• Κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #101414  από Elianna
 Σάβ Μαρ 29, 2014 11:53 am
Καλημέρα σε όλους :smile-sun:
Λοιπόν παιδιά νομίζω την ξαναπάτησα και θέλω τη γνώμη σας! Είχα πάθει μια υποτροπή πέρυσι από την οποία στην ουσία δεν συνήλθα ποτέ... μια βελτίωση ήρθε μετά από κανα μήνα αφού είχα πάρει την κορτιζόνη αλλά...
Μετά ολόκληρο το χρόνο είχα μουδιάσματα (πέρα από τα μόνιμα), πονούσαν τα κόκαλά μου, πονούσε το κεφάλι μου, έτρωγα συνέχεια σαβούρες, έχασα 6-7 κιλά, είχα συνέχεια δέκατα και ξεπέρασα τον σκύλο μου στην συχνότητα κατουρήματος :smile-giggle: . Σε όποιον γιατρό πήγα μου είπε ότι είναι από το στρες, και για τη θερμοκρασία ότι γενικά αυξομειώνεται και να σταματήσω να βάζω θερμόμετρο (πχ τώρα που γράφω έχω 37.5). Τους ρώταγα μήπως δεν μου κάνει καλό το φάρμακο, αυτοί εκεί κολλημένοι με το στρες. Κάπου το πίστεψα τέλος πάντων κι εγώ αυτό. Μπορεί να σας ακούγονται χαζά όλα αυτά αλλά αν σου έρχονται όλα μαζί είναι αρκετά ενοχλητικά. Πόσο μάλλον όταν δεν γίνεται να αλλάξεις το πρόγραμμά σου στο πιο χαλαρό. δεν με πείραζε στον ένα μήνα γιατί σκεφτόμουν ότι είναι αρχή, δεν με πείραζε στους 6 μήνες γιατί σκεφτόμουν πως όπου να'ναι θα περάσει, ε κάπου αρχίζω να κουράζομαι με αυτή την κατάσταση κυρίως γιατί δεν ξέρω τι να κάνω, να το καταπιώ ως κάτι που θα κρατήσει για πάντα ή να σκέφτομαι ότι κάνω υπομονή?
Τέλος πάντων μ'αυτά και μ'αυτά ήρθε η ώρα για την επόμενη μαγνητική, ενώ παράλληλα είχα αρχίσει να νιώθω ακόμα χειρότερα, με το σφίξιμο στο στήθος να είναι σχεδόν μόνιμο και η δυσκολία στο γράψιμο τεράστια (σε λίγο θα δυσκολεύομαι να τα γράψω όλα στα @@ μου :smile-giggle: ), με διαπερνάει ρεύμα που μένει ανεκμετάλλευτο :smile-tongueout: και άλλα μπλα μπλα μπλα, μην σας κουράζω, το πιάσατε το γενικό νόημα.
Η μαγνητική εγκεφάλου έλεγε ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν οι εστίες προσλαμβάνουν σκιαγραφικό ή όχι.
Η μαγνητική αυχένα έδειχνε ότι η περσινή εστία είναι ενεργή μια νέα γραμμική (υψηλής έντασης πρόσληψη) + μια νέα κήλη (είχε και κάτι άλλες από πριν). Είχε κάτι σάλτσες για στενώσεις και πιεστικά φαινόμενα επί του νμ. Και κατέληγε στη λέξη μυελοπάθεια, που ανάθεμα και αν κατάλαβα τι είναι.
Από το νοσοκομείο μου είπαν να μην αγχώνομαι γιατί όλα πάνε καλά και να συνεχίσω με το φάρμακο κανονικά, είναι ψυχογενή λέει τα συμπτώματα. Άλλη γιατρός μου είπε να πάρω αν θέλω 3ήμερη κορτιζόνη και να πάω να κάνω και μια μαγνητική θώρακα.
Εν τω μεταξύ έχω κλείσει ένα χρόνο που σωματικά νιώθω χάλια και δεν μπορώ να το μοιραστώ με κανέναν γιατί ούτε θέλω να γίνω φορτική, ούτε να ανησυχήσω τους δικούς μου και δεν πιστεύω ότι θα με καταλάβουν κιόλας. Ε το λες μια, δύο, πόσες φορές να πεις το ίδιο πράγμα πια... Νιώθω να κλαίω εσωτερικά :smile-puke: . Έχω αποκοπεί από του φίλους μου. Νιώθω ένα κενό επικοινωνίας να με χωρίζει από τους συνομηλίκους μου. Νιώθω ασυνεπής στις υποχρεώσεις μου και τύψεις. Δεν έχω καν καταλάβει τι είναι η σκπ και αν είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι σωματικά και αν αυτό θα συνεχιστεί για πάντα. Νιώθω τύψεις που δεν το χειρίζομαι με ένα πιο κουλ τρόπο, νιώθω τύψεις να πω ακόμα και στον γιατρό ότι δεν νιώθω καλά. Αγαπάω πολύ τους κοντινούς μου ανθρώπους και τους λέω συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα η σκπ και ότι δεν αρρωστήσω και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμματα γαμώτο. Δεν ξέρω που μου παν τα τέσσερα. Αυτά τα λίγα...
Έσεις που είσαστε περισσότερα χρόνια στο κουρμπέτι, πιστεύετε ότι τα ψειρίζω πολύ τα πράγματα? Μήπως πρέπει να εφαρμόσω το σκάσε και κολύμπα? Ποια είναι η άποψή σας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elianna την Κυρ Απρ 13, 2014 10:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #101418  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 29, 2014 12:27 pm
:smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: Φιλεναδα !!!! Απ'οτι φαινεται , περασες ''χοντρη'' υποτροπη και δεν εχεις συνελθει ακομη . Η κατασταση αυτη, ειναι φυσικο , να σε αναστατωνει ψυχολογικα , να σε κανει ...αντικοινωνικη , να σου δημιουργει ''τυψεις'' και......χειροτερη ψυχολογικη κατασταση.........!!!!!!!!! ΚΑΙ.....ο κυκλος ...συνεχιζεται.......συνεχιζεται....και ....συνεχιζεται.......Το ζητουμενο ειναι να σταματησει ! ΑΜΕΣΑ !!!!!Πώς ομως ???????????? :smile-thinking: Τι λεω , εγω ......??? Λοιπον, πρωτα-πρωτα , πρεπει να ξεκαθαριστει το ιατρικο θεμα !!! Πηγαινε στο νευρολογο ,πες του τα συμπτωματα και ζητησε να σε βοηθησει !!!! Στο ιατρικο θεμα !!!!! Δεν μπορει να ειναι ΟΛΑ ψυχολογικα !!!!! Πυρετος κλπ ...Πηγαινε στο νευρολογο και ...ΑΠΑΙΤΗΣΕ βοηθεια !!!!!! Ευχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #101424  από Elianna
 Σάβ Μαρ 29, 2014 1:30 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: Φιλεναδα !!!! Απ'οτι φαινεται , περασες ''χοντρη'' υποτροπη και δεν εχεις συνελθει ακομη . Η κατασταση αυτη, ειναι φυσικο , να σε αναστατωνει ψυχολογικα , να σε κανει ...αντικοινωνικη , να σου δημιουργει ''τυψεις'' και......χειροτερη ψυχολογικη κατασταση.........!!!!!!!!! ΚΑΙ.....ο κυκλος ...συνεχιζεται.......συνεχιζεται....και ....συνεχιζεται.......Το ζητουμενο ειναι να σταματησει ! ΑΜΕΣΑ !!!!!Πώς ομως ???????????? :smile-thinking: Τι λεω , εγω ......??? Λοιπον, πρωτα-πρωτα , πρεπει να ξεκαθαριστει το ιατρικο θεμα !!! Πηγαινε στο νευρολογο ,πες του τα συμπτωματα και ζητησε να σε βοηθησει !!!! Στο ιατρικο θεμα !!!!! Δεν μπορει να ειναι ΟΛΑ ψυχολογικα !!!!! Πυρετος κλπ ...Πηγαινε στο νευρολογο και ...ΑΠΑΙΤΗΣΕ βοηθεια !!!!!! Ευχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
Ευχαριστώ πολύ Άννα μου :smile-heart:
Καταραμένη αβεβαιότητα! Με τις απαιτήσεις δεν τα πηγαίνω και τόσο καλά, αλλά θα πάω και θα το κάνω. Κανονικά θα έπρεπε να πληρωνόμαστε για όλες αυτές τις ώρες που χάνουμε με όλα τα ιατρικά τρεξίματα :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: , αφού είναι ώρες που λείπουμε από τις δουλειές μας και τελικά άκρη δεν βγάζουμε :dance: :dance:
Τίποτα ένα ταξιδάκι στη Χαβάη χρειαζόμαστε και θα γίνουμε όλοι περδίκια! Αν κερδίσω το τζόκερ το κερνάω εγώ, θα ναυλώσω καράβι :smile-tongueout:
:smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #101426  από billios
 Σάβ Μαρ 29, 2014 1:47 pm
Εισαι απολυτος φυσιολογικη κοριτσι μου,νιωθεις ακριβως οπως πρεπει να νιωθει ενας ανθρωπος με αισθηματα.
Κακο πραγμα τα αισθηματα,να τα κοψεις.
Μην ντρεπεσαι να ζητησεις βοηθεια αν την χρειαζεσαι,δεν υποτιμας τον εαυτο σου ζητωντας βοηθεια.
Περνας μια δυσκολη και εχεις ταλαιπωρηθει αρκετα,καταλαβενω πως δεν θελεις να κουραζεις τους αλλους με τα δικα σου προβληματα και τα καταπινεις ολα μονη σου,αυτος ειναι ο λογος που μας φορτωνουν ψυχοφαρμακα στο τελος να ξερεις.
Κανεις καποια αγωγη?
Αυριο θα μαζευτουμε για κολυμπι,θα ερθεις ?
 #101430  από costas1968
 Σάβ Μαρ 29, 2014 3:00 pm
Elianna έγραψε:Καλημέρα σε όλους :smile-sun:
Λοιπόν παιδιά νομίζω την ξαναπάτησα και θέλω τη γνώμη σας! Είχα πάθει μια υποτροπή πέρυσι από την οποία στην ουσία δεν συνήλθα ποτέ... μια βελτίωση ήρθε μετά από κανα μήνα αφού είχα πάρει την κορτιζόνη αλλά...
Μετά ολόκληρο το χρόνο είχα μουδιάσματα (πέρα από τα μόνιμα), πονούσαν τα κόκαλά μου, πονούσε το κεφάλι μου, έτρωγα συνέχεια σαβούρες, έχασα 6-7 κιλά, είχα συνέχεια δέκατα και ξεπέρασα τον σκύλο μου στην συχνότητα κατουρήματος :smile-giggle: . Σε όποιον γιατρό πήγα μου είπε ότι είναι από το στρες, και για τη θερμοκρασία ότι γενικά αυξομειώνεται και να σταματήσω να βάζω θερμόμετρο (πχ τώρα που γράφω έχω 37.5). Τους ρώταγα μήπως δεν μου κάνει καλό το φάρμακο, αυτοί εκεί κολλημένοι με το στρες. Κάπου το πίστεψα τέλος πάντων κι εγώ αυτό. Μπορεί να σας ακούγονται χαζά όλα αυτά αλλά αν σου έρχονται όλα μαζί είναι αρκετά ενοχλητικά. Πόσο μάλλον όταν δεν γίνεται να αλλάξεις το πρόγραμμά σου στο πιο χαλαρό. δεν με πείραζε στον ένα μήνα γιατί σκεφτόμουν ότι είναι αρχή, δεν με πείραζε στους 6 μήνες γιατί σκεφτόμουν πως όπου να'ναι θα περάσει, ε κάπου αρχίζω να κουράζομαι με αυτή την κατάσταση κυρίως γιατί δεν ξέρω τι να κάνω, να το καταπιώ ως κάτι που θα κρατήσει για πάντα ή να σκέφτομαι ότι κάνω υπομονή?
Τέλος πάντων μ'αυτά και μ'αυτά ήρθε η ώρα για την επόμενη μαγνητική, ενώ παράλληλα είχα αρχίσει να νιώθω ακόμα χειρότερα, με το σφίξιμο στο στήθος να είναι σχεδόν μόνιμο και η δυσκολία στο γράψιμο τεράστια (σε λίγο θα δυσκολεύομαι να τα γράψω όλα στα @@ μου :smile-giggle: ), με διαπερνάει ρεύμα που μένει ανεκμετάλλευτο :smile-tongueout: και άλλα μπλα μπλα μπλα, μην σας κουράζω, το πιάσατε το γενικό νόημα.
Η μαγνητική εγκεφάλου έλεγε ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν οι εστίες προσλαμβάνουν σκιαγραφικό ή όχι.
Η μαγνητική αυχένα έδειχνε ότι η περσινή εστία (1cm) είναι ενεργή (ήπια πρόσληψη), + μια νέα γραμμική (υψηλής έντασης πρόσληψη) + μια νέα κήλη (είχε και κάτι άλλες από πριν). Είχε κάτι σάλτσες για στενώσεις (Α4-Α5 και Α6-Α7) και πιεστικά φαινόμενα (Α5-Α6) επί του νμ. Και κατέληγε στη λέξη μυελοπάθεια, που ανάθεμα και αν κατάλαβα τι είναι.
Από το νοσοκομείο μου είπαν να μην αγχώνομαι γιατί όλα πάνε καλά και να συνεχίσω με το φάρμακο κανονικά, είναι ψυχογενή λέει τα συμπτώματα. Άλλη γιατρός μου είπε να πάρω αν θέλω 3ήμερη κορτιζόνη και να πάω να κάνω και μια μαγνητική θώρακα.
Εν τω μεταξύ έχω κλείσει ένα χρόνο που σωματικά νιώθω χάλια και δεν μπορώ να το μοιραστώ με κανέναν γιατί ούτε θέλω να γίνω φορτική, ούτε να ανησυχήσω τους δικούς μου και δεν πιστεύω ότι θα με καταλάβουν κιόλας. Ε το λες μια, δύο, πόσες φορές να πεις το ίδιο πράγμα πια... Νιώθω να κλαίω εσωτερικά :smile-puke: . Έχω αποκοπεί από του φίλους μου. Νιώθω ένα κενό επικοινωνίας να με χωρίζει από τους συνομηλίκους μου. Νιώθω ασυνεπής στις υποχρεώσεις μου και τύψεις. Δεν έχω καν καταλάβει τι είναι η σκπ και αν είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι σωματικά και αν αυτό θα συνεχιστεί για πάντα. Νιώθω τύψεις που δεν το χειρίζομαι με ένα πιο κουλ τρόπο, νιώθω τύψεις να πω ακόμα και στον γιατρό ότι δεν νιώθω καλά. Αγαπάω πολύ τους κοντινούς μου ανθρώπους και τους λέω συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα η σκπ και ότι δεν αρρωστήσω και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμματα γαμώτο. Δεν ξέρω που μου παν τα τέσσερα. Αυτά τα λίγα...
Έσεις που είσαστε περισσότερα χρόνια στο κουρμπέτι, πιστεύετε ότι τα ψειρίζω πολύ τα πράγματα? Μήπως πρέπει να εφαρμόσω το σκάσε και κολύμπα? Ποια είναι η άποψή σας?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ.
ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΠ ΑΠΟ ΤΟ 1993.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ.
ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΙΓΟΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.
ΚΟΥΡΑΖΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΩ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ 45ΑΡΗΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ.
ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ 25 ΜΕ 30%.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
:happy-cheerleadersmileygirl:
 #101432  από Elianna
 Σάβ Μαρ 29, 2014 5:26 pm
billios έγραψε:Εισαι απολυτος φυσιολογικη κοριτσι μου,νιωθεις ακριβως οπως πρεπει να νιωθει ενας ανθρωπος με αισθηματα.
Κακο πραγμα τα αισθηματα,να τα κοψεις.
Μην ντρεπεσαι να ζητησεις βοηθεια αν την χρειαζεσαι,δεν υποτιμας τον εαυτο σου ζητωντας βοηθεια.
Περνας μια δυσκολη και εχεις ταλαιπωρηθει αρκετα,καταλαβενω πως δεν θελεις να κουραζεις τους αλλους με τα δικα σου προβληματα και τα καταπινεις ολα μονη σου,αυτος ειναι ο λογος που μας φορτωνουν ψυχοφαρμακα στο τελος να ξερεις.
Κανεις καποια αγωγη?
Αυριο θα μαζευτουμε για κολυμπι,θα ερθεις ?
Γειά σου Μπίλιο! Ναι, κάνω το betaferon. Ψοφάω να έρθω αύριο για κολύμπι και ελπίζω να τα καταφέρω, δεν είναι και σίγουρο θα το προσπαθήσω όσο περνάει από το χέρι μου. :smile-nod: :smile-nod:
costas1968 έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ.
ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΠ ΑΠΟ ΤΟ 1993.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ.
ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΙΓΟΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.
ΚΟΥΡΑΖΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΩ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ 45ΑΡΗΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ.
ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ 25 ΜΕ 30%.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
:happy-cheerleadersmileygirl:
Κώστα πραγματικά ελπίζω να μη χρειαστεί να προσαρμοστείς άλλο, να είσαι πάντα υγιής. Μου ακούγεται λίγο σκληρό απέναντι στον εαυτό σου αυτό που λες για την σύντροφο... Αν σκεφτείς τι γκρίνια παίζει στα υγιή ζευγάρια, μόνο και μόνο γιατί για κάποιο λόγο είναι ριζωμένο μέσα μας να θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα και να τα εκτιμούμε μόνο αφού τα χάσουμε (είτε αυτό είναι η υγεία μας, είτε μια καλή σχέση κτλ.), δεν ξέρω ίσως εμείς που έχουμε φάει αυτή την κρυάδα στο θέμα τις υγείας και μας έχει έρθει η υπενθύμιση του ενδεχομένου της ξαφνικής απώλειας να μην είμαστε και τόσο γκρινιάρηδες όσο θα περίμενε κανείς. Ή ανάποδα ότι οι άλλοι είναι πολύ περισσότερο γκρινιάρηδες από ότι θα περίμενε κανείς :smile-tongueout:

Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #101433  από βικυ
 Σάβ Μαρ 29, 2014 5:51 pm
billios έγραψε: .....Μην ντρεπεσαι να ζητησεις βοηθεια αν την χρειαζεσαι,δεν υποτιμας τον εαυτο σου ζητωντας βοηθεια.
Περνας μια δυσκολη και εχεις ταλαιπωρηθει αρκετα,καταλαβενω πως δεν θελεις να κουραζεις τους αλλους με τα δικα σου προβληματα και τα καταπινεις ολα μονη σου,αυτος ειναι ο λογος που μας φορτωνουν ψυχοφαρμακα στο τελος να ξερεις.......
Σωστα,πολυ σωστα.......συμφωνω.

Αυριο να πας για"κολυμπι"........προσπαθησε....
Κανουν κατι μακροβουτια και αναποδες κωλοτουμπες αλλο πραγμα!!!!
Και ολα αυτα χωρις μπρατσακια......πηγαινε....θα σου μαθουν πως να κανεις και εσυ! :smile-wink:
 #101435  από soulla
 Σάβ Μαρ 29, 2014 6:21 pm
εφθασε η ευλογημένη μέρα :clap: :clap: τέλεια να περάσετε τέλεια και κάντε πολλές βουτιές γι όλους :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #101438  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 29, 2014 8:02 pm
soulla έγραψε:εφθασε η ευλογημένη μέρα :clap: :clap: τέλεια να περάσετε τέλεια και κάντε πολλές βουτιές γι όλους :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
:smile-hi: Εσυ....πότε θα ερθεις προς τα εδω ?Πότε ? Ελα και ...θα κανονισουμε ειδικη συναντηση ...... :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #101441  από nina1972
 Σάβ Μαρ 29, 2014 10:27 pm
Elianna έγραψε:Καλημέρα σε όλους :smile-sun:
Η μαγνητική αυχένα έδειχνε ότι η περσινή εστία (1cm) είναι ενεργή (ήπια πρόσληψη), + μια νέα γραμμική (υψηλής έντασης πρόσληψη) + μια νέα κήλη (είχε και κάτι άλλες από πριν). Είχε κάτι σάλτσες για στενώσεις (Α4-Α5 και Α6-Α7) και πιεστικά φαινόμενα (Α5-Α6) επί του νμ. Και κατέληγε στη λέξη μυελοπάθεια, που ανάθεμα και αν κατάλαβα τι είναι.
Τα αισθήματά σου μου φαίνονται δικαιολογημένα....Πέρασα παρόμοια, μέχρι και φάση άρνησης-τώρα δε θέλω να το συζητάω....όσο είμαι καλά, όλα είναι καλά. Δεν έχω άλλωστε την πολυτέλεια να μεμψιμοιρώ....έχω δυο παιδιά. Όσο για το θέμα του στρες, ναι έχεις άγχος που το δικαιολογεί το γεγονός ότι πρόσφατα έκανες τον επανέλεγχό σου, οπότε ηρέμησε συμβουλέψου το γιατρό σου για όποιο θέμα σε απασχολεί και συνέχισε τη ζωή σου. Το να ασχολείσαι όλη μέρα με το πρόβλημα δεν το λύνει - απλά το διογκώνει (κατά την ταπεινή μου γνώμη!) Καλή :smile-muscle: