• TYSABRI

• Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
 #518  από dina
 Δευ Νοέμ 03, 2008 4:30 pm
Γειας κι καλη μας εβδομαδα σ ολους
Η εβδομαδα μου ξεκινησε με ιδιαιτερη δυσκολια κι προβληματισμους.Επισκεφτηκα τον νευρολογο κι βλεπωντας τις μαγνητικες σε συνδυασμο με την κλινικη μου κατασταση εξεφρασε μια ανυσηχια
που σε προγουμενες επισκεψεις μου δεν υπηρχε
Νεες εστιες - οι οποιες παλιες και και καινουριες ειναι ενεργες και σε εξαρση αν το εφραζω σωστα
Αυριο μπαινω στο νοσοκομειο για Losec σχημα κορτζονης το μονο καλο ειναι οτι θα τις κανω σε μονοημερες νοσηλειες 4 ημερων.
Το Ιανουαριο θα επισκεφτω το Γεννηματα για TYSABRI το οποο δεν σασ κρυβω με εχει τρομαξει για τις παρενεργειες του διαβασα και για τις παρενεργειες που ειχε στο ασθενη,αν κιο γιατρος με καθυσηχασε οτι συμβαινει μια στο εκατομμυριο :roll: :roll: :?:
 #520  από manos81
 Δευ Νοέμ 03, 2008 5:29 pm
den thelw na se apogohteusw giati kiego tysabry kanw ala oi pithanotites einai 1 stous 18.000 meta ta teleutea krousmata.to thema einai pos toulaxiston prosexoun kai to dinoun mono se moni therapia kai oxi se paralili.ta perisotera gia na min sou pw ola ta krousmata htan me dipli therapia sto eksoteriko
 #552  από dina
 Πέμ Νοέμ 06, 2008 2:46 pm
mano81 τωρα θα χρειαστω την βοηθεια σου Τι σημαινει μονη διπλη παραλληλη θεραπεια οι ορολογιες, μου ειναι παντελως αγνωστες :cry: :oops:
 #553  από manos81
 Πέμ Νοέμ 06, 2008 3:57 pm
paralili therapia px einai na kaneis to betaberon mera para mera kai mia fora to mina na kanis kai tysabri.sto eksoteriko kanoune teties ximies pio poli
 #554  από dina
 Πέμ Νοέμ 06, 2008 9:43 pm
mano81 ευχαριστω για το χρονο σου, ας ελπισουμε για ολους μας τα πραματα να ειναι καλα ;)