• ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΚΠ ..... Εν έτει 2012..

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #100348  από billios
 Σάβ Μαρ 01, 2014 3:55 pm
Δραττομαι της ευκαιριας απο το θεμα της litsa και θα ηθελα μαλλον σε π.μ για λογους διαφημισης οποιος εχει βρει καλη καβαντζα για βιταμινες ας μου κανει τη καλη και ας μου στειλει γιατι εγω ψωνιζω απο το γνωστο pha.....4u,εντομεταξυ αν παιζει κατι με αντικαταβολη θα ειναι super γιατι δεν εχω καρτα :smile-sadsmile:
 #100404  από kostasp
 Δευ Μαρ 03, 2014 1:57 pm
billios έγραψε:Δραττομαι της ευκαιριας απο το θεμα της litsa και θα ηθελα μαλλον σε π.μ για λογους διαφημισης οποιος εχει βρει καλη καβαντζα για βιταμινες ας μου κανει τη καλη και ας μου στειλει γιατι εγω ψωνιζω απο το γνωστο pha.....4u,εντομεταξυ αν παιζει κατι με αντικαταβολη θα ειναι super γιατι δεν εχω καρτα :smile-sadsmile:
Αν δεν προκαλώ κάποια δυσκολία θα με ενδιέφερε και μένα αυτό το θέμα που άνοιξε ο μπιλιος
 #105815  από Τάνια
 Κυρ Σεπ 07, 2014 9:14 pm
Αχ!Πείτε μου και μένα παρακαλώ τι είδους βιταμίνες;Είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά παλιά στη ΣΚΠ, :smile-clapping: χωρίς αγωγή ωστόσο!