• YPOTROPH?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #101180  από goldmine
 Δευ Μαρ 24, 2014 1:44 pm
KALISPERA,

SXEDON 10 MHNES TWRA APO THN PRWTH UPOTROPH EXOUN PERASEI. EIMAI SE REBIF 44 KAI VITAMINES.

PARASKEYH KAI SABBATO HMOUN POLU XALAROS KAI THN KURIAKH POU SIKW8IKA TO ARISTERO MOU PODI -APO GAMPA KAI KATW - (POU EXEI PARAMENEI MOUDIASMENO APO TOTE) TO ENIW8A LES KAI EIXE KARFITSES.

TO BRADU TO SWMA MOU EKANE KAPOIOUS MIKROSPASMOUS, PIRA ENA LYRICA ALLA APO THN AGWNIA MOU DEN KOIMI8IKA.

EXW KAI ENA PONO STI DEKSIA GAMPA...

H ERWTHSH EINAI H EKSIS: MONO H MAGNHTIKI EINAI IKANH NA DEIKSEI AN PROKEITAI GIA NEA WSI? YPARXEI KAPOIA ALLI EKSETASI?

SAS EUXARISTW GIA TH BOH8EIA, 8A EIXA PAEI HDH SE GIATRO ALLA ZW STH S.ARABIA KAI OLA 8ELOUN TON XRONO TOUS.

KSEXASA NA SAS PW OTI EXW STRESSARISTEI UPERBOLIKA TOUS TELEUTAIOUS 3 MHNES.

SAS FILW
 #101259  από mplearkouda
 Τετ Μαρ 26, 2014 3:22 pm
Μεταφέρω τι μου είπε ο νευρολόγος μου γιατί του υπέβαλα πρόσφατα τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις.(Φυσικά αν ρωτήσεις άλλο νευρολόγο πιθανόν να σου πει άλλα αλλά εγώ μεταφέρω αυτά που μου είπε).
Το MRI είναι αυτο που ανιχνεύει αν έχεις επεισόδιο. Καταγράφει επεισόδια, ακόμα κι αν εσύ δεν τα παίρνεις είδηση γιατί μπρορεί να μην δίνουν συμπτώματα ή να είναι πολύ ήπια τα συμπτώματα.
Επεισόδιο σημαίνει νέα συμπτώματα, που διαρκούν για πάνω απο 24 ώρες. Αν ξαφνικά μέσα στην ημέρα μουδιάζει το πόδι σου, όμως έρχεται και φεύγει, τότε δεν θεωρείται επεισόδιο. Πρεπει να είναι μουδιασμένο διαρκώς για >24 ώρες.
Αυτά. Ελπίζω να βοηθησα.
 #101271  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 26, 2014 10:08 pm
:smile-hi: Η μαγνητικη ΔΕΝ δειχνει παντα ! Εξαλλου , ειναι γνωστο οτι ....Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ , ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ .Ο ''κανονας'' ειναι αυτος , που λεει η ...αρκουδιτσα ...Καθε τι νεο , που εμφανιζεται και ...παραμενει αναλλοιωτο ή επιδεινωνεται ...Αυτο ειναι το νεο επεισοδιο !
 #101279  από goldmine
 Πέμ Μαρ 27, 2014 8:37 am
MALLON PREPEI NA KANW KATI ME TO 8EMA STRESS....

SAS EUXARISTW POLU GIA TIS APANTISEIS!
 #101382  από mplearkouda
 Παρ Μαρ 28, 2014 2:36 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-hi: Η μαγνητικη ΔΕΝ δειχνει παντα ! Εξαλλου , ειναι γνωστο οτι ....Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ , ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ .Ο ''κανονας'' ειναι αυτος , που λεει η ...αρκουδιτσα ...Καθε τι νεο , που εμφανιζεται και ...παραμενει αναλλοιωτο ή επιδεινωνεται ...Αυτο ειναι το νεο επεισοδιο !
AX γιατί να είναι τόσο πίσω η ιατρική στο να καταλάβει αυτή την νόσο.
Δεν γίνεται να ρωτάς δυο νευρολόγους το ίδιο πράγμα και ο ένας να σου λέει ΑΣΠΡΟ και ο άλλος ΜΑΥΡΟ. :smile-thinking:
Πάω κι εγώ σε λίγο στο δικό μου να δω τι θα σχολιάσει που θα δει τη μαγνητική.