Γεια σας κ απο
μενα (καινουργια εδω μεσα παιδια )λοιποοον...απο που να αρχισω???πραγματικα εδω και μερικες μερες κοντευω να τρελαθω!!!το 2011..6 μηνες μετα απο τη καισαρικη μου που εφερα στο κοσμο το κοριτσακι μ..αντιμετωπισα προβληματα στην οραση..δεν εδωσα βαση γιατι το απεδωσα στη κουραση κ στα ζορια που τραβουσα εκεινο το καιρο...μετα απο 1 μηνα ειχα συνχιση στη σκεψη κ δε μπορουσα να μιλησω..μουδιασε η δεξια μερια του προσωπου..κ ετρεχαν τα σαλια μ..πηγα αμεσως σε νευρολογο κ με εστειλε για μαγνητικη...για να μη σας τα πολυ λεω...ειχα 2 εστιες..η μια απο αυτες..3,5 εκατοστα ολοστρογγυλη κ στον φλοιο του εγκεφαλου..πραγμα που εκανε 3 διαφορετικους νευρολογους να μη μπορουν να μου ππυν αν εχω σκπ 100%...με εψαχναν στο αιμα..για λυκο κ χιλια δυο..για θρομβωσεις γιατι η εικονα της μαγνητικης εμοιαζε με εγκεφαλικο..θρομβωση...που θελω να καταληξω...με καμια βεβαιοτητα μου εδωσαν ιντερφερονη διοτι ολες οι εξετασεις αιματος ηταν πεντακαθαρες..(χωρις υπερβολες με ειχαν ριμαξει περνοντας μ αιμα κ σε υπερηχπυς στη καρδια καρωτιδες κ ειδικες εξετασεις για να δουν απο τι προερχεται αυτο γιατι τους εκανε περισσοτερο για θρομβος)ειμαι 3 χρονια με θεραπεια ιντερφερονης...σταθερη...χωρις καμια αλλη εστια..κ διαβαζω εντελως τυχαια για το χαπι το αντισυλληπτικο το yasmin κ τις παρενεργειεεεςςς....κ ποσες κοπελες επαθαν θρομβωσεις και τα χω παιξει!!!!εγω πριν 3 χρονια πηρα για 2 μηνες το yasmin καθαρα για αντισυλληψη...κ με το που τα πηρα επαθα ολα αυτα..τωρα θα μου πεις μετα απο 3 χρονια σου ρθε?? Ναι!!!!! Γιατι τωρα ενωνονται ολα τα κομματια του παζλ!!! Πιστευω οτι τα αντισυλληπτικα μου δημιουργησαν θρομβο στον εγκεφαλο κ δε μπορεσε να το βρει κανεις!!!!βρισκομαι σε κατασταση σοκ ...αυριο ξεκιναω την ερευνα μ ξεκινοντας απο τη μικροβιολογο μου ππυ εχει ολα τα αρχεια απο τις εξετασεις αιματος...κ επειτα φευγω αθηνα να βρω τον νευρολογο μ...υπαρχει καποιος καποια που να γνωριζει οτιδηποτε για το θεμα???σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος freedom την Παρ Σεπ 05, 2014 5:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
When life changes to be harder..change yourself to be stronger...!!!