και όσο ανέβαινε εξασθενούσε. Πάω και σε νοσοκομείο Νο3

Εκεί κλαίγομαι κάπως, έχω μπανήσει οτι υπάρχει και Έλληνας Νευρολόγος :ugeek:
οπότε με εξετάζει και με κρατάει μέσα για να κάνω άμεσα τις εξετάσεις. Μετά απο 2 μέρες τα κάνουμε όλα και μου λέει έχω κάποιες ενεργές εστίες στον εγκέφαλο και 1 στην σπονδυλική η οποία εξηγεί και γιατί πονάω στη μέση. Μου λέει εφόσον είχε μουδιάσει και το πρόσωπο μου πριν 2 χρόνια ( 2 παθολόγοι τότε , σε νησί της Έλλαδος οπου εργαζομουνα, μου είχαν δώσει κορτιζόνη και είχαν πεί ψύξη είναι dont worry :violin: ) προφανώς έχω σκλήρυνση.

Κάνω 5ήμερο σχήμα ενδοφλέβια, το οποίο δεν συνεχίζω με χάπια, και φεύγω Ελλάδα για να συνεχίσω την ανάρρωση εφόσον έχω αναρρωτική μέχρι του χρόνου. Εδώ λοιπόν σχεδόν πέρασε το μούδιασμα, έχω ισορροπία, είχα όμως και 3 φορές που ένιωσα πραγματικά να μου κόβονται τα γόνατα, οι 2 εκ των οποίων χθες και σήμερα (που είμαι άρρωστος με λαρυγγίτιδα και παίρνω αντιβίωση).

Μόλις γυρίσω έξω θα διαλέξουμε θεραπεία με τον γιατρό αν και κανόνισα να δώ και κάποιον ο οποίος είναι εξειδικευμένος

Αυτό είναι το story , ας έχουμε όλοι μια καλή χρονιά λοιπόν, χωρίς ώσεις, με υγεία και πάνω απ όλα τύχη !!!

Στον Τιτανικό όλοι είχαν υγεία, τύχη δεν είχαν
 #108347  από βικυ
 Τετ Δεκ 31, 2014 7:19 pm
Καλώς ήρθες στην παρέα.
Αυτό με τον Τιτανικο πολύ πετυχημένο...... δεν το είχα υπόψιν........
Καλή τύχη λοιπόν και φυσικα καλή Χρονιά.