• παραταση και του εξωιδριματικου επιδοματος ??

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #101160  από basilis361
 Κυρ Μαρ 23, 2014 3:01 pm
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=421022

διαβασα αυτο και αναρωτιεμαι εαν ισχυει ??...μιας και εγω ειμαι ενας απο αυτους που περιμενουν να περασουν ΚΕΠΑ για συνεχιση του επιδοματος....
 #101182  από Hristos!
 Δευ Μαρ 24, 2014 2:06 pm
Δεδομενου οτι αναφερεται σε νομους το αρθρο, θα πρεπει να ισχυει. Λογικα αν ισχυσει για καποιον, καλο θα ειναι να ενημερωσει και οσους περιμενουν για να ξερουν, μιας και σε αυτη τη χωρα δεν ισχυουν παντου τα ιδια... :smile-headbang:
 #101188  από basilis361
 Δευ Μαρ 24, 2014 3:33 pm
Καθησα εχτες και βρηκα την τροπολογια στο ιντερνετ και την τυπωσα και πηγα σημερα στον ΟΑΕΕ και τους ρωτησα τι γινεται ..αυτο που μου απαντησαν ειναι οτι πραγματι ισχυει η 6μηνη παραταση και για τα επιδοματα,αλλα ο διοικητης του ΟΑΕΕ εχει δωσει εντολη ,να μην πληρωνουν επιδοματα ,γιατι το ταμειο δεν εχει λεφτα..εγω λοιπον κατεθεσα γραπτως την αιτηση μου και πηρα αριθμο πρωτοκολου και περιμενω να μου το απαντησουν αυτο και γραπτως..για να τους κανω ρομπα,μιας και φετος εχουμε και πρωτογενες πλεονασμα και ψαχνουν να δουν που θα το μοιρασουν ...
 #101221  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 25, 2014 12:40 pm
basilis361 έγραψε:http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=421022

διαβασα αυτο και αναρωτιεμαι εαν ισχυει ??...μιας και εγω ειμαι ενας απο αυτους που περιμενουν να περασουν ΚΕΠΑ για συνεχιση του επιδοματος....
:smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: Διαβασε το , προσεκτικα !ΔΕΝ ισχυει.....ετσι γενικα και αοριστα ! Υπαρχουν ...προϋποθεσεις και χρονικα ορια ! Εισαι ''μεσα'' ? Αν ναι, τοτε δικαιουσαι παραταση . Προσοχη , ομως!!!!!!!! ΝΑΙ !!!!! Δινουν παραταση σε οσους περιμενουν επανεξεταση απο ΚΕΠΑ .Στις συνταξεις και στα επιδοματα ......Ομως....ΑΝ ''ΚΟΠΕΙΣ'' .......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang:
 #101402  από basilis361
 Παρ Μαρ 28, 2014 9:57 pm
Αννα το διαβασα ολο με μεγαλη προσοχη και καταλαβα οτι οπως καποιος δικαιουται παραταση της συνταξης ,εαν ειναι σε αναμονη για επανεξεταση απο τα ΚΕΠΑ ,ετσι και καποιος δικαιουται παραταση του επιδοματος του για τον ιδιο λογο,συμφωνα με την τροπολογια που κατεθεσε ο υπουργος εργασιας...
η τροπολογια για οποιον ενδιαφερεται ειναι εδω :http://www.hellenicparliament.gr/UserFi ... 377396.pdf
απο οτι ειδα, εχει υπογραφες απο 4 υπουργους..τωρα τι να πω ???
εαν εχω καποιο νεο απο το ασφαλιστικο ταμειο μου,θα σας ενημερωσω..

ΥΓ εγω εξεταστηκα την προηγουμενη φορα ,παλι απο τα ΚΕΠΑ και μου εδωσαν το επιδομα..τωρα αν κρινει ο ιδιος φορεας ,μετα απο 2 χρονια ,οτι ειμαι καλυτερα και δεν δικαιουμαι αυτην την παροχη ,θα εχουμε θεμα ,μιας και ο γιατρος που με παρακολουθει βλεπει επιδηνωση ,γι αυτο και μου εδωσε πιο βαρια θεραπεια..
 #101417  από Κώστας
 Σάβ Μαρ 29, 2014 12:21 pm
Ευχαριστούμε. Σαφέστατη διευκρίνηση, αρκεί να την γνωρίζουν και τα ασφαλιστικά μας ταμεία και να μην χρειάζεται κάθε φορά να δίνουμε μάχη για ν΄ αποδείξουμε ότι στην περίπτωσή μας "ο γάιδαρος πετάει"!
 #101420  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 29, 2014 1:00 pm
:smile-hi:Βασιλη , σωστα τα λες ! Ολοι ξερουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , οτι η σκπ ΔΕΝ θεραπευεται ....Εξαλλου , γι αυτο ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ 80% Π.Α. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ !!!!!!!!!! Ομως , ειναι επισης γνωστα σε ολους μας τα ...θαυματα του ...Αη ΚΕΠΑ ......, που ολα τα θεραπευει ...ολα τα βελτιωνει .......Ξερουμε πολυ καλα , οτι υπαρχει κινδυνος να παρουμε χαμηλοτερο ποσοστο αναπηριας , κατα την επανεξεταση μας . Ειμαι κι εγω , η αμαρτωλη , μια ..ευεργετηθεισα απο τον Αη ΚΕΠΑ ....Πηγα εκει με ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ....Με σπλαχνιστηκε και με βελτιωσε.....Απο 67 % στα κινητικα ...με πηγε στο.....40%.....Μεγαααααααλη η χαρη του........Οχι μονο βελτιωσε την κατασταση μου , αλλά θελησε να με βοηθησει να ...αγιασω....Δια της μεθοδου της πληρους αποχης απο ...τροφη....Κι οχι μονο εμενα...Και τον αντρα μου και την κορη μου . επισης ....Μια οικογενεια ...νηστευτων...αγιων...... :smile-angry: ΥΓ.Ως γνωστον εκανα ενσταση και η Β'βαθμια , μου εδωσε μεγαλυτερο ποσοστο .
 #101429  από basilis361
 Σάβ Μαρ 29, 2014 2:44 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-hi:Βασιλη , σωστα τα λες ! Ολοι ξερουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , οτι η σκπ ΔΕΝ θεραπευεται ....Εξαλλου , γι αυτο ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ 80% Π.Α. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ !!!!!!!!!! Ομως , ειναι επισης γνωστα σε ολους μας τα ...θαυματα του ...Αη ΚΕΠΑ ......, που ολα τα θεραπευει ...ολα τα βελτιωνει .......Ξερουμε πολυ καλα , οτι υπαρχει κινδυνος να παρουμε χαμηλοτερο ποσοστο αναπηριας , κατα την επανεξεταση μας . Ειμαι κι εγω , η αμαρτωλη , μια ..ευεργετηθεισα απο τον Αη ΚΕΠΑ ....Πηγα εκει με ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ....Με σπλαχνιστηκε και με βελτιωσε.....Απο 67 % στα κινητικα ...με πηγε στο.....40%.....Μεγαααααααλη η χαρη του........Οχι μονο βελτιωσε την κατασταση μου , αλλά θελησε να με βοηθησει να ...αγιασω....Δια της μεθοδου της πληρους αποχης απο ...τροφη....Κι οχι μονο εμενα...Και τον αντρα μου και την κορη μου . επισης ....Μια οικογενεια ...νηστευτων...αγιων...... :smile-angry: ΥΓ.Ως γνωστον εκανα ενσταση και η Β'βαθμια , μου εδωσε μεγαλυτερο ποσοστο .
ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι,απλα εγω ελπιζω επειδη ξαναπερασα απο τα ΚΕΠΑ και μου εδωσαν αυτο το ποσοστο και οχι με το παλιοτερο συστημα..που σημαινει οτι δεν εχει αλαξει ουτε ο ΚΕΒΑ ,ουτε τα κριτηρια που εχουν παρει οδηγιες να μας κρινουν..οποτε με τι λογικη θα μου μειωσουν το ποσοστο ?? βεβαια στην Ελλαδα ζουμε και η λογικη τα τελευταια χρονια εχει παει περιπατο....οταν ερθει η σειρα μου,θα δουμε.............