• ΕΥΛΟΓΙΑ Η΄ΚΑΤΑΡΑ

• Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #104200  από ΑΛΕΞΗΣ
 Τετ Ιούλ 02, 2014 7:26 pm
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΡΑ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ.
ΟΙ ΜΕΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΕΤΙΚΑ, ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΒΛΑΒΕΙΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΣΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
 #104202  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 02, 2014 7:57 pm
ΑΛΕΞΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΡΑ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ.
ΟΙ ΜΕΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΕΤΙΚΑ, ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΒΛΑΒΕΙΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΣΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
Δηλαδη ...ο Θεος θελει να βασανιζομαστε ?????? Και απο την αρρωστια και απο τις...γαρνιτουρες της ???? Δηλαδη , ο Θεος θελει να υποφερουμε και απο τα συμπτωματα , τις υποτροπες ΚΑΙ απο το αναλγητο κρατος στο οποιο ζουμε ? Δηλαδη , ο Θεος θελει να μετραμε τη ζωη μας απο επανεξεταση σε επανεξεταση ??? Και , στα μεσοδιαστηματα , να ειμαστε καταδικασμενοι ακομα και σε ΑΠΟΛΥΤΗ πεινα ...κι οχι μονο εμεις οι ασθενεις , αλλά και τα παιδια μας ? Αυτα τι φταινε ?????? Ε ???Δηλαδη , ο Θεος θελει να παρακαλαμε για να μας εξετασει νευρολογος , σε δημοσιο νοσοκομειο ...καθε ...εξι μηνες....ή και παραπανω????? Επειδη , απλως, δεν μπορουμε να πληρωσουμε επισκεψη σε ιδιωτη ???Δηλαδη , ο Θεος θελει να μας κοβουν το ρευμα και να παρακαλαμε για επανασυνδεση ??? Δηλαδη, ο Θεος θελει να μη παιρνουμε τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ συνοδα φαρμακα , επειδη δεν εχουμε να πληρωσουμε τη συμμετοχη ???? Δηλαδη , ο Θεος θελει να εξευτελιζομαστε ζητωντας δανεικα , που αδυνατουμε να επιστρεψουμε ? Ο Θεος , θελει να ειμαστε καταδικασμενοι στην ανεργια και να νοιωθουμε αχρηστοι , να μη μπορουμε να προσφερουμε τιποτα απολυτως στην οικογενεια μας , να νοιωθουμε οτι η ζωη μας παει χαμενη ?????????Ε?????????????? Πριν τρεις μηνες , περιπου, αρρωστησε πολυ σοβαρα ο μοναδικος αδελφος μου , που ζουσε στο εξωτερικο . Ηθελα να βρεθω ΑΜΕΣΩΣ κοντα του ....Δεν μπορουσα ...Δεν ειχα , ουτε ενα ευρω για το εισιτηριο ....Τελικα, εγινα για μια ακομα φορα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ .....Το πληρωσαν αλλοι .....Κι οταν πεθανε , δεν ειχα να του αγορασω , ουτε ενα λουλουδι......Ντρεπομαι αφανταστα γι αυτο ....Δηλαδη ΚΑΙ αυτο ηταν.......ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ???????Η αρρωστια μου-μας και ολα ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ , που απορρεουν απο αυτην ειναι ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ? Ολα αυτα , πρεπει να θεωρω ΕΥΛΟΓΙΑ ? Ε !!!!!!!! ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ενα σωρο άλλα μετρητα βασανα , που δεν φτανουν σελιδες και σελιδες για να τα αναφερω, ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ , ΑΡΓΟ , ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ !!!!!!!!!Ισως μου πεις οτι θα ...ανταμειφθω στη...μελλουσα ζωη ......Εγω, ομως, θελω να ΖΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ , στην ΠΑΡΟΥΣΑ ΖΩΗ !!!! ΥΓ. Δεν ειμαι νεα . Ειμαι αρκετα μεγαλη .55 ΕΤΩΝ !!!!!!!!!!!!
 #104208  από LL--MM
 Τετ Ιούλ 02, 2014 10:34 pm
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΡΑ
Από που κι ώς που βγάζεις τα συμπεράσματα αυτά από εδώ μέσα; Κι άν είναι αυτό που λες, πως θα χρησιμοποιούσαν τον όρο αυτόν με έννοια άλλη απ'αυτήν που έδωσε η Αννα;;;

ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ.
Μία τέτοια κατάσταση, ΔΕΝ είναι ευλογία ακόμα και για τους πιστότερους των πιστών: Είναι ιεροσυλία να ξεφουρνιζεις τετοια ...και καμία σχέση δεν έχουν με όσα πιστεύουν όσοι πιστεύουν...

ΟΙ ΜΕΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ
Στα σωστά σου είσαι; Ίσως να έχουν καταστραφεί και ν'απελπίζονται, αλλά πως αυτό έγινε εξ αιτίας τους, παρακαλώ;;;

ΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΕΤΙΚΑ, ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΒΛΑΒΕΙΣ.
Ναι, σαν τη γυναίκα του ατυχούντα υποψήφιου Προεδρίας στην Αμερική που έχει κι αυτή και σκπ, και καρκίνο, και παιδιά, και άλογα κι εκατομμύρια... Τι προς ημας;;;

Οι αιτίες της απελπισίας είναι τόσες, που ακόμα κι οι πιστοί το παθαίνουν... και κοροϊδεύεις όχι μόνο τις δυσκολίες τους, αλλά και την πίστη τους έτσι... Εκτός αν τους παρασταθείς εσύ στις όποιες δυσκολίες αυτές...

Συμβουλές δε χωράν εδώ, αμα όμως η εκκλησία έκανε κάποια ευρύτερη κοινωνική πολιτική, θα τη βλέπαμε αυτήν στην πράξη... Με συγχωρείς αλλά, όπως ειπώθηκε και παλαιότερα, η σύγχυση μεταξύ πίστης κι ευπιστίας είναι ο ευκολώτερος δρόμος να "χάσεις", αντί να "βρείς", το Θεό... Και με τα παραδείγματα που λες πως ειδες "εδώ και καιρό" θα έπρεπε να έχεις καταλάβει περισσότερα.

viewtopic.php?f=44&t=4621

ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ (όχι ο Τσίπρας, υποθέτω...) :smile-giggle:

Kαι για δες τι σου βρήκα Αλέξη: viewtopic.php?f=14&t=3584&start=10 Αμα απαντήσεις σ'αυτές τις ερωτήσεις, τα λεμε... θεολογικά
Υ.Γ.1: Καλησπέρα Αντμιν, δε θα ήταν πιο ταιριαστό αυτό το θέμα στο φάκελο "Πνευματική προσέγγιση";
Y.Γ.2: Κι ευχαριστούμε και για το νέο χώρο μηνυμάτων, πάντα χρήσιμoς!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Ιούλ 03, 2014 3:30 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #104210  από Still
 Πέμ Ιούλ 03, 2014 12:27 am
Αλεξη, φιλικα, υπαρχουν κ μουσουλμανοι, και ινδουιστες, και βουδιστες κλπ που πασχουν απο μια η περισσοτερες ασθενειες.
Παρακαλω, ας διευρυνουμε λιγο το μυαλο μας, τις επιλογες μας και να ενισχυσουμε την πιστη στον εαυτο μας και τη δικη μας δυναμη.
Η στενοκεφαλια με φοβιζει! Ειδικα στους νεους!
Ο φιλανθρωπισμος δεν εχει συγκεκριμενη πιστη!
Αμαν πια μ αυτο το πραγμα στην Ελλαδα! Ποσο ομοιογενεια πια!
 #104211  από adrCy
 Πέμ Ιούλ 03, 2014 12:28 am
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
εγώ πειράζει που βλέπω την ασθένεια ως αποδεικτικό της μη υπαρξης θεού?
Και όχι δεν απελπιζομαι και βλέπω αρκετά θετικά τη ζωή. Κάθε μερα όμως ακους κ κάτι νεο, άνθρωποι να πεθάνουν από καρκίνους, πρόσφατα ένας γνωστός μου από εγκεφαλικό στα 24 του(!!) και ένας άλλος διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο στα 20 του(!!) και μια άλλη Κύπρια πέθανε στα 18 απο καρκινο κ αυτη. O αλλος στα 45 του εφευγε απο την Ανασταση του Πασχα(!!) και οπως οδηγούσε έπαθε εμφραγμα. και αλλα τοσα που δεν ξερουμε. Ο θεος που πηγε??? Γεννήθηκα σε χριστιανική οικογένεια με χριστιανικές αντιλήψεις κλπ αλλα ολα αυτά με προβληματίζουν..
Τελοσπαντων, δεν έχω αποφασίσει ακόμη με τον εαυτο μου αν υπάρχει ή όχι θεός.. τώρα δεν εδώ χρόνο να ασχολούμαι με τετοια..

Υ.Γ. αυτη ειναι η γνωμη σου κ τη σεβομαι κ καλα εκανες που την ειπες. εξαλλου για καλο το λες.

Φιλικά
adr
 #104212  από evaggelia012
 Πέμ Ιούλ 03, 2014 1:17 am
ΟΥΤΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΡΑ,ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΥΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΥ .
 #104213  από evaggelia012
 Πέμ Ιούλ 03, 2014 2:00 am
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ....

ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να εισαι γιατρος,να αρρωστησεις απο κατι πχ. ΣΚΠ και να βρεις εσυ τη θεραπεια γι αυτο.
Τοτε ΝΑΙ εισαι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ.

ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ

Να εισαι επιβατης στην πτηση των Μαλαισιανων αεορογραμμων που χαθηκε.

ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ.....

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ

Σαν να πινεις καφε στην παραλια και να σε χτυπησει ΚΟΜΗΤΗΣ .
(μονο εσενα φυσικα).

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΤΥΧΗ!!!!
 #104222  από Στάθης
 Πέμ Ιούλ 03, 2014 12:43 pm
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
Όταν διαγνώστηκα το 2004 με τα τόσα προβλήματα της πάθησης, κάπως έτσι τα έβλεπα τα πράγματα, όπως περιγράφεις, ότι με πίστη και αγάπη, χωρίς γκρίνια και θυμό, θα μπορέσω να περάσω αυτό τον απίστευτο σκόπελο.

Το 2014. Ακόμα βιώνω το δρόμο της θετικότητας. Ευχή ή Κατάρα. Ο καθένας μας επιλέγει πως θέλει να ζήσει την εμπειρία. Μου αρέσει να το βλέπω σαν Ευχή. Μου δίνει δύναμη και προπάντων την τρέλα που χρειάζομαι για να ανταπεξέλθω. Και όλα μια Χαρα !

Όποιος ψάχνει για τον Δημιουργό του, τελικά βρίσκει τον εαυτό του.
Όποιος ψάχνει για τον εαυτό του, τελικά βρίσκει τον Δημιουργό του.

Τελικά μήπως ο Δημιουργός αντανακλάται στον εαυτό μας και μήπως εμείς αντανακλάμε τον Δημιουργό μας;

Μήπως τελικά εσωκλείουμε τεράστια Δύναμη μέσα μας, η οποία και απελευθερώνεται με την αγάπη, την πίστη και φιλανθρωπία και εμποδίζεται με τον θυμό και το μίσος;
 #104223  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 03, 2014 1:20 pm
Στάθης έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
Όταν διαγνώστηκα το 2004 με τα τόσα προβλήματα της πάθησης, κάπως έτσι τα έβλεπα τα πράγματα, όπως περιγράφεις, ότι με πίστη και αγάπη, χωρίς γκρίνια και θυμό, θα μπορέσω να περάσω αυτό τον απίστευτο σκόπελο.

Το 2014. Ακόμα βιώνω το δρόμο της θετικότητας. Ευχή ή Κατάρα. Ο καθένας μας επιλέγει πως θέλει να ζήσει την εμπειρία. Μου αρέσει να το βλέπω σαν Ευχή. Μου δίνει δύναμη και προπάντων την τρέλα που χρειάζομαι για να ανταπεξέλθω. Και όλα μια Χαρα !

Τελικά μήπως ο Δημιουργός αντανακλάται στον εαυτό μας και μήπως εμείς αντανακλάμε τον Δημιουργό μας;

Μήπως τελικά εσωκλείουμε τεράστια Δύναμη μέσα μας, η οποία και απελευθερώνεται με την αγάπη, την πίστη και φιλανθρωπία και εμποδίζεται με τον θυμό και το μίσος;
ΑΝ........ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ , ΓΕΜΙΖΕΙ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ , ΑΝ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ...ΧΡΕΗ , ΑΝ......ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ....................ΤΟΤΕ......ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ..........ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #104225  από Στάθης
 Πέμ Ιούλ 03, 2014 1:31 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Στάθης έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ

ΑΝ........ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ , ΓΕΜΙΖΕΙ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ , ΑΝ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ...ΧΡΕΗ , ΑΝ......ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ....................ΤΟΤΕ......ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ..........ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να τι η γκρίνια.... και ο θυμός,
που φημίζεται για το με πόση ευκολία ως εκ θαύματος γεμίζει τα ψυγεία μας.....

Τροφή για σκέψη.....
ΑΝΝΑ59 έγραψε: "ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ"....
Μήπως τελικά φταίει πρωτίστως ο τρόπος σκέψης;;
:smile-thinking: