• ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΡΙΠΗΣ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #7090  από pinelopi
 Τετ Ιούλ 15, 2009 8:38 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Η ΛΙΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ.ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ?ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥΔΙΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΧΗΜΑ.ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΔΙΝΟΥΝ ΤΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(ΛΕΕΙ)ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
 #7092  από katerina76s
 Τετ Ιούλ 15, 2009 10:06 pm
Γεια,εγω το εμβολιο της γριπης το κανω καθε χρονο.Γιατι σου ειπε να μην το κανεις΄;;;;Εμενα μου λεει οτι με προστατευει...οσο για το καινουργιο το ειχα δεδομενο οτι θα το κανω
 #7095  από butterfly-
 Τετ Ιούλ 15, 2009 11:05 pm
Καλησπέρα κι από μενα. Εγώ ξέρω οτι τα εμβόλια γρίπης δεν ενδείκνυνται για την περίπτωσή μας.
Αντίθετα, μπορεί να γίνουν αιτία για την έναρξη νέας ώσης. Σήμερα συγκεκριμένα είχα αυτή τη συζήτηση με την παιδίατρο που παρακολουθεί τις κόρες μου, και μου είπε οτι σε κάποιες ομάδες ασθενών (όπως εμείς και άλλα αυτοάνοσα) απαγορεύεται η χρήση των εμβολίων γρίπης. Εχει να κάνει με τη σύσταση των εμβολίων και τη μορφή των ιών.
Κατερίνα ψαξε το λίγο με τα εμβόλια της γρίπης. Απορώ μ' αυτά που σου είπε ο γιατρός σου. Κάπου το είχα διαβάσει αλλά συστυχώς δεν θυμάμαι πού. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά είμαι σίγουρη οτι το διάβασα. Βέβαια... οι γιατροί ξέρουν καλύτερα τί αρμόζει σε κάθε περίπτωση.

Καλό βράδυ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος butterfly- την Δευ Σεπ 21, 2009 9:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #7101  από Μαρία
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 10:21 am
Καλημέρα σας! Και μένα ο γιατρός μου είναι αντίθετος με το εμβόλιο της γρίπης για τους λόγους που προανέφερε και η Ιωάννα.
Για την νέα γρίπη έχω ακούσει ότι τα άτομα με νευρολογικά προβλήματα ανήκουν στις ευπαθής ομάδες που πρέπει να εμβολιαστούν αλλά δεν το έχω συζητήσει ακόμα με το γιατρό μου.
 #7111  από pinelopi
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 1:47 pm
παιδια τον ρωτησα σημερα τελικα.κατηγορηματικα οχι.να μην το κανω.ειναι βιολογικα μικροβια λεει και απαγορευεται εμεις να βαλουμε τετοια στον οργανισμο μας.μια γριπη λεει αντιμετωπιζεται αλλα με τα εμβολια αυτα μπορει να εχουμε χειροτερες παρενεργειες μου ειπε.
 #7137  από katerina76s
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 7:06 pm
ευχαριστω πολυ..αμαν αυτοι οι γιατροι θα μας τρελανουν...
 #7143  από litsa
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 8:01 pm
και όχι μόνο!!!!!!!!!
 #7290  από elina
 Τρί Ιούλ 21, 2009 12:16 pm
Κατηγορηματικά όχι κι η δική μου η γιατρός παιδιά για το εμβόλιο! Μάλιστα μου είπε ότι είναι κοινή απόφαση των γιατρών της ομάδας της (δεν είναι ιδιώτης γιατρός, είναι μέλος ομάδας νευρολογικής κλινικής δημόσιου νοσοκομείου). Βέβαια, σύμφωνα με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ο ιός δεν φαίνεται να είναι και τόσο επικίνδυνος, συμπτώματα κοινής γρίπης έχει, αν και υψηλότερο βαθμό μεταδοτικότητας. Για να δούμε...
 #7362  από olakala
 Πέμ Ιούλ 23, 2009 11:30 am
Παιδιά, εγώ δεν ξέρω. Πέρυσι και πρόπερσι έκανα το εμβόλιο της γρίπης, χωρίς παρενέργειες. Υπολόγιζα, οτί θα κάνω και το καινούριο, ώς άτομο πιο ευαίσθητο και ευάλωτο κτλπ. Εκεί που πάω κάθε μήνα για το tysabri, θα έκανα και το νέο εμβόλιο. Αλλά τώρα...είδωμεν
 #7473  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 27, 2009 11:04 pm
Μα και κάποιος :ugeek: στον οποίο είχα πάει εγώ, ήταν ΠΟΛΥ διστακτικός, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων... Παρ' όλ' αυτά δεν κατέκρινε ανοιχτά τα εμβόλια, ένα σωρό λεφτά μαζεύουν στις φαρμακευτικές εταιρίες, και εκτός από τις περιπτώσεις των αυτοάνοσων, σημειώνουν μεγάλη επιτυχία :lol: :lol: :lol: