• ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #105694  από velia
 Τετ Σεπ 03, 2014 6:24 pm
Καλησπέρα,
εδώ και περίπου ένα μήνα ταλαιπωρούμαι απο διάφορα συμπτώματα που νομίζω οτι αφορούν το κεντρικό νευρικό σύστημα, μουδιάσματα στα άκρα, βαρύ κεφάλι,αίσθημα σαν να διαχέονται κράμπες σε όλο μου το σώμα, μούδιασμα-σφίξιμο σαν μέγγενη στο αριστερο μάγουλο και άλλα μέρη του κεφαλιού-προσώπου, το ίδιο αίσθημα στην περιοχή του λαιμου. Τα παραπάνω τα είχα σε ιδιαίτερο εντονο βαθμό για περίπου 10 μέρες, άρχισα κατευθέιαν αποχή απο γλουτένη και γαλακτοκομικά, συμπληρωματα, ντε και λοιπά με δική μου πρωτοβουλία, αισθάνομαι κάπως καλύτερα, δεν είναι εκείνη η κρίση των πρώτων ημερών, έκανα μαγνητική εγκεφάλου, βγήκε καθαρή, δεν συνέχισα με περαιτέρω εξετάσεις, περίμενα να έρθει και ο σεπτέμβρης(μέσα στον αύγουστο ηταν δυσκολα για γιατρούς, εξετάσεις κλπ.). Είμαι απο επαρχία, και εχω κλείσει άυριο ραντεβού με γεωργακόπουλο, και με τον τσαμόπουλο, να δούμε λίγο πως θα κινηθούμε, δεν εχω διαγνωση, δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται ακριβώς, ελπίζω οτι θα δουμε και οτι τα βήματα που εχω ακολουθησει εώς τώρα κακό δεν μου κάνουν.

η ανάγνωση των εργων και ημερών σας εδώ με εχει βοηθήσει.

υγ-καμμιά συμβουλή για το πως να κινηθώ αύριο με τους δυο ειδικούς , κάτι να προσεξω?
 #105695  από neroxytis
 Τετ Σεπ 03, 2014 6:32 pm
Δε γνωρίζω κανέναν από τους δύο. Όπως κι εσύ, μόνο από το internet. Για αρχή χρειάζεσαι διάγνωση. Μήπως προτρέχεις;
 #105696  από velia
 Τετ Σεπ 03, 2014 6:45 pm
Μακάρι να προτρέχω και να αποδειχτώ υπερβολική, το ζήτημα είναι οτι έχω κάποια συμπτώματα που είναι ανοίκεια σε εμένα, τουλάχιστον στο βαθμό που μου παρουσιάστηκαν τώρα, έχω τη θυρεοειδίτιδα χασιμότο και παλαιότερα είχα βρεθεί οριακά θετική για λύκο,χωρίς τα αποτελέσματα αυτά να εχουν επαναβεβαιωθέι αργότερα.
Με τον χρόνο μου αργότερα, θα το ψάξω και με άλλες μαγνητικές, αλλά η επίσκεψη πχ τώρα σε αυτον το νευροφυσιολόγο, δεν νομίζω οτι θα με βλάψει,αν διαπιστωθούν ελλείψεις σε κάποια στοιχεία ή γενικά η σωματική μου κατάσταση, χρήσιμο είναι. Στον τσαμόπουλο πάω γιατί αυτή η άισθηση που έχω σαν να με σφίγγει κάτι στο λαιμό είναι ενοχλητική και λέω μήπως συνδέεται.
Δεν σου κρύβω οτι φοβάμαι την όποια οριστική διάγνωση, χωρίς πριν να εχω "εξοπλιστεί"με τις τυχον εναλλακτικές που εχω.
 #105699  από billios
 Τετ Σεπ 03, 2014 9:35 pm
Οι περγαμηνες των δυο ειναι ακρως εγκωμιαστικες,θα πρεπει ομως να ξερουν με τι ακριβως εχουν να κανουν.
Αυτο το 'οριακα θετικη για λυκο' δεν το πολυκαταλαβαινω,δηλαδη εχεις ολιγη απο λυκο?
Επισης το γεγονος οτι η μαγνητικη εγκεφαλου σε καποιον ειναι καθαρη δεν σημαινει πως ο αυχενας και ο θωρακας θα ειναι εξισου (ευχομαι απο καρδιας να ειναι πεντακαθαρες)
Ο φοβος ειναι συνωνυμο της αγνοιας,η γνωση του αντιπαλου ειναι παντα μια καλη αρχη,οι σπασμωδικες κινησεις δεν ειναι οτι το καλλιτερο,μπορει να χασεις χρονο και χρημα ασκοπα
 #105701  από litsa
 Τετ Σεπ 03, 2014 10:17 pm
Για τον Γεωργακόπουλο, μπορώ να μιλήσω άφοβα, πιστεύω και πολλοί άλλοι εδώ μέσα... τον γνωρίζουμε δύο και πλέον χρόνια..

Καλά κάνεις και πας, γιατί πολύ απλά, όλα ξεκινάνε, από το ότι, κάτι μας λείπει για κάποιο λόγο από τον οργανισμό... οπότε ότι συμπληρώσεις βάσει εξετάσεων και όχι αυθαίρετων επιλογών, τόσο το καλύτερο για σένα..!

Απλά πράγματα! οπότε είναι πολύ καλή επένδυση...

Μακάρι τόσα χρόνια οι νευρολόγοι να μας είχαν δώσει τα ελάχιστα από βιταμίνες, πολύ πιθανόν να είμασταν καλύτερα!!! και ειδικά όσοι ήταν στην αρχή και το δούλευαν και με ψυχολόγο, ώστε να επέλθει και η ανάλογη ηρεμία, και διευθέτηση καταστάσεων που προκαλούν άγχος...

Οπότε αύριο που θα πας, θα δεις και θα μας πεις... !!! καλή επιτυχία χωρίς άγχος και πανικό!

Για τον Τσαμόπουλο, δεν γνωρίζω, αν και έχουν πάει πολλοί συνάδελφοι... περιμένω να ακούσω και εγώ περισσότερα...

:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #105705  από velia
 Τετ Σεπ 03, 2014 10:41 pm
ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα γράψω εδώ να σας πω πως πήγε.
 #105726  από περιστερι
 Πέμ Σεπ 04, 2014 12:47 pm
θα σου συνιστούσα να κάνεις ότι και εγώ για την κόρη μου. Πρώτα Γεωργακόπουλο και μετά το άλλο ραντεβού με Τσαμόπουλο (μετά τις εξετάσεις του Γεωργακόπουλου. Η κόρη μου έχει κλείσει πάνω από 2 μήνες από την αποκατάσταση ΧΕΝΦΑ και σε συνεργασία με Γεωργακόπουλο τα αποτελέσματα είναι θεαματικά( ραντεβού με Τσαμόπουλο 15 σεπτ. για έλεγχο ροής μετά τη χενφα.
ΥΓ. Δίαιτα αλκαλική καθόλου γαλακτοκομικά αγελάδος και παράγωγα όπως και το κρέας και καθόλου μα καθόλου ζάχαρη εφ όρου ζωής (αν φυσικά αυτό είναι εφικτό)
Το ενδεχόμενο να έχεις λύκο θα πρέπει να το ερευνήσεις και μετά Τσαμόπουλο. Να είσαι καλά.
 #105730  από mplearkouda
 Πέμ Σεπ 04, 2014 2:26 pm
Παιδιά τον Γεωργακόπουλο τον έχω ακουστά από το φορουμ, για τον Τσαμόπουλος δεν έχω ξανακούσει. Είναι νευρολόγος?
 #105735  από κωστας
 Πέμ Σεπ 04, 2014 2:53 pm
mplearkouda έγραψε:Παιδιά τον Γεωργακόπουλο τον έχω ακουστά από το φορουμ, για τον Τσαμόπουλος δεν έχω ξανακούσει. Είναι νευρολόγος?

Για αποκατασταση της ΧΕΝΦΑ...επεμβατικος ακτινολογος ειναι μου ειχε κανει την δευτερη επεμβαση!!!
 #106178  από velia
 Τετ Σεπ 17, 2014 5:52 pm
Καλησπέρα παιδιά, να 'μαι πάλι πίσω, τα λέω εν συντομία , ραντεβού με Λιάση προ ημερών με έβγαλε οτι πληρώ δυο απ τα τρια κρίτήρι για χενφα, και να το συζητήσω με τσαμόπουλο, αυτό θα κάνω σιγά σιγά, δεν εχω μπροστά μου τις εξετάσεις μου έβγαλε παλινδρόμηση αριστερά, όχι στένωση, νιώθω ούτως ή άλλως οτι πρέπει να το δω με φλεβογραφία ή κάτι τέτοιο, πήγα και γεωργακόπουλο, που έδωσε μια λίστα με συμπληρώματα ,εταιρίες health sign και lamberts, ήθελα να ρωτήσω απο που τα προμηθέυεστε οικονομικότερα εσείς οι έχοντες περισσότερη εμπειρία