• Νευρολογοι

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #106067  από Σοφία Παπ
 Δευ Σεπ 15, 2014 6:20 pm
Καλησπερα σας.

Ηθελα να ρωτησω ολους σας, τι ποσοστο αποτυχιας εχουν οι νευρολογοι στο να αναγνωρισουν το οτιδηποτε; Ποσοστο μεταφορικα βεβαια. Ειναι δυνατον η σπαστικοτητα δαχτυλων ποδιου να ειναι απο αγχος; Εξεταστηκα κλινικα, αρκετη ωρα ειναι η αληθεια, αλλα μου ειπε αγχος και να ηρεμησω.. Αλλα η σπατικοτητα βρε παιδια απο "αγχος". Δεν με παρεπεμψε για οποιαδηποτε αλλη εξεταση παρα ουρων και γενικη αιματος. Μα γιατι; :-/
 #106070  από Thor
 Δευ Σεπ 15, 2014 7:29 pm
Πηγαινε σε αλλον και σε μενα και σε αλλους τα ιδια λεγαν
οι γιατροι δεν ειναι θεοι κανουν λαθη + του οτι εχω την εντυπωση
οτι εχουν οδηγιες για οικονομια στα ταμεια
 #106071  από Σοφία Παπ
 Δευ Σεπ 15, 2014 7:35 pm
Πηγα και σε μια ακομη. Μου ειπε τα ιδια αν και με εξετασε λιγοτερο. Ειχα περασει αγχωδη διαταραχη αλλα παλιοτερα. Μπορει να εχει μεινει ας πουμε η σπαστικοτητα; Μου φαινεται κουλο, συγγνωμη κιολας.
 #106099  από Thor
 Τρί Σεπ 16, 2014 12:47 pm
Πηγαινε Αιγινητειο και μακαρι να μην ειναι σκπ
μπορει να εισαι απο τις τυχερες πρεπει να εχεις
πολλαπλοτητα συμπτωματων για σκπ
 #106100  από Σοφία Παπ
 Τρί Σεπ 16, 2014 12:53 pm
Πολλαπλοτητα τι ακριβως εννοεις; Ειμαι αρκετα μακρια για Αιγινητειο :-(
 #106101  από Σοφία Παπ
 Τρί Σεπ 16, 2014 1:15 pm
Κι επιτελους να ρωτησω γιατι οι νευρολογοι θα με τρελανουν. Μυρμηγκιασμα και μουδιασμα ειναι το ιδιο πραγμα; Μου εκανε ολοκληρη φασαρια γι αυτο. :-/
 #106717  από KATERINA D
 Τρί Οκτ 07, 2014 3:34 pm
το 2009 είχα μυρμυγκιασματα στα ποδια, και πήγα στον νευρολογο, μου έκανε μαγνητική εγκεφάλου δεν λέω! ήταν καθαρή, μετά μου έλεγαν όλοι οι γιατροί ότι τα διαφορά προβλήματα που είχα ότι είναι ψυχοσωματικά, με αποτέλεσμα τον ιουνιο του 14 να διαγνωστώ με σκληρυνση. την έχω απο το 2010 σίγουρα μου είπαν γιατί έχω πολλες απομυελώσεις και παλιές και καινουριες. οποτε ψαξτο τώρα που είναι νωρίς γιατί όταν θα έρθει ένα σοβαρό σύμπτωμα όπως εμενα μπορεί να μη φύγει ποτέ!!!!!!
 #106743  από desie manous
 Τετ Οκτ 08, 2014 5:10 pm
δυστυχως οταν φτασεις στον αριθμο 2 στους γιατρους χρειαζεται κι ενας τριτος για ν αποφασισεις.η αλλη επιλογη ειναι να κανεις απο μονη σου μαγνητικη εγκεφαλου;ετσι για να σαι σιγουρη,αλλα κι αυτη καποιος πρεπει να τη δει για να σου πει.γεγονος ειναι οτι η εγκαιρη διαγνωση βοηθαει στην αντιμετωπιση.ειμαστε πολλοι καμενοι εδω απο αυτον τον λογο,αλλα μη χανεις την ψυχραιμια σου,αν ολοι οι γιατροι επιμενουν οτι δεν ειναι κατι τετοιο.