Γειά σας παιδιά!Έψαχνα απεγνωσμένα πληροφορίες στο internet και σας βρήκα πολύ καλό μου έκανα διάβασα ώρες διάφορα,ηρέμησα,προβληματίστηκα,λογικό όλα μαζί!Είμαι γυναίκα 32 ετών και πριν μια εβδομάδα διαγνώστηκα με ΣΚΠ στο Γεννηματάς.Πήγα στα επέιγοντα μετά από 3 ημέρες με συμπτώματα έντονα.Μούδιασμα στη δεξιά μεριά του σώματος,δεν ένιωθα όταν το άγγιζα...σφοδρότατο ίλιγγο όλα γυριζαν,αδυναμία στη δεξιά πλευρά,δεν ένιωθα να ουρήσω ούτε στην αφόδευση (τραγικό ούτε τουαλέτα δεν πήγαινα) και όταν μιλούσα ένιωθα τη γλώσσα ενίοτε να κάνει ένα ''πετάρισμα'' να το πω και έχανα τη λέξη δυσαρθρία ας πούμε...έκανα εισαγωγή,μου έκαναν οσφυονωτιαία παρακέντηση,μαγνητικές,3 μέρες κορτιζόνη θεραπεία και το αποτέλεσμα είναι ΣΚΠ με πολλές εστίες 2 καινούριες και πάρα πολλές παλιές που τις έχω χρόνια.Και εδώ θα στάθω γιατί βρίσκεται όλη μου η σύγχηση προς το παρόν.Ζούσα με αυτό και δεν το ήξερα ενώ τώρα πια καταλαβαίνω πότε είχα υποτροπές από παλιά και πήγαινα σε γιατρούς για τους πόνους που είχα και τα συμπτώματα και με έστελναν σπίτι μου έλεγαν όλοι ψυχοσωματικά άγχος,κούραση ότι είμαι υπερβολική...είχα ακούσει και το θεικό ''είσαι φοιτήτρια ιατρικής και νομίζεις ότι ό, τι διαβάζεις στη νευρολογία το έχεις και συ''...ναί, ωραία δεκτό συμβαίνει..αλλά κάνε μου μια απεικονιστική και μετά βγάζεις συμπέρασμα
να μην πολυλογώ από το 2003 που θυμάμαι το πρώτο μετά έκανα το 2010 ένα λίγο βαρύτερο (πάλι μου σύστησαν αγχολυτικά φυσικά και δεν πήρα) και το τελευταίο πριν μια εβδομάδα που ήταν και πιο σημαντικό στα συμπτώματα και επιτέλους ξέρω τί έχω!Από τη μία μεγάλη ανακούφιση για εμένα από την άλλη θυμός να είμαι όλη μέρα μέσα σε νοσοκομεία και γιατρούς λόγω σπουδών και να μην έχω κατάλληλη αντιμετώπιση..Να πω κιόλας ότι η τωρινή υποτροπή έγινε μετά τη λοχεία καθώς έχω ένα κοριτσάκι μωρό πράγμα που μου δίνει ψυχολογικά μια δύναμη να προχωρήσω αλλά εδώ και μέρες τα πρακτικά θέματα του μωρού και του σπιτιού επειδή τα έκανα όλα εγώ βρίσκονται σε πλήρη αποδιοργάνωση και νιώθω άχρηστη και μη αυτοεξυπηρετούμενη
τα χω δει όλα!!
Ακόμα δεν έχουν φύγει τα συμπτώματα και από την παρακέντηση..περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάρω τα πάνω μου!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά σε όλους πραγματικά!!!!Ούτως η άλλως πάντα ήμουν ευαίσθητη σε αυτά τα θέματα λόγω επαγγέλματος και τώρα έιμαι 10 φορές περισσότερο!!
και κάτι καινούριο που ανακάλυψα τώρα μόλις σα σύμπτωμα..έχω δυσαρθρία και στο λαπτοπ έχω σβήσει 1000 φορές αναγραμματισμούς που δεν έκανα ποτέ
πραγματικά έκανα 1 ώρα να γράψω αυτό το κείμενο

Ακόμα δεν έχουν φύγει τα συμπτώματα και από την παρακέντηση..περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάρω τα πάνω μου!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά σε όλους πραγματικά!!!!Ούτως η άλλως πάντα ήμουν ευαίσθητη σε αυτά τα θέματα λόγω επαγγέλματος και τώρα έιμαι 10 φορές περισσότερο!!