• «Να φύγετε, να πάτε αλλού»

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #104609  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Κυρ Ιούλ 20, 2014 9:33 am
ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ...ΝΤΡΟΠΗ...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.society&id=35430

ΩΣΤΟΣΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..
Ε,ΜΕ ΛΙΓΟ ΘΥΜΟ ΣΗΜΕΡΑ...
 #104612  από Elianna
 Κυρ Ιούλ 20, 2014 12:20 pm
Δεν υπάρχει ελπίς
στην Ελλάδα ζεις.

Από που να το πιάσεις και τι να σώσεις εδώ που έχουμε φτάσει. Δεν καταλαβαίνω, είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στη φύση του ανθρώπου η καφριλιά? Τόσο για τον π.. ζώα είμαστε? Χάθηκε ο κόσμος να ήμασταν σαν τα δελφίνια?

Κάτι τέτοιες ειδήσεις, όπως και "η ιστορία της Δήμητρας" που αναφέρει, σε κάνουν να χάνεις κάθε ελπίδα και όνειρο για το μέλλον... Ποια ανεργία, εδώ σε λίγο θα γίνουμε κανίβαλοι...
 #104617  από LL--MM
 Κυρ Ιούλ 20, 2014 4:31 pm
Ασφαλώς να πάτε αλλού, και να το πάρετε απόφαση, και να λάβετε και δράση... viewtopic.php?f=10&t=4771 αλλά ΑΛΛΟΥ και βέβαια, να μην παραλείπετε να είστε αισιόδοξοι... διότι η ύπαρξή σας χαλάει τη δική μας αισιοδοξία
Πριν με παρεξηγήσετε, δεν πρόκειται για δικές μου σκέψεις. Δεν είμαι τόσο στριμμένη. Προσπαθώ απλώς να καταλάβω την ψυχοσύνθεση, να μπω στο μυαλό ενός από τους λουόμενους που διαμαρτυρήθηκαν χθες σε παραλία της Νέας Μάκρης κατά την εγκατάσταση μιας ράμπας κολύμβησης για άτομα με κινητικά προβλήματα. Η συγκεκριμένη ράμπα παρεχόταν δωρεάν στον δήμο Νέας Μάκρης τα τελευταία τρία χρόνια, όμως φέτος παρενέβη το Λιμενικό μετά από ανώνυμες καταγγελίες κατοίκων, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες πως «η ράμπα ενοχλεί και είναι άχρηστη καθώς δεν χρησιμοποιείται από κανέναν». Ας ρωτήσουμε όμως εδώ:
Βρέθηκε κανένας λουόμενος που να χρησιμοποιούσε τη ράμπα (να είχε, δηλαδή κάποιο όφελος) να διαμαρτυρηθεί;

Διότι όοολοι οι λιμενικοί θα βεβαίωσαν ότι δεν είδαν το "ανάπηρο είδος" εδώ και χρόνια: Αλλιώς, θα ήταν οι πρώωωτοι να το ξαναβάλλουν... Αμφιβάλλετε;
Καλώς όρισες κι από μένα, Ελιάνα :smile-hi: . Kαι για τη Δήμητρα, ναί, ακομα και κάποιοι από μας θα έλεγαν ότι "η Δροσοπούλου δεν είναι πιά και Πατησίων, ας έκανε τον κύκλο σιγά-σιγά, το απέναντι πεζοδρόμιο ήταν ελεύθερο, δίχως φασαρία κι αυτή η Δήμητρα, κι ο άλλος άνθρωπος είναι πόσες μέρες θα του έπαιρναν το ψωμί του;;; το σκέφτηκε εκείνη; αυτή ας δεί τη δυσκολία της ώς ευκαιρία" και άλλα παρόμοια...

Και με συγχωρείς, Ελιάνα, αυτά δε γίνονται μόνο στην Ελλάδα, γίνονται κι αλλού, "στας Ελβετίας", ας πουμε... viewtopic.php?f=10&t=2792 Είπατε τίποτα; Όσοι σκεφτόμαστε αλλιώς, είμαστε κακοί και γρινιαρηδες... :smile-worried:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Ιούλ 21, 2014 1:02 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #104624  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιούλ 20, 2014 8:34 pm
ΧΡΗΣΤΟΣ 76 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ...ΝΤΡΟΠΗ...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.society&id=35430

ΩΣΤΟΣΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..
Ε,ΜΕ ΛΙΓΟ ΘΥΜΟ ΣΗΜΕΡΑ...
:smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: Το εχω μαθει ηδη .......Προς το παρον , δεν χρειαζομαι κατι τετοιο για να μπω στη θαλασσα . Ευτυχως ! Όμως , ΔΕΝ μπορω να μπω μονη μου . Η επαφη με το κρυο νερο , μου προκαλει φοβερη σπαστικοτητα . Κινδυνευω να πεσω , ετσι χρειαζεται να με κραταει καποιος από το χερακι . Πανε , πια, οι ωραιες εποχές , που πηγαινα μονη για κολυμπι , ακομη και τον Οκτωβρη . Ειμαι , βεβαίως ,μια εν δυνάμει χρηστρια μιας τέτοιας πλατφόρμας ...Εχω και τη , δικη μας, αυξημενη ευαισθησια ....Ετσι , ΧΑΡΗΚΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ , όταν ειδα να υπαρχει κατι τετοιο στη Νεα Μακρη , προπερσι , Δεν μπορουσα , ποτε να φανταστω ότι θα υπαρξουν αυτές οι ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ αντιδράσεις .....Κι όμως......Όλα είναι δυνατα σ'αυτη την .....κ^λ^ζωη...... :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: Αληθεια , αυτοι οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ διαμαρτυρόμενοι θαμωνες της παραλιας , δεν μπορουν να φανταστουν ότι , ισως...καποτε .......θα αποζητησουν αυτό που καταστρεψαν ???? Μηπως...τους αξιζει κατι τετοιο ???????? Τι κακιά που είμαι............. :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil:
 #104721  από LL--MM
 Παρ Ιούλ 25, 2014 12:52 pm
Η καταγραφή των προσβασιμοτήτων είναι πολύτιμη: Μπράβο στα παιδιά: Αλλά έτσι όπως εκφράζονται, είναι σα να μην κάνουν άλλο οι (ακόμα και μη αμεα) φοιτητές παρά να πίνουν καφέδες: Ας μας έλεγαν καλύτερα για τα ακροατήρια στα πανεπιστήμια, πως θα έχουν πρόσβαση τα παιδιά αυτά μ'εκείνες τις εφιαλτικές σκάλες (ακόμα και οι μη αμεα);;;

(για τους υπέρβαρους) Ας είμαστε σοβαροί: Τι ποσοστό δίνουν τα ΚΕΠΑ στην αναπηρία αυτήν; (Θ'απαιτήσουν πρώτα να γίνει η σχετική εγχείρηση, που αναφέρεται και στον KEBA, μα ποιό ταμείο θα την πληρώσει στην Ελλάδα;) κι εξ άλλου, η αναπηρία είναι ρετσινιά... Δε μας παρατάν οι "ευρωπαίοι εταίροι"... :twisted: :twisted: :twisted:

Είδαμε (πιο κάτω) που κατέληξε το πρώτο βραβείο ευρεσιτεχνίας: στα σκουπίδια του Λιμενικού... http://www.newsitamea.gr/%CE%9C%CE%B5-% ... %BA%CE%B5/

Aισχρή όμως εντύπωση κάνουν οι φωτογραφίες όπου ένας βιαστής και ουσιαστικά, δολοφόνος ενός μωρού, βιάστηκε άγρια από συγκρατούμενους κι ένας πατέρας γρονθοκόπησε το βιαστή του 12χρονου γιού του: Συγγνώμη, (επιτρέπεται να του πουμε "μπράβο" εκεινού;)... :think: :think: :think: (Τύφλα να΄χει το λιμενικό "μας") και δεν πα'ν'απαγορεύεται η αυτοδικία... Αλλά τι προς ημας αυτά; Δίνουν βέβαια μόνο μια κάποια αίσθηση "ανταπόδοσης" που δε θα περάσει, για τη χάρη τη δική μας, ούτε "απ'τη διπλανή συνοικία"...