• χαιρετω...θεμα ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #104388  από μαμακα
 Τρί Ιούλ 08, 2014 11:45 pm
καλησπερα...δεν εχω σκλυρηνση και το ξερετε αλλα εχω αυτοανοσο γι αυτο γραφω εδω γιατι ολοι απο κατι ταλαιπωρουμαστε...πηγα σημερα στον ρευματολογο.δεν εχουμε φυγει μακρια απο τον λυκο μου ειπε...ινομυαλγια σχεδον το αποκλειει και λογο ηλικιας και λογο συμπτωματων...μου εδωσε απειρες εξετασεις για το σαββατο...για τον λυκο παλι για την κυκλοφορια του αιματος και και και...μου ειπε ενα βραδυ κοιμηθηκες και τα κυταρρα σου σε τιμωρησαν για καποιο κακο που εκανες αυτο λεγετε αυτοανοσο...αυτο μου ειπε...δεν σεβαστηκα τον εαυτο μου και ουτε και αυτος...ποσο πιστευετε αυτον τον ορο?πως αλλαζει η ζωη μεσα σε μια μερα????κοιμασαι ετσι και ξυπνας με αυτοανοσο...
 #104389  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 09, 2014 8:51 am
μαμακα έγραψε:καλησπερα...δεν εχω σκλυρηνση και το ξερετε αλλα εχω αυτοανοσο γι αυτο γραφω εδω γιατι ολοι απο κατι ταλαιπωρουμαστε...πηγα σημερα στον ρευματολογο.δεν εχουμε φυγει μακρια απο τον λυκο μου ειπε...ινομυαλγια σχεδον το αποκλειει και λογο ηλικιας και λογο συμπτωματων...μου εδωσε απειρες εξετασεις για το σαββατο...για τον λυκο παλι για την κυκλοφορια του αιματος και και και...μου ειπε ενα βραδυ κοιμηθηκες και τα κυταρρα σου σε τιμωρησαν για καποιο κακο που εκανες αυτο λεγετε αυτοανοσο...αυτο μου ειπε...δεν σεβαστηκα τον εαυτο μου και ουτε και αυτος...ποσο πιστευετε αυτον τον ορο?πως αλλαζει η ζωη μεσα σε μια μερα????κοιμασαι ετσι και ξυπνας με αυτοανοσο...
:smile-hi: Καλημερα Μαμακα !!!!!!!! Ωστε ...εκανες κατι κακο......ενα βραδυ κοιμηθηκες και ...τα κυτταρα σου σε τιμωρησαν ??????????Μπραβο ! Το χιουμορ του γιατρου , ειναι λιγο χοντρο , καταμαυρο θα ελεγα ! Λοιπον , απο τη δεκαοχταχρονη συμβιωση με τη σκπ , εχω φτασει στο συμπερασμα οτι ......ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ , ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ''ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ'' , ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ .Εκεινα ,που μαλλον προϋπαρχουν στον οργανισμο , ισως και ΟΛΩΝ των ανθρωπων και , για ΑΓΝΩΣΤΟ λογο , καποια στιγμη εκδηλωνονται .Τι ειναι εκεινο, που μπορει να πυροδοτησει ενα ''αυτοανοσο'' , κανεις δεν ξερει .Οπως δεν ξερουν , γιατι εμφανιζονται συχνοτερα σε μας , τις γυναικες . Υποθεσεις κανουν, μονο. Εχουν , μονο ενδειξεις ...Τοκετος , ενα ισχυρο σοκ , στρες, μια λοιμωξη . Μας λενε οτι , πασχουμε απο κατι σαν αλλεργια απεναντι στον ιδιο τον οργανισμο μας . Σε μενα , ειπε καποιος...καποτε ...οτι εχω ....τασεις αυτοκαταστροφης. :smile-headbang: Αυτα , ομως, ειπαμε, ειναι ...καταμαυρο χιουμορ . Το ΚΑΚΟ με τα ''αυτοανοσα'' ειναι οτι , αφου ΔΕΝ ειναι γνωστη η αιτια , που τα προκαλει , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ! Αυτο με νοιαζει , αυτο με καιει .......Υπαρχουν , μονο, φαρμακευτικες αγωγες , που μπορει να ''κοιμησουν'' το νοσημα ή να καθυστερησουν την εξελιξη του .Αυτα .........Ομως , εσυ , ΔΕΝ ξερεις ακομα , απο τι πασχεις ! Μην προτρεχεις , λοιπον. ΗΡΕΜΗΣΕ , κανε τις απαραιτητες εξετασεις , ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ με το παιδακι σου . Ο,τι κι αν εχεις , θα το αντιμετωπισεις . ΔΕΝ ειναι κατι...θανατηφορο !!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!!!!!!!! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #104391  από sofia13
 Τετ Ιούλ 09, 2014 11:18 am
Καλημέρα σας ηλιόλουστη μαμάκα και Άννα....
Χαχαχαχαχα....γέλασα με το ισχυρό επιστημονικό επιχείρημα του Dr. !
Ρε μανία να μας εμφυτεύσουν ενοχές...
Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε !!!
Ενοχλούνται κάποιοι γιατροί πολύ , που δεν ακολουθούμε τις φαρμακευτικές αγωγές (γιατί χάνουν χοντρό χρήμα -όλο το συνάφι- ) αλλά έτσι νιώθουμε καλύτερα βρε αδερφέ !
Και ενοχές δεν έχουμε. Απλώς τραβήξαμε άσχημο χαρτί ... Απο πού κι΄ως πού καλέ μου επιστήμονα φταίω ; ε;
Μαμάκα, έχεις μπεί δυστυχώς στο παιχνίδι , αλλά έχεις δύναμη και διαύγεια ευτυχώς...
Η κοπέλα που μου κάνει τις μαγνητικές, έχει '' λύκο'', αλλά δουλεύει κανονικά , έχει οικογένεια και παιδιά και φυσιολογική ζωή.
Νάσαι όσο καλύτερα μπορείς και να χαίρεσαι το μωρό σου και τους αγαπημένους σου...
Γλυκές καλημέρες και χαρούμενες !!!
 #104392  από sofia13
 Τετ Ιούλ 09, 2014 11:23 am
Παρεμπιπτόντως, έκλεισα 24 χρόνια με M/S άλλες φορές του θανατά και άλλες normal .
Ποτέ δεν τόβαλα κάτω...ούτε στα πιό δύσκολα.
Και δεν πρόκειται γιατί δε θέλω !
 #104399  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 09, 2014 5:12 pm
sofia13 έγραψε:Παρεμπιπτόντως, έκλεισα 24 χρόνια με M/S άλλες φορές του θανατά και άλλες normal .
Ποτέ δεν τόβαλα κάτω...ούτε στα πιό δύσκολα.
Και δεν πρόκειται γιατί δε θέλω !
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: