• ΤΑΤΟΥΑΖ

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #100034  από kostasp
 Πέμ Φεβ 20, 2014 7:32 pm
Θέλω να κάνω ένα τατουάζ στο χέρι (μπρατσο) ρώτησα δεν πειράζει νεύρα δεν φτάνει καν γνωριζετε κατι επι του θεματος; Είπα τώρα στα γεράματα να το κάνω δεν παίζω χαρτιά έκοψα το τσιγάρο ναρκωτικά δεν κάνω :dance: ένα κυριλέ τατου ειπα να κάνω. ...... :smile-giggle:
 #100040  από billios
 Πέμ Φεβ 20, 2014 8:04 pm
Εγω φιλαρα κοπανησα ενα αρκετα μεγαλο στη πλατη τον δεκεμβρη,το χτυπησα γιατι μετα την διαγνωση μου ειχε καρφωθει στο μυαλο εντονα.
Να ξερεις μονο οτι εχει εναν πονο,υποφερτο αν το τατοο ειναι μικρο αλλα τον εχει,αν ειναι μονο περιγραμα θα εισαι οκ,αν θα εχει και σκιες τοτε θα σε ζορισει λιγο παραπανω.
Αμα το γουσταρεις κοπανα το,να το κανεις ομως σε καποιο στουντιο και οχι στο σπιτι απο κανα τυχαρπαστο και σου ριξει μελανι κινεζικο :smile-cool:
 #100041  από kostasp
 Πέμ Φεβ 20, 2014 8:34 pm
billios έγραψε:Εγω φιλαρα κοπανησα ενα αρκετα μεγαλο στη πλατη τον δεκεμβρη,το χτυπησα γιατι μετα την διαγνωση μου ειχε καρφωθει στο μυαλο εντονα.
Να ξερεις μονο οτι εχει εναν πονο,υποφερτο αν το τατοο ειναι μικρο αλλα τον εχει,αν ειναι μονο περιγραμα θα εισαι οκ,αν θα εχει και σκιες τοτε θα σε ζορισει λιγο παραπανω.
Αμα το γουσταρεις κοπανα το,να το κανεις ομως σε καποιο στουντιο και οχι στο σπιτι απο κανα τυχαρπαστο και σου ριξει μελανι κινεζικο :smile-cool:
Μπίλιο το θέλω δεν ξέρω γιατί αλλά το θέλω είμαι 43 μικρό σχετικά θα κκάνω στο μπράτσο είπα γιατί δεν θέλω να πονέσω πολύ. Λιγο να βρει εξοδο το μυαλο μου ρε φιλε δεν ξερω πρωτη φορα μου συμβαινει ημουν συντηριτικος τοσα χρονια τι καταλαβα δε πα να γ@μηθ οτι ειναι να γινει θα γινει ας το χαρο τουλαχιστον γαμωτο
 #100045  από billios
 Πέμ Φεβ 20, 2014 9:22 pm
Ας ειναι κι ετσι...δωστου να καταλαβει,η ζωη ειναι τωρα,σημερα,εδω..
 #100046  από kostasp
 Πέμ Φεβ 20, 2014 9:44 pm
billios έγραψε:Ας ειναι κι ετσι...δωστου να καταλαβει,η ζωη ειναι τωρα,σημερα,εδω..
Σωστά φίλε μου :smile-clapping: :smile-rock:
 #100055  από κωστας
 Παρ Φεβ 21, 2014 10:09 am
Φιλε μου δεν υπαρχει προβλημα...αν το γουσταρεις πολυ καντο!Πριν 2 χροια χτυπησα και'γω μια ημερ-νια γεννησης του γιου μου πανω στον ωμο σε λατινικους χαρακτηρες αλλα ομολογω οτι με πονεσε γιατι το'κανα πανω σε κοκκαλο και κρατησε 10 λεπτα....34 χρονων ειμαι και λεω γιατι οχι,στο μελλον λεω να χτυπησω και αλλο!
 #100077  από kostasp
 Παρ Φεβ 21, 2014 7:37 pm
κωστας έγραψε:Φιλε μου δεν υπαρχει προβλημα...αν το γουσταρεις πολυ καντο!Πριν 2 χροια χτυπησα και'γω μια ημερ-νια γεννησης του γιου μου πανω στον ωμο σε λατινικους χαρακτηρες αλλα ομολογω οτι με πονεσε γιατι το'κανα πανω σε κοκκαλο και κρατησε 10 λεπτα....34 χρονων ειμαι και λεω γιατι οχι,στο μελλον λεω να χτυπησω και αλλο!
Ευχαριστώ πολύ αύριο το πρωί έχω κανονίσει :smile-muscle: :smile-bigsmile:
 #100079  από billios
 Παρ Φεβ 21, 2014 9:41 pm
Να παρεις μια ροζ bebanthol,θα χρειαστει να το αληφεις μια το πρωι και μια το βραδυ για 10 μερες.
Τι θα χτυπησεις?
 #100081  από kostasp
 Παρ Φεβ 21, 2014 10:22 pm
billios έγραψε:Να παρεις μια ροζ bebanthol,θα χρειαστει να το αληφεις μια το πρωι και μια το βραδυ για 10 μερες.
Τι θα χτυπησεις?
Ένα ωραίο γεωμετρικο σχημα θα στο στείλω σε φώτο δώσε μου email σε πμ αν θέλεις να στο στείλω.
Μπάνιο στο κολυμβητήριο μπορώ να κάνω για αυτές τις δέκα μερες;
 #100084  από billios
 Παρ Φεβ 21, 2014 11:08 pm
Οτι εκανες θα κανεις χωρις περιορισμους,αυτο ισως σου κανει καπαλο σε καποιο σημειο και ισως ξεφλουδισει,την αλοιφη θα τη βαζεις για ενυδατωση