• KEΠΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #100905  από Γρηγορης
 Κυρ Μαρ 16, 2014 6:59 pm
παιδια γεια σας ,ο πατερας μου εχει διαγνωσθει με 82% αναπηρια πριν 1μιση χρονο εχει καταθεσει τα χαρτια τον φεβρουαριο του 13 και περναμε συνεχεια στα κεντρικα στην αθηνα και μας ελεγαν οτι δεν μπορουν να βρουν το φακελο,πριν απο 2 μηνες κατεβηκα αθηνα και πηγα κατευθειαν στο διοικητη και αμεσως η γραμματεας του πληκτρολογησε το ονομα και μου εκτυπωσε ολα τα δεδομενα με το που ειναι ο φακελος και ολα τα στοιχεια του πατερα.μου λενε πανε σε αυτο το γραφειο και θα πεις απο το διοικητη.παω ο μαυρος λοιπον ο φακελος ου τοσο καιρο δεν βρισκοτανε και μιλουσα παντα τηλεφωνικος με την κυρια που ειδα απο κοντα και ειναι κ η υπευθυνη και μ ελεγε οτι ο φακελος ψαχουμε ,ψαχουμε και ειναι πουθενα.ο φακελος η γραμματεας του διοικητη μου ειπε οτι ειναι στο ογα εδω και 10 μηνες.τι εγινε ο φακελος βρεθηκε αμεσως διπλα σε μια στοιβα μια βιβλιοθηκης στον ιδιο χωρο του γραφειου της ,αμεσως ομως.μετα πηρε το φακελο και τον εβαλε απο διπλα της βαζοντας ενα συνδετηρα πανω του με ενα χαρτακι που εγραφε για διοικητη.ειχε ακομα καμια 10ρια φακελους με το ιδο χαρτακι πανω.λεω καλα αντε βρεθηκε θα γινει η δουλεια.αλλα παλι τπτ,πηραμε τηλ ελειπε ενα χαρτι το στειλαμε αλλα απο τοτε δεν σηκωνουν ποτε κ κανεις τα τηλεφωνα.να παω παλι αθηνα δεν λεω αλλα τι να πω,με τις φωνες δεν θα βγει κατι.πως μπορω να τους φοβισω ,εκφοβιζοντας με νομικες κυρωσεις?να παω ν πω οτι θα παω στα καναλια ,αφου ολος ο τυπος ελεγχετε δεν νομιζουν να φοβηθουν .σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι που μπορει να εκφοβισει το διοικητη για να μεσολαβησει ασ το πει,γτ ο πατερας μου εχει οντως αναγκη τα λεφτα.

ευχαριστω!!!!!!
 #100919  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 17, 2014 9:06 am
Γρηγορης έγραψε:παιδια γεια σας ,ο πατερας μου εχει διαγνωσθει με 82% αναπηρια πριν 1μιση χρονο εχει καταθεσει τα χαρτια τον φεβρουαριο του 13 και περναμε συνεχεια στα κεντρικα στην αθηνα και μας ελεγαν οτι δεν μπορουν να βρουν το φακελο,πριν απο 2 μηνες κατεβηκα αθηνα και πηγα κατευθειαν στο διοικητη και αμεσως η γραμματεας του πληκτρολογησε το ονομα και μου εκτυπωσε ολα τα δεδομενα με το που ειναι ο φακελος και ολα τα στοιχεια του πατερα.μου λενε πανε σε αυτο το γραφειο και θα πεις απο το διοικητη.παω ο μαυρος λοιπον ο φακελος ου τοσο καιρο δεν βρισκοτανε και μιλουσα παντα τηλεφωνικος με την κυρια που ειδα απο κοντα και ειναι κ η υπευθυνη και μ ελεγε οτι ο φακελος ψαχουμε ,ψαχουμε και ειναι πουθενα.ο φακελος η γραμματεας του διοικητη μου ειπε οτι ειναι στο ογα εδω και 10 μηνες.τι εγινε ο φακελος βρεθηκε αμεσως διπλα σε μια στοιβα μια βιβλιοθηκης στον ιδιο χωρο του γραφειου της ,αμεσως ομως.μετα πηρε το φακελο και τον εβαλε απο διπλα της βαζοντας ενα συνδετηρα πανω του με ενα χαρτακι που εγραφε για διοικητη.ειχε ακομα καμια 10ρια φακελους με το ιδο χαρτακι πανω.λεω καλα αντε βρεθηκε θα γινει η δουλεια.αλλα παλι τπτ,πηραμε τηλ ελειπε ενα χαρτι το στειλαμε αλλα απο τοτε δεν σηκωνουν ποτε κ κανεις τα τηλεφωνα.να παω παλι αθηνα δεν λεω αλλα τι να πω,με τις φωνες δεν θα βγει κατι.πως μπορω να τους φοβισω ,εκφοβιζοντας με νομικες κυρωσεις?να παω ν πω οτι θα παω στα καναλια ,αφου ολος ο τυπος ελεγχετε δεν νομιζουν να φοβηθουν .σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι που μπορει να εκφοβισει το διοικητη για να μεσολαβησει ασ το πει,γτ ο πατερας μου εχει οντως αναγκη τα λεφτα.

ευχαριστω!!!!!!
:smile-angry: Παλι θυμωσα ! Αν και , εχω ακουσει πολλες παρομοιες περιπτωσεις , παλι ΘΥΜΩΣΑ ! Το .......ηθικον διδαγμα απο τετοιες ιστοριες ειναι ενα ! Πρεπει να παιρνουμε την υποθεση στα χερια μας ! ΜΟΝΟ ετσι βρισκουμε ακρη ! Με ΔΙΚΕΣ μας παρεμβασεις , λυθηκαν προβληματα συνασθενων . Τωρα , λοιπον,θα ελεγα να τηλεφωνησεις στη Διοικηση και να ζητησεις ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ή ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ .Θα βρεις τα τηλεφωνα απο τις πληροφοριες ! ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ! Μαλλον , δεν θα μιλησεις με τον ιδιο, αλλά θα τους ''ταραξεις'' .Παρε τηλεφωνο , πες ''καλημερα σας , ονομαζομαι .....και ΘΕΛΩ να μιλησω με τον Διοικητη '' .Η φωνη σου , να ακουγεται ΣΙΓΟΥΡΗ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ !!!!!! Καλη τυχη :smile-hi: