Καθισμενη στο αμαξιδιο,ατενιζω τον συννεφιασμενο ουρανο στην πολη μου και η μελαγχολια μου φερνει δακρυα στα ματια.Κι ομως ξυπνησα ευτυχισμενη γιατι ειδα ενα τελειο ονειρο.Ημουνα καλα και περπατουσα και γυροφερνα στο σπιτι μου ακουγοντας μουσικη στη διαπασων και χορευοντας!! Παλιες ευτυχισμενες μερες.Και μετα ξυπνησα.Και το ονειρο τελειωσε.Και η πραγματικοτητα με χαστουκισε αλυπητα.Το χειροτερο που βιωνω τελευταια ειναι οι αναμνησεις.Αναμνησεις τοσο ζωντανες που με τρελλαινουν.Αναμνησεις απο οχι και ενα τοσο μακρυνο παρελθον.Μονο δυο χρονια πριν.Θυμαμαι οταν πρωτοδιαγνωστηκα ειπα με στομφο και σιγουρια στον εαυτο μου και στους γυρω μου''εγω θα την παλεψω,δεν θα την αφησω να με νικησει''.Κι ομως τωρα με λιγησε.Δεν με νικησε ακομα.Ακομα ελπιζω.Ακομα ελπιζω στο θαυμα.Ακομα νομιζω οτι θα σηκωθω και θα περπατησω εστω και με βακτηριες.Ποσο περιορισμενα ειναι τα ονειρα πια!Ποσο διαφορετκα απο αυτα που εκανα νεωτερη!Τωρα ονειρευομαι απλως να περπατησω με βακτηριες.Φτωχα ονειρα!Οπως ολη η ζωη.Τι μ'επιασε σημερα!Και σεις τι φταιτε να διαβαζετε βλακειες?Απλως ετσι μου 'ρθε.Ισως να φταιει ο καιρος !'Η γιατι ισως με νιωθετε!
Υ.Γ. Δεν θα το πιστεψετε αλλα ειμαι σε γενικες γραμμες αισιοδοξο ατομο και με εξαιρετικο χιουμορ.Ετσι λενε...
Υ.Γ. Δεν θα το πιστεψετε αλλα ειμαι σε γενικες γραμμες αισιοδοξο ατομο και με εξαιρετικο χιουμορ.Ετσι λενε...