καλημερα.η λιτσα ειμαι.επειδη ρωτησα ακριβως αυτο το γιατρο εχτες γιατι ουτε εγω εχω κανειπαρακεντηση,μου ειπε οτι αν απο τη μαγνητικη ειναι ξεκαθαρο τοτε δεν χρειαζεται να μαςεπιβαρυνουν με παρακεντηση
Δίχως να θέλω να περιαυτολογήσω, εμένα με διέγνωσαν αμέσως, λόγω του (άν και βρίσκονται σε μη ενεργά σημεία του εγκεφάλου) μεγάλου αριθμού βλαβών... Όσο για την παρακέντηση που είχε γίνει ήδη, βγήκε "περίπου" φυσιολογική (δυό-τρείς αχνές λωρίδες) και έτσι από αλλού έβγαλαν τη διάγνωση
Καλό κουράγιο σε όλους!
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΚΕΝΤΙΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΛΛΩΝ.ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΝΟΙΑ).ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΕΝΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΜΑΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΒΗΣΜΕΝΕΣ ΕΣΤΙΕΣ.