• Επανήλθα...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #101764  από theoni
 Κυρ Απρ 06, 2014 10:29 pm
Φίλοι μου ελπίζω να είστε όλοι καλά...Εχω παρά πολύ καιρό να μπω....
Καταρχήν είμαι καλά καμία ωση σοβαρή, και καμία θεραπεία....
Εχω γίνει 2 φορές μαμά και πιστεύω ότι ζω τις πιο Όμορφες στιγμές της ζωής μου....
Τη Δευτέρα στις 14 Έχω κλείσει μμαγνητική για έλεγχο της καταστασησ.
Θα προσπαθήσω να μπαιν ω πιο συχνά να τα λέμε..
Φιλιά σε όλους και ελπίζω να με δεχτείτε πάλι στην όμορφη παρέα σας.
 #101767  από Κώστας
 Κυρ Απρ 06, 2014 11:33 pm
Η αγκαλιά και η καρδιά μας είναι πάντα ανοιχτές. Σα να μην πέρασε μια μέρα!
 #101778  από sofia
 Δευ Απρ 07, 2014 2:05 pm
θεώνη, τι υπέροχα πράγματα μας λες!!
Είσαι καλά, είσαι χωρίς θεραπεία και 2 φορές μανούλα!
Πάρτο απόφαση πια, τελείωσαν τα πάρε - δώσε μαζί της ( με τη ΣΚΠ εννοώ)
Πες μας όμως, πόσο καιρό είσαι χωρίς θεραπεία; Με δική σου πρωτοβουλία ή με τη σύσταση γιατρού;
 #101781  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Απρ 07, 2014 5:24 pm
:smile-flower: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: Καλως την !!!! Υπεροχα τα νεα σου !!!!!! ΔΥΟ φορες μαμα, χωρις υποτροπες και ...χωρις φαρμακευτικη αγωγη !!!!!!!!!!!!!! :smile-flower: Να ζησουν τα παιδακια σου και να εισαι καλα !!!! ΠΑΝΤΑ ! Αν εχεις χρονο , γραψε μας περισσοτερες λεπτομερειες !!!!!!!!!!!!!! :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove:
 #101787  από theoni
 Δευ Απρ 07, 2014 10:50 pm
Όλα ξεκίνησαν το 2004 οπτική νευριτιδα και μουδιασμένα μόνιμα χέρια...έγινε η διάγνωση ξεκίνησα rebif αλλά δεν την πάλεψα μΕ τις παρενέργειές πάνω από 3 χρόνια δεν είχα ζωή δεν είχα τπτ. Έτσι με ευθύνη δικιά μου τα σταμάτησα. Και συνέχισα τη ζωή μου από εκεί που την άφησα απλά με περισσότερα ορια...Τώρα στα 33 μου Έχω 2 αγγελούδια ένα αγοράκι 4,5 χρόνων και ένα κοριτσάκι 7 μηνων.
Συνεχίζω να είμαι αγχώδης, φωνακλου, πεισματάρα, νευρική και πολύ πολύ αισιοδοξη. Δεν είμαι παράδειγμα προς μΙμηση ίσως είμαι απλά τυχερή μΕ τη σκπ τουλάχιστον μέχρι σημερα.Βλέποντας και κάνοντας από εδώ και πέρα...
Υ.Γ:Σοβαρές ωσεις και συμπτώματα πέρα από μούδιασματα και κόπωση δεν είχα...
 #101792  από greekinholland
 Δευ Απρ 07, 2014 11:08 pm
Αυτά είναι πραγματική νότα αισιοδοξίας :smile-flower: :smile-flower: , να είσαι πάντα καλά Θεώνη δε χρειάζεσε φάρμακα εσύ, έχεις το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή σου τα παιδιά σου και έτσι να μείνεις πάντα αισιόδοξη και δυνατή :smile-muscle: :smile-muscle:
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #101834  από Μαρία
 Τετ Απρ 09, 2014 3:35 pm
Υπεροχα τα νεα σου! Μπραβο σου ευχομαι ολα να σου πηγαινουν απο το καλο στο καλυτερο!!!
Ωστόσο ηθελα να σε ρωτησω επειδη και γω διανυω τον 8 μηνα εγκυμοσυνης η οποια δυστυχως δεν ειναι καθολου ευκολη αλλα για ασχετους λογους απο τη σκπ, γεννησες με φυσιολογικο τοκετο η καισαρικη και αν εκανες επισκλυριδιο
 #101852  από theoni
 Τετ Απρ 09, 2014 11:22 pm
Μαρία μου με το καλό να ρθει το μωράκι σου!
Κι εγώ δυσκολεύτηκα λιγάκι...είχα 3 αποβολές 1 πριν το γιο μου και 2 πριν την κόρη μου.Γέννησα μΕ ολική νάρκωση και καισαρική στο 1ο και επισκληριδιο και καισαρική πάλι στο 2ο Δεν είχα ωσεις μετα τις γέννες και το χρεώνω καθαρά στον 1ο μου γυναικολόγο το ότι δε γέννησα φυσιολογικά.
Επίσης έκανα ενέσεις για θρομβοφιλια στο 2ο προληπτικα.
Αν μπορεις να γεννήσεις φυσιολογικά είναι ότι καλυτερο! Αν πάλι όχι, ανεπιφύλακτα επισκληριδιο!!!!!
 #102007  από theoni
 Τρί Απρ 15, 2014 11:09 pm
Παιδια ο στοχος επετευχθη! Εκανα μαγνητικη μετα απο 4 χρονια!!!Ειχα ξεχασει ποσο απαισια ειναι!
Μεσα στον τομογραφο με επιασε φαγουρα σε ολο το σωμα και απιστευτος βηχας...βασανιστηριο......Τα αποτελεσματα αυριο...
 #102012  από greekinholland
 Τετ Απρ 16, 2014 12:32 am
Να έχεις πραγματικά τα καλύτερα αποτελέσματα , θετική σκέψη και ναι ο μαγνητικός είναι χάλια έχω κάνει 4 φορές το τελευταίο τετράμηνο :smile-crying: :smile-crying: και ελπίζω πραγματικά να περάσει πολύς πολύς καιρός για να ξαναμπώ εκει μέσα