• ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #102258  από nora tora
 Σάβ Απρ 26, 2014 2:40 am
Φιλαράκια γεια σας …..

Πολύ καιρό έχω να σας γράψω, αλλά έμπαινα που και που και σας παρακολουθούσα…
Οι λόγοι που σας γράφω αυτή την φορά είναι για 1) να σας ανακοινώσω τα αποτελέσματα από την παρακέντηση …. και 2) την γνώμη σας σε θέμα που με απασχολεί πάρα πολύ!!!!!!

Λοιπόν … οι “υποψίες” του γιατρού μου τελικά επαληθεύτηκαν και πλέον διαγνώστηκα και με την βούλα !!!!!
OK, μπορώ να πω, πως τελικά το αποδέχτηκα (δεν θα μπορούσα να κάνω και διαφορετικά …) χεχε

Το πρόβλημά μου όμως είναι άλλο αυτή την στιγμή και θα μπω κατευθείαν στο θέμα…

Τους τελευταίους μήνες με φλερτάρει ένα αγόρι, το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ! Το θέμα της υγείας μου όμως με προβληματίζει επίσης πάρα πολύ και δεν με αφήνει να εκδηλωθώ ….
Του έχω αναφέρει ότι έχω ένα θέμα υγείας και ότι το ψάχνω (ούτε λόγος για ΣΚΠ) και ότι περίμενα τα αποτελέσματα από κάποιες εξετάσεις … τις προάλλες του είπα πως βγήκαν τα αποτελέσματα και ότι θα τα πούμε από κοντά (όχι από το τηλέφωνο).
Έχω αποφασίσει να του το πω, αλλά δεν γνωρίζω πως να το κάνω, δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ …….. HELP !!!!!

Φιλαράκια, κανείς με παρόμοιο βίωμα ???
Τι μου προτείνετε ???

SOS !!!!!!
 #102269  από theoni
 Σάβ Απρ 26, 2014 2:56 pm
Φιλενάδα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος απο τον άμεσο!!
"Αγαπητέ εχω σκληρυνση κατα πλακας!"
Ίσως πιο πολυ φοβόμαστε να το ακούσουμε οι ίδιοι απ´οτι οι άλλοι...
Ελπιζω να γνωρίζει οτι δεν μεταδίδεται και οτι δεν πεθαινεις απ´αυτο... :smile-tongueout:
Φιλιά.. :smile-clapping:
 #102273  από costas1968
 Σάβ Απρ 26, 2014 3:29 pm
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΘΕΩΣ.
ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΑΘΩΑ (ΠΧ ΑΥΧΕΝΑΣ) ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΚΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ...) ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΣΗΣ , ΓΑΜΟΣ ΚΛΠΚΛΠ
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΚΠ.
ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ:
ΟΙ 2 ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ <<ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ>> ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ....
ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ!ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!
:smile-flower:
 #102274  από nora tora
 Σάβ Απρ 26, 2014 4:20 pm
theoni έγραψε:Φιλενάδα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος απο τον άμεσο!!
"Αγαπητέ εχω σκληρυνση κατα πλακας!"
Ίσως πιο πολυ φοβόμαστε να το ακούσουμε οι ίδιοι απ´οτι οι άλλοι...
Ελπιζω να γνωρίζει οτι δεν μεταδίδεται και οτι δεν πεθαινεις απ´αυτο... :smile-tongueout:
Φιλιά.. :smile-clapping:

Φιλενάδα λες ε???

Πολλές φορές κάνω πρόβες... πως να το ξεκινήσω... τι να πω... πως να το πω... το ύφος.... κλπ κλπ
μία έτσι, μία αλλιώς..... ουφ και μου περνάει από το μυαλό να του το πω μια και έξω!!!

Από την άλλη είναι ένα θέμα που δεν το έχω μοιραστεί με άτομα πέρα από την μητέρα μου και τον αδερφό μου....

το μετά με απασχολεί....
δεν ξέρω.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nora tora την Σάβ Απρ 26, 2014 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #102275  από nora tora
 Σάβ Απρ 26, 2014 4:23 pm
Γιάννης έγραψε:Ε ναι μωρέ, κάθε μέρα στην τελεόραση λένε ότι περίπου θεραπεύεται κιόλας
ΧΟΎΦΤΩΣΤΟΝ ΧΟΎΦΤΩΣΤΟΝ :character-ariel: :happy-cheerleaderkid:

ΥΓ. Καλή επιτυχία

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :P
 #102276  από nora tora
 Σάβ Απρ 26, 2014 4:39 pm
costas1968 έγραψε:ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΘΕΩΣ.
ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΑΘΩΑ (ΠΧ ΑΥΧΕΝΑΣ) ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΚΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ...) ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΣΗΣ , ΓΑΜΟΣ ΚΛΠΚΛΠ
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΚΠ.
ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ:
ΟΙ 2 ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ <<ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ>> ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ....
ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ!ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!
:smile-flower:

Σε ευχαριστώ πολύ costas1968

Κοίτα μπορώ να πω, πως ναι είμαι σε μια ηλικία (30) που σκέφτομαι λίγο πιο σοβαρά για το θέμα σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το θέμα γάμος είναι και αυτοσκοπός!!!
Το παιδί μου ρίχνει 6 χρονάκια, πιστεύω πως θεωρητικά είναι σε ώριμη ηλικία, αλλά πρακτικά είναι ένα τρελοκομείο χεχεχεχε !!!!!!! πράγμα που παραδέχεται και ο ίδιος, αν και μου έχει εκφράσει όμως πως αν βρει μια κοπέλα που να τον καλύπτει θα είναι ΟΚ....
Πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη, αν τελικά γίνει κάτι μαζί του...

Προς ώρας τον αποφεύγω γιατί ξέρω πως θα μου ζητήσει να βγούμε και αναγκαστικά θα πρέπει να του πω τι είναι αυτό που μου συμβαίνει....
 #102277  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Απρ 26, 2014 4:51 pm
Nora tora σου παραθέτω πιο κάτω ένα κειμενάκι της Στέλλας Αλαφούζου(δημοσιογράφου στους πρωταγωνιστές)

Ας μην τρομάζουμε. Εν δυνάμει είμαστε άτομα με ειδικές ανάγκες όλοι.
Ακριβώς όπως είμαστε εν δυνάμει καρκινοπαθείς, εν δυνάμει καρδιοπαθείς, εν δυνάμει καταθλιπτικοί, εν δυνάμει πλούσιοι ή φτωχοί, ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι.

Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι όπως το ταξίδι σε έναν προορισμό για πρώτη φορά. Τον φαντάζεσαι με στενούς δρόμους, με χαμηλά σπίτια, με αυλές, με πράσινα παράθυρα, και όταν φτάνεις συνειδητοποιείς πως, ναι, έχει στενούς δρόμους -που όμως βρίσκεις σχεδόν πάντα να παρκάρεις-, έχει χαμηλά σπίτια -με ζωηρές γάτες στις σκεπές-, έχει και αυλές -με πιτσιρίκια που κάνουν ποδήλατο-, έχει και πράσινα παράθυρα -που βγάζουν σε χαμόγελα-. Ποτέ δεν είναι όπως ακριβώς τα υπολογίζεις και ποτέ δεν είναι τόσο χάλια όσο φοβάσαι ή όσο θα μπορούσαν να είναι.

Nora tora όταν θα είσαι ξεκάθαρη έχεις πολλές πολλές πιθανότητες να είναι και οι άλλος ξεκάθαρος μαζί σου.Έτσι δε χάνεις χρόνο σε ψεύτικες καταστάσεις που χαραμίζουν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου, άσε που αποφασίζεις εσύ για τον άλλον.
Η αλήθεια όσο δύσκολη κι αν είναι, σου εξασφαλίζει ενέργεια που στην άλλη περίπτωση θα ξοδεύεις και είναι παράλληλα και ανακουφιστική.
Σε φέρνει πιο κοντά με τους άλλους.Αυτούς που αξίζουν.
Αν παρ' όλα αυτά δεν μείνει κοντά σου, να θυμάσαι ότι το ψέμα δεν έσωσε ποτέ κανέναν.Θα έρθει η στιγμή της αποκάλυψης και θα πονέσεις περισσότερο........

Να είσαι καλά :smile-kiss: :smile-flower:
 #102279  από nora tora
 Σάβ Απρ 26, 2014 5:05 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Nora tora σου παραθέτω πιο κάτω ένα κειμενάκι της Στέλλας Αλαφούζου(δημοσιογράφου στους πρωταγωνιστές)

Ας μην τρομάζουμε. Εν δυνάμει είμαστε άτομα με ειδικές ανάγκες όλοι.
Ακριβώς όπως είμαστε εν δυνάμει καρκινοπαθείς, εν δυνάμει καρδιοπαθείς, εν δυνάμει καταθλιπτικοί, εν δυνάμει πλούσιοι ή φτωχοί, ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι.

Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι όπως το ταξίδι σε έναν προορισμό για πρώτη φορά. Τον φαντάζεσαι με στενούς δρόμους, με χαμηλά σπίτια, με αυλές, με πράσινα παράθυρα, και όταν φτάνεις συνειδητοποιείς πως, ναι, έχει στενούς δρόμους -που όμως βρίσκεις σχεδόν πάντα να παρκάρεις-, έχει χαμηλά σπίτια -με ζωηρές γάτες στις σκεπές-, έχει και αυλές -με πιτσιρίκια που κάνουν ποδήλατο-, έχει και πράσινα παράθυρα -που βγάζουν σε χαμόγελα-. Ποτέ δεν είναι όπως ακριβώς τα υπολογίζεις και ποτέ δεν είναι τόσο χάλια όσο φοβάσαι ή όσο θα μπορούσαν να είναι.

Nora tora όταν θα είσαι ξεκάθαρη έχεις πολλές πολλές πιθανότητες να είναι και οι άλλος ξεκάθαρος μαζί σου.Έτσι δε χάνεις χρόνο σε ψεύτικες καταστάσεις που χαραμίζουν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου, άσε που αποφασίζεις εσύ για τον άλλον.
Η αλήθεια όσο δύσκολη κι αν είναι, σου εξασφαλίζει ενέργεια που στην άλλη περίπτωση θα ξοδεύεις και είναι παράλληλα και ανακουφιστική.
Σε φέρνει πιο κοντά με τους άλλους.Αυτούς που αξίζουν.
Αν παρ' όλα αυτά δεν μείνει κοντά σου, να θυμάσαι ότι το ψέμα δεν έσωσε ποτέ κανέναν.Θα έρθει η στιγμή της αποκάλυψης και θα πονέσεις περισσότερο........

Να είσαι καλά :smile-kiss: :smile-flower:

Κωνσταντίνα σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σου!!!

Συμφωνώ με όλα όσα μου έγραψες!!!!
Έχω αποφασίσει να του το πω, αλλά το γεγονός πως δεν το έχω μοιραστεί γενικότερα, με δυσκολεύει λίγο... είναι η πρώτη η φορά .....
 #102280  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Απρ 26, 2014 5:33 pm
nora tora έγραψε:
Κωνσταντίνα σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σου!!!

Συμφωνώ με όλα όσα μου έγραψες!!!!
Έχω αποφασίσει να του το πω, αλλά το γεγονός πως δεν το έχω μοιραστεί γενικότερα, με δυσκολεύει λίγο... είναι η πρώτη η φορά .....
Μίλα του για τα συναισθήματά σου.Σκέψου πόσο καινούριο είναι αυτό το νέο στη ζωή σου.Χρειάζεσαι το χρόνο σου για να καταφέρεις εσύ η ίδια να αφομοιώσεις τη νέα σου πραγματικότητα(η οποία είναι μόνο στο χαρτί και όχι στο σώμα).Πώς να μιλήσεις στον άλλον, όταν εσύ δεν έχεις μιλήσει καλά καλά στον εαυτό σου.
Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν ήξερες αν έχεις ή όχι σκπ.Έκανες μια σοβαρή θεραπεία για μία νόσο που ένιωθες ότι δεν έχεις.Ότι όλα είναι λάθος, αφού εσύ νιώθεις περδίκι :happy-cheerleadersmileygirl: .
Πόσο εύκολο είναι να πεις σε κάποιον έχω σκπ, ενώ εσύ νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα :smile-nod:
Είναι πολλά για αρχή :romance-caress:
Το γεγονός ότι είσαι πολύ καλά (η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται :smile-sun: ), θα σε βοηθάει να μην "φορέσεις" την αρρώστια.
Όταν "σερβίρεις" το νέο γενικά, κάνε την επιλογή σου πού θα το πεις(θυμήσου την ενέργεια που θα σπαταλάς να πρέπει να θυμάσαι πού το έχεις πει), ας είσαι η nora tora που δεν την πάτησε το τραίνο :D :D :D