• Αγχος,πανικος και δε συμμαζευεται.

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #104797  από maria E
 Δευ Ιούλ 28, 2014 5:53 pm
Γεια σας.
Με λενε Κικιτσα και ηθελα να σας ρωτησω 2-3 πραγματα.Πρωτα απ'ολα θελω μεσα απο την καρδια μου να σας πω οτι σας παρακολουθω καιρο και ειστε αξιοθαυμαστοι που εχετε σκληρυνση.Ειλικρινα συγχαρητηρια.Μπραβο σε ολους σας.
Πριν απο 2 μηνες,λοιπον,με επιασε ενας φοβερος πονοκεφαλος.Πηρα 2 ντεπον αλλα δεν περασε.Τοτε καταλαβα οτι προφανως εχω σκληρυνση κατα πλακας.Πηγα σε 17 νευρολογους και μου ειπαν και οι 17 οτι δεν εχω.Υποπτο.Ρωταω λοιπον εσας,που εχετε σκληρυνση,και λογικα θα ξερετε,αν εχω κι εγω σκληρυνση.Αν πιστευετε οτι εχω,πατηστε το 1...ωχ συγγνωμη μπερδευτηκα....Αν πιστευετε οτι εχω,πως το δικαιολογειτε οτι πιστευετε οτι εχω?Και κυριως,αν πιστευετε οτι δεν εχω,πως τεκμηριωνεται αυτη η αποψη οτι δεν εχω?
Ξεχασα να σας πω οτι χθες το βραδυ οταν ξαπλωσα,αρχισε να βουιζει το δεξι μου αυτι.Σηκωθηκα και αναψα το φως και ειδα να με τριγυριζει ενας κουνουπαρος ΝΑ(με το συμπαθιο).Του δωσα μια με την παντοφλα και τωρα ειναι χαλκομανια στον τοιχο.Το αναφερω μηπως βοηθησει πριν βγαλετε διαγνωση.
Θα παρακαλουσα να διατυπωσουν την αποψη τους ολα τα μελη του φορουμ γιατι μετα θα κανω κληρωση για να αποφασισω αν εχω σκληρυνση η οχι.Ευχαριστω πολυ και παλι μπραβο σας.
 #104798  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 28, 2014 6:10 pm
Ti να σου πω καλέ Κικίτσα, συγχαριτήρια που ήρθες σε μας! Δεν ξέρεις ποτέ, βέβαια, αλλά να μη σε συγχαρούμε για το ότι έχεις, τέλος πάντων; (Θα στα έγραφα παράγραφο την παράγραφο, οπως συνηθίζω, αλλά είναι εδώ η Μαρία Ε :smile-hi: :clap: :clap: :clap: που τα έχει ήδη διαβάσει και ξαναδιαβάσει, που να της τ'αραδιάσω πάλι;;; :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: )

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Ιούλ 28, 2014 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #104799  από Γιάννης
 Δευ Ιούλ 28, 2014 6:11 pm
Κικίτσα, από που βγαίνει το Μαρία Ε, ε;
Από τα γραφόμενά σου φαίνεσαι πολύ κακό κορίτσι και εμένα μ' αρέσουν τα πολύ κακά κορίτσια.
Μου έχουν ξεμείνει πολλές ενέσεις ιντερφερόνης.
Γουστάρεις να φτιαχτούμε παρέα; Κερνάω.
 #104801  από greekinholland
 Δευ Ιούλ 28, 2014 6:45 pm
Ε μα έτσι ακριβώς, όποιος μούδιασε επειδή στραβοκοιμήθηκε έχει και ΣΚΠ και πρέπει να του κάνουμε και διάγνωση. :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil:
 #104803  από Γιάννης
 Δευ Ιούλ 28, 2014 7:13 pm
Μη σας βγαίνει αντίδραση ρε παιδιά.
Με ακριβώς την ίδια λογική να αρχίσουμε να κραζόμαστε επειδή οι αναρτήσεις όσων είναι σε καλή κατάσταση δεν αρέσουν σε όσους είναι σε χειρότερη κατάσταση. Για σκεφτείτε πως αισθάνεται κάποιος που είναι σε αμαξίδιο όταν ακούει κάποιον άλλο να λέει ότι μούδιασε το χεράκι του... για σκεφτείτε το.

Που 'σαι ρε Αναστάση;
 #104804  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 28, 2014 8:01 pm
greekinholland έγραψε:Ε μα έτσι ακριβώς, όποιος μούδιασε επειδή στραβοκοιμήθηκε έχει και ΣΚΠ και πρέπει να του κάνουμε και διάγνωση. :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil:Aμε, αμέ, γίναμε το νέο το ΚΕΠΑ... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #104808  από litsa
 Δευ Ιούλ 28, 2014 10:00 pm
καιρό είχες να μας αραδιάσεις το συγγραφικό σου ταλέντο!!
ακόμα θυμάμαι την παντόφλα... χμ το παρακάτω ?? δεν το θυμάμαι... αλλά είχε πλάκα!!

περιμένουμε το νέο σου δημοσίευμα!!!

φιλιάααααα
 #104811  από Κωνσταντίνα
 Δευ Ιούλ 28, 2014 10:27 pm
maria E έγραψε:Γεια σας.
Με λενε Κικιτσα και ηθελα να σας ρωτησω 2-3 πραγματα.Πρωτα απ'ολα θελω μεσα απο την καρδια μου να σας πω οτι σας παρακολουθω καιρο και ειστε αξιοθαυμαστοι που εχετε σκληρυνση.Ειλικρινα συγχαρητηρια.Μπραβο σε ολους σας.
Πριν απο 2 μηνες,λοιπον,με επιασε ενας φοβερος πονοκεφαλος.Πηρα 2 ντεπον αλλα δεν περασε.Τοτε καταλαβα οτι προφανως εχω σκληρυνση κατα πλακας.Πηγα σε 17 νευρολογους και μου ειπαν και οι 17 οτι δεν εχω.Υποπτο.Ρωταω λοιπον εσας,που εχετε σκληρυνση,και λογικα θα ξερετε,αν εχω κι εγω σκληρυνση.Αν πιστευετε οτι εχω,πατηστε το 1...ωχ συγγνωμη μπερδευτηκα....Αν πιστευετε οτι εχω,πως το δικαιολογειτε οτι πιστευετε οτι εχω?Και κυριως,αν πιστευετε οτι δεν εχω,πως τεκμηριωνεται αυτη η αποψη οτι δεν εχω?
Ξεχασα να σας πω οτι χθες το βραδυ οταν ξαπλωσα,αρχισε να βουιζει το δεξι μου αυτι.Σηκωθηκα και αναψα το φως και ειδα να με τριγυριζει ενας κουνουπαρος ΝΑ(με το συμπαθιο).Του δωσα μια με την παντοφλα και τωρα ειναι χαλκομανια στον τοιχο.Το αναφερω μηπως βοηθησει πριν βγαλετε διαγνωση.
Θα παρακαλουσα να διατυπωσουν την αποψη τους ολα τα μελη του φορουμ γιατι μετα θα κανω κληρωση για να αποφασισω αν εχω σκληρυνση η οχι.Ευχαριστω πολυ και παλι μπραβο σας.
Θεά!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
υγ το κουνούπι θα σε κόλλησε :shock: