• παιδια καλησπερα σας!!!!καλησπερα σα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #104267  από μαμακα
 Παρ Ιούλ 04, 2014 4:35 pm
παιδια καλησπερα σας μιλησα με νευρολογους και ρευματολογους και μου ειπαν οτι εχω νευρολογικα ρευματολογικα συμπτωματα και την τριτη θα παω στην ρευματολογο για ιομυαλγια η για νοσο lume???????ξερετε κατι γι αυτα???????ευχαριστω!!!!!!
 #104329  από Still
 Κυρ Ιούλ 06, 2014 10:08 pm
Μαμακα καλησπερα κ καλη σου δυναμη!!
Λυπαμαι γι αυτα που σου συμβαινουν αλλα χαιρομαι που μετα απο τοσα μηνυματα απελπισιας, μας εκφραζεις μια απλη ερωτηση. :smile-clapping:
Δυστυχως δε γνωριζω τις ασθενειες που λες αλλα ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο και να μην ταλαιπωρηθεις. :smile-flower:

Αν μου επιτρεπεις , ενα καυστικο σχολιο που αφορα τον Σταθη, υπαρχουν διαφορες ευλογιες και στη ρευματολογικη :smile-nerd: :smile-rock:
 #104334  από μαμακα
 Δευ Ιούλ 07, 2014 1:05 am
οταν ξερουμε τι εχουμε ολα τα αντιμετωπιζουμε...νομιζω δηλαδη η μας βολευει να πιστευουμε...εγω παντως λεω ολα καλα θα πανε καθε μερα!!και οτι γινει!
 #104349  από Still
 Δευ Ιούλ 07, 2014 3:16 pm
...χιλια συγνωμη για το μπερδεμα, το σχολιο δεν παει στον Σταθη, αλλα στον ¨Αλεξης¨ :smile-drunk: :smile-hi: :smile-tmi: :smile-bandit:

Μαμακα, μπραβο για τη σταση σου, ελπιζω να εχεις τα καλυτερα δυνατα νεα!! :smile-clapping: