• ΤΕΒΕ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #461  από dorografi
 Παρ Οκτ 24, 2008 10:20 pm
Καλησπέρα

Η διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας έγινε τον Απρίλιο 2008 και κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου έχω ζαλάδες τα νεύρα μου στο λαιμό μου με σφίγγουν.
Σχεδόν σε κάθε μέρα τα πόδια μου με καίνε και νεύρα σφίγγουν στο δεξί πόδι το αριστερό το χέρι μουδιάζει και έχω μυϊκούς σπασμούς μερικές φόρες όταν περπατώ νιώθω ότι λιποθυμώ άλλα για λίγα δευτερόλεπτα και κουράζομαι εύκολα και της σκάλες της ανεβαίνω με δυσκολία δεν ξερό πια είναι από κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου η από την σκλήρυνση είμαι παντρεμένος με τρία παΐδια ελεύθερος επαγγελματίας με εργασία αρκετά κουραστική το ανχος καθημερινό και αποφάσισα να βγω στη σύνταξη αναπηρίας αλλά μου λένε ότι θα πρέπει να πέραση ένα επτάμηνο περίπου να περάσω επιτροπή και ένα τρίμηνο να βγει η απόφαση της επιτροπής και μέχρι να Πάρο την σύνταξη πιστεύω ότι θα είμαι πάππους
Παντός το τεβε (οαεε) τα χρήματα τα θέλει στην ώρα του και αν τα αργήσεις έχει και τόκο
 #462  από litsa
 Σάβ Οκτ 25, 2008 12:25 am
geia !!
και εγώ έχω κοίλες μεσοσπονδυλίου δίσκου στην μέση που μου προκαλούν χρόνια τώρα λουμπάγκο, κοίλες στον αυχένα και τώρα προέκυψαν και στο θώρακα.
κάθε φορά που έχω μουδιάσματα στα πόδια ξεκινάω να κάνω 4 μαγνητικές και πάω και σε καθηγητή ορθοπεδικής στην κρήτη και στον νευρολόγο. Υπομονή και κουράγιο !! ψιλά το ηθικό και βέβαια το τεβε τι περιμένει να πάθουμε για να δώσει σύνταξη? και που να καταλάβουν όταν λέμε ότι κουραζόμαστε..εγώ όλη την εβδομάδα που ξεκίνησα δουλειά ήμουν '' πτώμα'' και σκέφτομαι τι να κάνω, στο γραφείο δεν είμαι παραγωγική και δεν ξέρω πως θα παει ..

κυνήγεσε το πάντως αν δεν νιώθεις καλά, αφού μας λένε ότι απαραίτητη προυπόθεση είναι όχι αγχος και κούραση