καλησπερα...δεν εχω σκλυρηνση και το ξερετε αλλα εχω αυτοανοσο γι αυτο γραφω εδω γιατι ολοι απο κατι ταλαιπωρουμαστε...πηγα σημερα στον ρευματολογο.δεν εχουμε φυγει μακρια απο τον λυκο μου ειπε...ινομυαλγια σχεδον το αποκλειει και λογο ηλικιας και λογο συμπτωματων...μου εδωσε απειρες εξετασεις για το σαββατο...για τον λυκο παλι για την κυκλοφορια του αιματος και και και...μου ειπε ενα βραδυ κοιμηθηκες και τα κυταρρα σου σε τιμωρησαν για καποιο κακο που εκανες αυτο λεγετε αυτοανοσο...αυτο μου ειπε...δεν σεβαστηκα τον εαυτο μου και ουτε και αυτος...ποσο πιστευετε αυτον τον ορο?πως αλλαζει η ζωη μεσα σε μια μερα????κοιμασαι ετσι και ξυπνας με αυτοανοσο...
μαμακα έγραψε:καλησπερα...δεν εχω σκλυρηνση και το ξερετε αλλα εχω αυτοανοσο γι αυτο γραφω εδω γιατι ολοι απο κατι ταλαιπωρουμαστε...πηγα σημερα στον ρευματολογο.δεν εχουμε φυγει μακρια απο τον λυκο μου ειπε...ινομυαλγια σχεδον το αποκλειει και λογο ηλικιας και λογο συμπτωματων...μου εδωσε απειρες εξετασεις για το σαββατο...για τον λυκο παλι για την κυκλοφορια του αιματος και και και...μου ειπε ενα βραδυ κοιμηθηκες και τα κυταρρα σου σε τιμωρησαν για καποιο κακο που εκανες αυτο λεγετε αυτοανοσο...αυτο μου ειπε...δεν σεβαστηκα τον εαυτο μου και ουτε και αυτος...ποσο πιστευετε αυτον τον ορο?πως αλλαζει η ζωη μεσα σε μια μερα????κοιμασαι ετσι και ξυπνας με αυτοανοσο...