καλησπέρα σας
μπορεί να μην έχω..μπορεί και να έχω..(έχω πάθει 2 λουμπάγκα και 2007 πόνοι στη μέση και έκανα βελονισμό..κήλη είπε ο βελονιστής και ισχιαλγία)
2/2012
το σύμπτωμα όπως είπε ο οφθαλμίατρος, πιθανή οφθαλμική ή οπτική νευρίτιδα.
3 μέρες στην νευρολογική με κορτιζόνη και εξετάσεις και ένα επιτελείο να με περιεργάζεται...
παρακέντηση, μαγνητική εγκεφάλου..
τεστ με βελόνες...κάτι δεν πάει καλά με το δεξι πόδι στα τεστ...
2 μήνες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα
η αγωνία μου και το κλάμα μου δεν περιγράφονται
δεν μιλάω στην οικογένεια ..φυσικά...μαγνητική καθαρή
μετά από 2 μήνες άγχους, τα αποτελέσματα των εξετάσεων (παρακέντησης) καθαρά..
με έδιωξαν και καλά δεν έχω κάτι..(το επιτελείο που με μελετούσε...)
έχω μπει και έχω διαβάσει ότι δεν φαίνεται πάντα στις εξετάσεις.
από τότε.
το πρώτο 4μηνο σωματοποιώ άγχος και το κατάλαβα γιατί όταν άρχισα να μην το σκεφτομαι τόσο περάσανε όλα τα "δήθεν παράξενα "
μετά από όλα αυτά ...και αφού δεν έχω το θάρρος εν έτη 2014 να επαναλάβω εξετάσεις, νιώθω
ρεύμα που και που στο αριστερό αλλα ενίοτε και το δεξί πόδι..το δεξί μάτι κάτι ψιλά προβληματακια και (πότε πότε) στη βάδιση το δεξί δεν κρατάει πολύ καλή ισορροπία...
να τρελαθώ? χαχα
επίσης πήγα σε νευρολόγο το 2014 μετά από όλα αυτά και κάτι τεστ με βελόνες μου είπε. Δεν έχεις τίποτα.. δεν θεωρώ την μαγνητική απαραίτητη...
ξέρω πολύ καλά ότι δεν μιλάνε...όχι όταν είναι ακόμα μή διαγνώσιμη η νόσος.
Εγώ πώς θα είμαι όμως σίγουρη..ποιες εξετάσεις θα μου φανερώσουν αν υπάρχει..
και το κυριότερο..γιατί οι γιατροί δεν μου έκαναν μαγνητική αυχένα ή σπονδυλικής στήλης τότε..?
σας παρακαλώ αν έχετε κάποια άποψη που να με βοηθήσει στα ερωτήματά μου, παρακαλώ σας ακούω..
μπορεί να μην έχω..μπορεί και να έχω..(έχω πάθει 2 λουμπάγκα και 2007 πόνοι στη μέση και έκανα βελονισμό..κήλη είπε ο βελονιστής και ισχιαλγία)
2/2012
το σύμπτωμα όπως είπε ο οφθαλμίατρος, πιθανή οφθαλμική ή οπτική νευρίτιδα.
3 μέρες στην νευρολογική με κορτιζόνη και εξετάσεις και ένα επιτελείο να με περιεργάζεται...
παρακέντηση, μαγνητική εγκεφάλου..
τεστ με βελόνες...κάτι δεν πάει καλά με το δεξι πόδι στα τεστ...
2 μήνες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα
η αγωνία μου και το κλάμα μου δεν περιγράφονται
δεν μιλάω στην οικογένεια ..φυσικά...μαγνητική καθαρή
μετά από 2 μήνες άγχους, τα αποτελέσματα των εξετάσεων (παρακέντησης) καθαρά..
με έδιωξαν και καλά δεν έχω κάτι..(το επιτελείο που με μελετούσε...)
έχω μπει και έχω διαβάσει ότι δεν φαίνεται πάντα στις εξετάσεις.
από τότε.
το πρώτο 4μηνο σωματοποιώ άγχος και το κατάλαβα γιατί όταν άρχισα να μην το σκεφτομαι τόσο περάσανε όλα τα "δήθεν παράξενα "
μετά από όλα αυτά ...και αφού δεν έχω το θάρρος εν έτη 2014 να επαναλάβω εξετάσεις, νιώθω
ρεύμα που και που στο αριστερό αλλα ενίοτε και το δεξί πόδι..το δεξί μάτι κάτι ψιλά προβληματακια και (πότε πότε) στη βάδιση το δεξί δεν κρατάει πολύ καλή ισορροπία...

να τρελαθώ? χαχα
επίσης πήγα σε νευρολόγο το 2014 μετά από όλα αυτά και κάτι τεστ με βελόνες μου είπε. Δεν έχεις τίποτα.. δεν θεωρώ την μαγνητική απαραίτητη...
ξέρω πολύ καλά ότι δεν μιλάνε...όχι όταν είναι ακόμα μή διαγνώσιμη η νόσος.
Εγώ πώς θα είμαι όμως σίγουρη..ποιες εξετάσεις θα μου φανερώσουν αν υπάρχει..
και το κυριότερο..γιατί οι γιατροί δεν μου έκαναν μαγνητική αυχένα ή σπονδυλικής στήλης τότε..?
σας παρακαλώ αν έχετε κάποια άποψη που να με βοηθήσει στα ερωτήματά μου, παρακαλώ σας ακούω..