• Θέλετε να με βοηθήσετε;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #105350  από giannis
 Τρί Αύγ 19, 2014 12:00 pm
Καλημέρα σε όλους και όλες.

Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω και να ακούω σχεδόν καθημερινά για νέες "θεραπείες για τη ΣκΠ" και ποτέ για "φαρμακευτικές αγωγές" όπως είναι το ορθό, σας παρακαλώ πολύ όλους (αν θέλετε φυσικά και δεν σας κάνει κόπο) να με ενημερώνετε με pm όπου διαβάζετε ή ακούτε για "θεραπεία για τη ΣκΠ" περιλαμβάνοντας παρακαλώ πολύ, μέσο ενημέρωσης, όνομα δημοσιογράφου και (σε περίπτωση ηχητικού -δηλαδή, ραδιοφώνου ή τηλεόρασης) αν μπορείτε να μου στέλνετε και τη διεύθυνση URL όπου μπορώ να το βρω να το κατεβάσω.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ
 #105362  από βικυ
 Τρί Αύγ 19, 2014 5:08 pm
ΟΚ.Αν και δεν πολυασχολουμαι πλεον με τις νεες "θεραπειες".
Θα σε ενημερωσω αν κατι πεσει στην αντιληψη μου.
Δεν καταλαβα κατι ομως:Με ποιο τροπο θα προσπαθησεις να σταματησει η παραπληροφορηση???
 #105363  από giannis
 Τρί Αύγ 19, 2014 5:27 pm
Εφόσον στοιχειοθετείται παραπληροφόρηση και ο συντάκτης είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ θα τον παραπέμπω στο Πειθαρχικό ή στην ΕΟΔ (Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας), βίκυ.
Ήδη υπάρχει η πρώτη υποψήφια για την οποία θα δρομολογήσω την υπόθεση από αύριο, μετά από ένα πρόσφατο δημοσίευμα που μου υπέδειξε μια συνασθενής.
Δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι ή αν θα μου μείνει η... προσπάθεια, αλλά τουλάχιστον θα ξέρω μέσα μου ότι έκανα αυτό που μπορούσα. Δεν μπορώ και πολλά... :smile-sadsmile:
 #105364  από βικυ
 Τρί Αύγ 19, 2014 5:32 pm
Καταλαβα....
Καλη τυχη και ευχομαι να μην βρεις.... τον μπελα σου.
Αν προκυψει κατι θα σε ενημερωσω.
 #105365  από giannis
 Τρί Αύγ 19, 2014 5:41 pm
Σ' ευχαριστώ πολύ. Όσο για τον μπελά μου δεν γίνεται να τον βρω. Οποιοδήποτε μέλος μπορεί να ζητήσει την παραπομπή άλλου μέλους, ειδικά αν υπάρχει στοιχειοθετημένη παράβαση του καταστατικού ή του Κώδικα Δεοντολογίας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως, πρώτα θα προσπαθώ να συζητήσω και να εξηγήσω στον/στην συνάδελφο.
Καλό σου απόγευμα.
 #105376  από neroxytis
 Τρί Αύγ 19, 2014 11:20 pm
Μαζί σου αγαπητέ Γιάννη! Πολύ θα ήθελα να ρίξω κάποιες υπερθεραπείες της ΣΚΠ στα οπίσθια των συναδέλφων σου που παρουσιάζουν κόπρανα για χρυσό. Εύγε!
 #105435  από costas
 Πέμ Αύγ 21, 2014 8:53 pm
H θεραπεια ειναι μια: ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
 #105438  από neroxytis
 Πέμ Αύγ 21, 2014 9:35 pm
Ναι, αυτό φταίει. Το βρήκες.
 #105440  από litsa
 Πέμ Αύγ 21, 2014 9:42 pm
costas έγραψε:H θεραπεια ειναι μια: ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
έτσι ακριβώς!!
 #105442  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 21, 2014 10:17 pm
costas έγραψε:H θεραπεια ειναι μια: ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
neroxytis έγραψε:Ναι, αυτό φταίει. Το βρήκες.
litsa έγραψε:έτσι ακριβώς!!
Kάθε άλλο παρα διαφωνώ κι εγώ! :smile-angel: Αλλά που το πουλάνε αυτό το χάπει το "Όχι άγχος και στενοχώρια :smile-cool: ";;; Ασφαλώς, θα'ναι και πανάκειο! :smile-sun: Κανονικά, βέβαια, δε θα'πρεπε να προσφέρεται και δωρεάν;;; :smile-itwasntme: