• Απόφαση επιτροπής

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #101181  από Γιάννης
 Δευ Μαρ 24, 2014 2:05 pm
Ξανά 70%, συνέχιση του εξωιδρυματικού, για πόσο βρε κουτά; ε; ε; ε; Για 6 χρόνια λέμεεεε, μέχρι τέλος του 2019. Too good to be true? Αναμένω σε κανα δεκαήμερο και την απόφαση του ΙΚΑ. Γιαααα να δούμε. Έχει πάρει κάποιος άλλος τόσο μεγάλη παράταση;
 #101184  από Hristos!
 Δευ Μαρ 24, 2014 2:09 pm
Γιαννη δε γνωριζω καμια περιπτωση που να εχουν δωσει 6 χρονια - περαν των μονιμων αποφασεων εφ ορου ζωης φυσικα. Μεχρι 5 εχω ακουσει απο γνωστο. Αν συμβει αυτο, ενημερωσε να ξερουμε...
Καλα αποτελεσματα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #101198  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 24, 2014 8:43 pm
Γιάννης έγραψε:Ξανά 70%, συνέχιση του εξωιδρυματικού, για πόσο βρε κουτά; ε; ε; ε; Για 6 χρόνια λέμεεεε, μέχρι τέλος του 2019. Too good to be true? Αναμένω σε κανα δεκαήμερο και την απόφαση του ΙΚΑ. Γιαααα να δούμε. Έχει πάρει κάποιος άλλος τόσο μεγάλη παράταση;
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: Επιτελους !!! Ενα καλο νεο :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #101211  από βικυ
 Τρί Μαρ 25, 2014 8:46 am
Γιαννη, ωραια νεα!!!!!!!!!!! :dance:
 #101292  από sofia13
 Πέμ Μαρ 27, 2014 12:12 pm
Άντε και λίγο φώς μέσα στα σκοτάδια ρε παιδί μου !
 #101405  από fillcinefil
 Σάβ Μαρ 29, 2014 1:10 am
Παιδιά και εμένα τόσο μου δώσαν. Μοιάζει σαν να είναι κάποια νέα οδηγία.
viewtopic.php?f=24&t=4505
 #101421  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 29, 2014 1:05 pm
fillcinefil έγραψε:Παιδιά και εμένα τόσο μου δώσαν. Μοιάζει σαν να είναι κάποια νέα οδηγία.
viewtopic.php?f=24&t=4505
:smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: Νεα οδηγια ?????? Περιεργο μου φαινεται !!!!! Μαλλον , και οι δυο σας ''πεσατε'' σε ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .............ΓΙΑΤΡΟΥΣ ......
 #101492  από Κώστας
 Δευ Μαρ 31, 2014 2:23 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: Νεα οδηγια ?????? Περιεργο μου φαινεται !!!!! Μαλλον , και οι δυο σας ''πεσατε'' σε ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .............ΓΙΑΤΡΟΥΣ ......
Σίγουρα ήταν σωστοί άνθρωποι, αλλά αν δεν έχουν δωθεί "εκ των άνωθεν" εντολές, δεν νομίζω ότι μπορούν από μόνοι τους να χορηγήσουν δώρο 6ετία. Κάτι πρέπει να έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Δευ Μαρ 31, 2014 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #101496  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 31, 2014 3:47 pm
Κώστας έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: Νεα οδηγια ?????? Περιεργο μου φαινεται !!!!! Μαλλον , και οι δυο σας ''πεσατε'' σε ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .............ΓΙΑΤΡΟΥΣ ......
Σίγουρα ήταν σωστοί άνθρωποι, αλλά αν δεν έχουν "εκ των άνωθεν" εντολές, δεν νομίζω ότι μπορούν από μόνοι τους να χορηγήσουν δώρο 6ετία. Κάτι πρέπει να έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο!
:smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: Το ...άλλο με τον Τοτο , το ξερεις ??? Δεν νομιζω , Κώστα μου , να βελτιωνονται προς το καλυτερο ....Μακαρι να ηταν ετσι .....Ομως, τα πραγματα , σε ολους τους τομεις της ζωης μας , πανε προς το ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ............
 #101499  από Κώστας
 Δευ Μαρ 31, 2014 4:19 pm
Ε τότε, μπράβο στο Γιάννη και στον fillcinefil που έστω και κατά τύχη, έπεσαν πάνω σε "σωστούς ανθρώπους". Ζηλεύω καλοπροαίρετα και πραγματικά χαίρομαι για την τύχη τους!