• μπορει καποιος να μου πει το ποσο της μηνιαιας συνταξης?

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #104207  από Γρηγορης
 Τετ Ιούλ 02, 2014 9:44 pm
Γεια σας ,ο πατερας μου εχει διαπιστωθει με 82% αναπηρια και θα πληρωθει τον οκτωμβριο ενω η διαγνωση εγινε πριν απο 2μιση χρονια =αισχος πραγματικα.Ειναι στην δευτερη κλιμακα ογα και εχει και 10 χρονια τεβε.Μπορει καποιος να μου απαντησει στα εξης:
1.ποσο περιπου ειναι η μηνιαια συνταξη
2.το κρατος κανει κατακρατηση 20% ?
3.μετα απο 2 μηνες ληγει η προθεσμια και πρπει να ξαναπερασει επιτροπη?αν ναι τι διαδικασεις ακολουθουνται ,οι ιδιες με την πρωτη φορα?
Ευχαριστω!!!!!!!ο λογος που ρωταω ειναι οτι εχουν μαζευτει τοσα πολλα εξοδα και θελω να δω τι περιπου θα παρει για να βαλω σε μια σειρα τις οικονομικες υποχρεωσεις που ειναι βουνο
 #104234  από stavrina117
 Πέμ Ιούλ 03, 2014 5:19 pm
ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....

ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ??

ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΓΑ ΚΑΙ ΤΕΒΕ...

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 24 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΣΗΜΑ...
 #104281  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 05, 2014 8:24 am
Biskoto10 έγραψε:To εξωιδρυματικο ποσο ειναι καθε μηνα?
:smile-hi: Αφου αφαιρεθουν οι κρατησεις 4%,το εξωιδρυματικο φτανει στο .....αστρονομικο ποσο των......751 ευρω το μηνα ............