• Γεια χαρά

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #7517  από chm
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 12:04 am
Δεν είναι και το καλύτερο μου να συστήνομαι. Ειδικά με αφορμή όχι ευχάριστα θέματα.
Είχα το πρωτο κρούσμα πριν 2 χρόνια, το τσεκάραμε και σιγουρευτήκαμε όταν εμφανίστηκε και πάλι 6 μήνες μετά.
AVONEX, προσοχή και γραψαρχιδισμός, όταν και εκεί που πρέπει.

Εύχομαι σε όλους υγεία και τη δυνατή καλύτερη εξέλιξη.
 #7518  από vivi_gia
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 12:09 am
kalos irthes. an thes mas les kai kati akoma, ksereis ilikia pos emfanistike, ti filo exeis oti thes.
pantos euxomai na eisai geros-H kai aisiodoksos-H.
 #7519  από chm
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 12:17 am
Ναι, σωστά.
Είμαι 33 και αγοράκι.

Πρωτοπαρουσιάστηκε στα 31 μου, μουδιασμα στα δάχτυλα του ενός χεριού και σταδιακά εξαπλώθηκε σε όλη την πλευρά του σώματος.
Νοσηλεία ως επείγον περιστατικό στο Αιγινήτειο και η συνέχεια όπως την ανέφερα πριν.

Χωρίς καμια ενόχληση από το AVONEX και μετά.
Θα ήθελα μόνο να με βοηθούσα πιο πολύ με σωστότερη διατροφή και μόνιμη γυμναστική.
Ας είναι.
 #7520  από LL--MM
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 12:24 am
Βρέ καλώςτον! Τουλάχιστον εδέησαν να σου δώσουν βεβαίωση; Αυτό με το χέρι το θυμάμαι κι εγώ, ιδίως που την εποχή εκείνη δεν έιχα καν υπολογιστή :x Να είσαι πάντα καλά!
 #7523  από Maria77
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 1:09 am
Καλώς ήρθες και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! :D
 #7525  από elena
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 9:44 am
καλημέρα chm!!!
αν ψάξεις στα διάφορα θέματα,κάπου θα βρεις και διατροφή και ασκήσεις γυμναστικής,και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα θέματα....
εμένα το πρόβλημά μου είναι άλλο....ποιό από τα τρία γράμματα είναι το αρχικό του ονόματός σου...και πως θα σε προσφωνούμε....
από ονόματα έχουν μείνει ...Γιάννης,Κώστας,Χαράλαμπος...κτλ...και κάποια αρχαίων ...Αλκιβιάδης,Μενέλαος,...κτλ..

καλή πορεία στην θεραπεία σου και πολύ δύναμη στην καθημερινότητά σου!!! :D
 #7526  από chm
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 9:54 am
elena έγραψε:καλημέρα chm!!!
αν ψάξεις στα διάφορα θέματα,κάπου θα βρεις και διατροφή και ασκήσεις γυμναστικής,και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα θέματα....
εμένα το πρόβλημά μου είναι άλλο....ποιό από τα τρία γράμματα είναι το αρχικό του ονόματός σου...και πως θα σε προσφωνούμε....
από ονόματα έχουν μείνει ...Γιάννης,Κώστας,Χαράλαμπος...κτλ...και κάποια αρχαίων ...Αλκιβιάδης,Μενέλαος,...κτλ..

καλή πορεία στην θεραπεία σου και πολύ δύναμη στην καθημερινότητά σου!!! :D

Χρήστος.

Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα.
 #7557  από GEORGE-A
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 4:30 pm
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!
 #7565  από litsa
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 6:47 pm
και άλλος Χρήστος?? έλενα δώσε απάντηση σε παρακαλώ..
welcome! chm!