• Θελω εναν καλο νευρολογο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7561  από anna1290
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 5:32 pm
Γειας σε ολους σας!Θα ηθελα να ρωτησω αν γωριζετε απο νοτια προαστεια Αργυρουπολη Γλυφαδα και γυρω καποιον καλο νευρολογο που να ειδικευετε στην σκπ.
 #7566  από elena
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 7:23 pm
Γειά σου Άννα!!!Νότια προάστια μένεις ?
δεν έχω ακούσει κάποιον ειδικό στην περιοχή ,που να είναι και ειδικός στην ΣΚΠ ...συνήθως είναι στα νοσοκομεία,ιδιωτικά ή δημόσια...
 #7570  από chm
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 10:30 pm
Άποψή μου, πως σε τέτοια ζητήματα δεν πρέπει να λογαριάζουμε ευκολίες σε πρόσβαση, περιοχή κλπ ...
 #7588  από anna1290
 Παρ Ιούλ 31, 2009 1:59 pm
Εγω εχω εναν γιατρο που λενε οτι ειναι καλος και ειδικος στο θεμα.Προσεξτε ομως..Εδω και δυο εβδομαδες ξεκινησε να ποναει το κεφαλι μου στα κοκαλα πισω,η πλατη μου[προφανως με ειχε πειραξει το κλιματιστικο στη δουλεια]Μετα ειχα εντονες ζαλαδες και ασταθεια που δεν εχω ακομη συνελθει,εκανα εμετο,μου εκλεισε εντελως το ενα αυτι..θα λετε τωρα τι σας λεω..Θελω να καταληξω.οταν ειχα παθει πιο παλια κατι παρομοιο,ογιατρος μου ειπε οτι προφανως ειναι καποια φλεγμονη εκει στις εστιες.Τωρα μου ξαναειπε τα ιδια.Πηγα σε καποιον αλλον εξισου καλο και μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση με το νευρολογικο,παρα ειναι αυχενικο το προβλημα.Πηγα και σε ωρλ και μου ειπε το ιδιο.Δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω.Αν γνωριζετε καποιον [καλο]και συνεργασιμο,ας ειναι και σε αλλη περιοχη πειτε μου.Ευχαριστω παντως.