• σ.ο.σ αποτελεσματα μαγνητικης!!!!

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #103984  από μαμακα
 Τετ Ιουν 25, 2014 11:51 am
εγκεφαλου= απο την απεικονιση του στελεχους της παραγκεφαλιδος και των εγκεφαλικων ημισφαιριων δεν απομονωνεται σαφης εστια παθολογικου μαγνητικου σηματος,κοιλιακο συστημα εντος των φυσιολογικων οριων.φυσιολογικη αναδειξη των γεφυροπαρεγκεφαλικων γωνιων.οπισθοβολβικοι χωροι ελευθερης παθολογιας.κυστη εκ κατα κρατησεως διαμετρου 2cm στην βαση του δεξιου ιγμορειου.κλινικη εκτιμηση!πως την βλεπετε???????
 #103988  από greekinholland
 Τετ Ιουν 25, 2014 1:12 pm
Καλημέρα τι να την κάνεις τη ΧΕΦΝΑ ή όπως αλλιώς τη λένε, δεν έχεις ΣΚΠ μια κύστη λεει η μαγνητική σου. Ούτε εστίες έχεις ούτε αλλιώσεις, όλα ειναι φυσιολογικά άδικα κουράζεις τον εαυτό σου. Πήγενε σε ένα παθολόγο να την δει και να σε κατευθύνει, διαγνώσεις και θεραπείες δεν κάνουμε απο το google
 #103991  από μαμακα
 Τετ Ιουν 25, 2014 1:55 pm
ο γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει υποψια φλεβικης ανεπαρκειας γιατι εχω βγαλει σημαδια κοκκινα με αιμα στα χερια και φλεβες στους αστραγαλους
 #104005  από Κωνσταντίνα
 Τετ Ιουν 25, 2014 7:46 pm
μαμακα έγραψε:μα πως γινετε να εχω ολα τα συμτωματα και να μην ειναι αυτο????τι να ψαξω?
μαμακα καλησπέρα, φαίνεται πως έχεις πολύ δρόμο ακόμα, μέχρι να βρούνε το πρόβλημα.
Οι πόνοι καταλάγιασαν λιγάκι;; :smile-sleepy:
Μην τα "δένεις" ακόμα τα μήπως των γιατρών.Δε γνωρίζουν και εικάζουν επειδή κάτι πρέπει να υποθέσουν.
Περίμενε με ψυχραιμία και υπομονή, χωρίς πανικό.Φαίνεται κάτι ελέγξιμο :smile-muscle:
 #104007  από περιστερι
 Τετ Ιουν 25, 2014 8:09 pm
Σίγουρα είναι κάτι που ελέγχεται αλλά άμα εσύ δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ο συνεχής πανικός και η εμμονή είναι από μόνα τους ανίατα.
 #104012  από μαμακα
 Τετ Ιουν 25, 2014 8:32 pm
δεν εχω π-ανικο ειμαι ηρεμη 5 μηνες αλλα ολοι μου λενε καθαρες εξετασεις δεν εχεισ τιποτα και ολα αυτα που νιωθω?δεν μπορω να κανω τιποτα ολοι οι μυσ τρεμουν
 #104019  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 26, 2014 8:28 am
μαμακα έγραψε:εγκεφαλου= απο την απεικονιση του στελεχους της παραγκεφαλιδος και των εγκεφαλικων ημισφαιριων δεν απομονωνεται σαφης εστια παθολογικου μαγνητικου σηματος,κοιλιακο συστημα εντος των φυσιολογικων οριων.φυσιολογικη αναδειξη των γεφυροπαρεγκεφαλικων γωνιων.οπισθοβολβικοι χωροι ελευθερης παθολογιας.κυστη εκ κατα κρατησεως διαμετρου 2cm στην βαση του δεξιου ιγμορειου.κλινικη εκτιμηση!πως την βλεπετε???????
Καλημερα Μαμακα !Λοιπον !!!!!!!!! ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !!!!!!! Παρτο αποφαση !!!!!!! Ιγμορειτιδα εχεις , κοριτσακι μου ! Γι αυτο πρεπει να επισκεφτεις ΩΡΛ . Οσο για τις ενοχλησεις σου , ψαξε για κατι αλλο , οχι σκπ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΠ , ΕΙΠΑΜΕ !!!!Δεν εχει σημασια , που δεν σου εβαλαν σκιαγραφικο . Αν ειχες εστιες , θα τις εδειχνε η μαγνητικη , εστω και χωρις σκιαγραφικο . Σου ξαναειπα οτι το σκιαγραφικο ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΣ !!!!! Στην περιπτωση , που υπαρχουν εστιες , βεβαια . Λοιπον ! ΔΕΝ εισαι συνασθενης μας ! ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ !Με τον γιατρο , ομως . ΟΧΙ γκουγκλαροντας !!!!!!!!!! ΚΑΙ ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΩΡΛ !!!!!!!!!!!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: