ΝΙΚΟ !!!!!!!!! Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!! Βλεπεις ειμαι κι εγω γραφικη !!! ΝΑΙ !!!!! Το ξερω !!!! ΟΛΑ ειναι μερος του ιδιου πακετου .Μετρα καταστροφικα ,για παιδεια, υγεια, απασχοληση, ασφαλιστικα δικαιωματα, εθνικη ανεξαρτησια....για...για....για.....!!!!!!!Το λεω συνεχεια . Ομως , εμεις τι κανουμε ? Κι οταν λεω ''εμεις'' δεν εννοω τα ΑμεΑ μονο .Εννοω ΟΛΟ τον Ελληνικο λαο . Πιστευω οτι πρεπει να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ...ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ....ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ , οχι μερικα ψιχουλακια .ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αλλαγη πολιτικης .Προς οφελος ΟΛΩΝ !!!!!! Οσο κι αν αυτη η πολιτικη , ειναι επιλογη ''μας'' (δικη μου , παντως, ΔΕΝ ηταν , ΔΕΝ ειναι , ΔΕΝ ΘΑ ειναι ποτε ) χρειαζεται ΑΓΩΝΑΣ , διαρκης , ουσιαστικος .Απο ΟΛΟΥΣ .Δεν μπορουμε , ομως, να μην παλεψουμε για τα ''επιμερους''. Αυτα που συνανταμε μπροστα μας καθε στιγμη, αυτα που μας πεθαινουν καθε στιγμη. Αρκει να εχουμε ξεκαθαρο στο μυαλο μας , οτι ολα αυτα ειναι μερος της ιδιας ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ πολιτικης . Αυτος ο χωρισμος σε ομαδες , δεν ειναι καινουργιος και ειναι εκ του πονηρου . Οταν αγωνιζομαστε ΕΜΕΙΣ ,το πιο κατατρεγμενο μερος του λαου ....ο αγωνας μας , πρεπει να ειναι πλατυς , να απαιτουμε να χτυπηθει το κακο στη ριζα του.Ετσι ,που να καταλαβαινουν ΟΛΟΙ, αυτη την ΚΟΙΝΗ ΡΙΖΑ ολων των...δεινων.Ετσι , που να καταλαβουν ΟΛΟΙ οτι τα προβληματα ειναι ΚΟΙΝΑ .Μονο ετσι , πιστευω , οτι θα τα καταφερουμε .Φυσικα, αυτη η συνειδητοποιηση , πρεπει να εκφραστει και στην καλπη ..........