• ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #104153  από ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΗ
 Τρί Ιούλ 01, 2014 12:05 pm
Καλημέρα σε όλους!!! Καλό κουράγιο!!!

Θα προσφύγω στη Βθμια Επιτροπή, γνωρίζει κάποιος εάν η παρουσία δικηγόρου κατά την εξέταση του αναπήρου, είναι καλή ιδέα ή μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα? Επίσης, στο κείμενο της προσφυγής, πρέπει να αναφέρουμε αναλυτικά τι διεκδικούμε ή απλά ότι δε συμφωνούμε με το αποτέλεσμα?
Ευχαριστώ πολύ
 #104157  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 01, 2014 12:34 pm
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΗ έγραψε:Καλημέρα σε όλους!!! Καλό κουράγιο!!!

Θα προσφύγω στη Βθμια Επιτροπή, γνωρίζει κάποιος εάν η παρουσία δικηγόρου κατά την εξέταση του αναπήρου, είναι καλή ιδέα ή μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα? Επίσης, στο κείμενο της προσφυγής, πρέπει να αναφέρουμε αναλυτικά τι διεκδικούμε ή απλά ότι δε συμφωνούμε με το αποτέλεσμα?
Ευχαριστώ πολύ
Πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα , η παρουσια δικηγορου . Στην αιτηση της ενστασης , καλο ειναι , να αναφερεις τους λογους για τους οποιους διαφωνεις .Με τεκμηριωμενα επιχειρηματα , πχ. αναφορα σε μαγνητικες τομογραφιες κλπ . Επισης , αν κατι πηγε στραβα στην εξεταση σου απο την Α'βαθμια , ας το αναφερεις κι αυτο . Ακομα και προβληματα κακης συμπεριφορας των γιατρων . Κι ολα αυτα , βεβαια, πρεπει να ειναι υπ'οψη του δικηγορου σου . Ευχομαι , μεσα απο την καρδια μου , ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!
 #104159  από tinajazz
 Τρί Ιούλ 01, 2014 12:41 pm
και εγω περναω την αλλη εβδομαδα για το παιδι μου... δευτεροβαθμια... σου ευχομαι να πανε ολα καλα...

οσο για τον δικηγορο δεν ξερω πως θα το παρουνε... δεν εχω ιδεα, αλλα σιγουρα εκεινος θα μπορεσει να το διαχειριστει καλυτερα το θεμα, καλη επιτυχια περιμενουμε νεα σου!!!
 #104161  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 01, 2014 12:47 pm
tinajazz έγραψε:και εγω περναω την αλλη εβδομαδα για το παιδι μου... δευτεροβαθμια... σου ευχομαι να πανε ολα καλα...

οσο για τον δικηγορο δεν ξερω πως θα το παρουνε... δεν εχω ιδεα, αλλα σιγουρα εκεινος θα μπορεσει να το διαχειριστει καλυτερα το θεμα, καλη επιτυχια περιμενουμε νεα σου!!!
ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!!!!!!! :smile-kiss: