• anapyrikh syntaxi

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #100422  από Gkoumoudis Dimitrios
 Τρί Μαρ 04, 2014 1:15 am
Καλημερα ονομαζομε Γκουμουδης Δημητριοs ,περνω αναπυρικη συνταξη 67% απο το ικα.Τον Ιουλιο του 2013 εκανα τα χαρτιαμου για να περασω απο επιτροπη τον ΚΕΠΑ.Ακομα Δεν περασα απο επιτροπη οπως ηταν φυσικο.Καθε μηνα πληρωνομουν κανονικα και αυτο για 6μηνεσ απο τον Σεπτεμβριο του 2013 μεχρι τον φεβρουριο του 2014.Ειπαν οτι θα διναν παραταση για 6μηνες και σημερα δεν πλειρωθηκα . (Φυσικα μεχρι σημερα δεν περασα απο επιτροπη των ΚΕΠΑ).μηπωs ξερεται κατι εσειs? Σας ευχαρηστο αν θελετε απαντηστεμου εγω δεν μπορεσα να βρω ακρη μ αυτους
 #100437  από LL--MM
 Τρί Μαρ 04, 2014 11:18 pm
Όταν πήγες να ζητήσεις το παραπεμπτικό για την επιτροπή δε ζήτησες τη ρύθμιση αυτήν; κανονικά θα στα έβαζαν αυτόματα, το πρόβλημα είναι ότι αν οι επιτροπή ΔΕΝ σου αναγνωρίσει ότι δικαιούσαι, θα πρέπει να τα δώσεις πίσω... :smile-worried: :evil:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #100467  από nikosrazor
 Τετ Μαρ 05, 2014 8:38 pm
εμενα η αρραβωνιαστικια μου περασε επιτροπη στα ΚΕΠΑ και την στελνουν να περασει παλι επειδη δεν πηγε λεει με παραπεμπτικο...για μιλα με τον συνηγορο του πολιτη.μπορεις να κανεις ηλεκτρονικη αναφορα.
 #100479  από Κώστας
 Πέμ Μαρ 06, 2014 12:53 am
Νόμιζα ότι αν πας χωρίς παραπεμπτικό απλά πληρώνεις το παράβολο για την εξέταση. Το ότι ξαναπερνάς επιτροπή γι΄ αυτό το λόγο πρώτη φορά το ακούω. Για ψάξτε το λίγο.
 #100569  από VASILIS
 Δευ Μαρ 10, 2014 7:06 am
Να κάνουμε λίγο μια διευκρίνηση παιδιά!
Παιρνει ΣΥΝΤΑΞΗ, η απλά το εξωιδρυματικό;
Γιατί η διαδικασία που περιέγραψε είναι για το εξωιδρυματικό, και σύνταξη με 67% δεν δίνουν πρώτα απ' όλα.
 #100572  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 10, 2014 8:12 am
VASILIS έγραψε:Να κάνουμε λίγο μια διευκρίνηση παιδιά!
Παιρνει ΣΥΝΤΑΞΗ, η απλά το εξωιδρυματικό;
Γιατί η διαδικασία που περιέγραψε είναι για το εξωιδρυματικό, και σύνταξη με 67% δεν δίνουν πρώτα απ' όλα.
:smile-hi: Με 67% ΠΑΙΡΝΕΙ αναπηρικη συνταξη ! Για τη συνταξη , αρκει και το 50% .Ομως , ο φιλος δεν μας εξηγει καλα τι εγινε .Πηρε την εξαμηνη παραταση και την εξαντλησε ή τωρα πρεπει να ξεκινησει (η παραταση ) ??? ΥΓ.Και...ειπαμε ...αυτη η παραταση ισχυει ΜΟΝΟ για τις αναπηρικες συνταξεις .Οχι για τα επιδοματα .
 #100626  από maria2
 Τρί Μαρ 11, 2014 10:11 am
καλημερα
εγω επερνα αναπηρικη συνταξη με 75% απο οαεε οχι επιδομα αλλα κοπηκε μεχρι να ξαναπερασω επιτροπη.....στο περιμενε δεν εχω καταλαβει αλλη πληρωνονται αλλη οχι πως γινετε αυτο.....
 #100636  από Κώστας
 Τρί Μαρ 11, 2014 11:37 am
Μαρία τώρα που η αναπηρική έχει κοπεί δεν ψάχνεις λίγο μήπως μπορείς να κάνεις αίτηση για κανονική σύνταξη γήρατος αν βέβαια έχεις 4050 ένσημα.