• ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ?

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #101145  από dimitris88
 Σάβ Μαρ 22, 2014 11:16 pm
Γεια σας και μπραβο για το φορουμ.Πριν απο 2 μηνες χτυπησα στο ματι μου και απο τοτε
νιωθω αρκετα συχνα ενα πονο η μια πιεση στο ματι και καποιες φορες αλλαζει ανεπαισθητα η ποιοτητα της ορασης συνοδευεται απο πονοκεφαλο καποιες φορες στη μια πλευρα του κεφαλιου ,εχω κανει 2 φορες εξεταση βυθου και δεν φαινεται να εχω κατι.Θελω ν αναφερω επισης καποια αλλα συμπτωματα.Ειμαι 28 και οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ειχα πολυ σπανια τρεμουλο συνηθως στο ενα ποδι , ενα περιεργο ηχο και πονοκεφαλους.Τελευταια φορα που εκανα αξονικη ηταν 10 χρονια πριν.Επισης πριν απο 4 μηνες ειχα μουδιασματα στο ποδι και στο χερι .
 #101147  από billios
 Κυρ Μαρ 23, 2014 9:55 am
Καλημερα,αυτα τα συμπτωματα τα αξιολογησε καποιος νευρολογος?
 #101152  από dimitris88
 Κυρ Μαρ 23, 2014 11:45 am
Καλημερα ,οχι δεν εχω παει σε νευρολογο,ο λογος που εψαξα γενικα και βρηκα ετσι και το φορουμ ηταν ο η ανυποχωρητη ενοχληση στο ματι
 #101154  από dimitris88
 Κυρ Μαρ 23, 2014 1:07 pm
Ευχαριστω παιδια ευχομαι σε ολους τα καλητερα
 #102320  από Still
 Δευ Απρ 28, 2014 2:41 pm
Γειά σου Δημήτρη :smile-hi:

Νομίζω πως οι περισσότεροι νέοι δύσκολα χτυπούν την πόρτα ενός νευρολόγου.
Υπάρχουν όμως γύρω μας κάποιοι που το χρειάζονται, έστω ένα τσέκ.
Πιστεύω πως πρέπει να επισκεφθείς κάποιον, να καταγράψει τα συμπτώματα που αναφέρεις, ίσως να κάνεις μία σειρά εξετάσεων, και να αποφανθεί σχετικά.

Ζούμε σε μία εποχή που μπορεί ν ακούσεις τη λέξη "στρές" ή "άγχος" ακόμα και απο οδοντίατρο!!
Η ψυχολογική πίεση (λογική στις ηλικίες 20-40) είναι ένας τεράστιος κάλαθος αχρήστων στον οποίο καταλήγουν πολλά σωματικά συμπτώματα....θα ζυγίσεις μόνο σου τα πορίσματα των γιατρών :smile-cool:

καλή τύχη :smile-wink:

:smile-star: :smile-star: :smile-star: :smile-star: