• ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙ !!!!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #99564  από elenipir
 Πέμ Φεβ 06, 2014 9:02 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!!!
ΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ... ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ !!!!
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ 9 !!!
ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΚΛΗΡΙΝΤΙΚΩΝ !!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ
ΕΜΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ.
ΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΑΣΘΕΝΕΙΣ
ΣΚΠ-ΣΥΛΛΟΓΟ-ΟΜΑΔΕΣ-ΠΑΡΕΑΚΙ-ΣΥΜφιλοιΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΤΙ.
ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ.
ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ-ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ-
ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ 9 ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.
ΤΙΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΥΝ ΤΟ ΚΡΑΣΙ 15 EURO ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΟΜΠΛΕ (ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ) .
ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
6989449721-ΕΛΕΝΗ ΠΥΡΠΥΛΗ (What's up)
ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ................................
 #99613  από Gorge
 Σάβ Φεβ 08, 2014 8:38 pm
καλα να περασετε αν μπορουσα θα ειμουν εκει
 #99801  από maria E
 Παρ Φεβ 14, 2014 2:02 pm
Ελενη μου,ηθελα να σε ευχαριστησω για την προσκληση σ'αυτην την πανεμορφη βραδια :smile-kiss:
Εκτος του οτι χαρηκα τρελα που σε ξαναειδα,ηταν απιστευτα ομορφη η ατμοσφαιρα,ο χωρος,η μουσικη,και κυριως οι υπεροχοι ανθρωποι που ειχα την ευκαιρια να γνωρισω!
Κριμα μονο που δεν υπηρχε μεγαλυτερη συμμετοχη απο το φορουμ μας..Που ησασταν ρε παιδιαααα?Την επομενη φορα θα παρω απουσιες! :smile-bandit:
 #99810  από elenipir
 Σάβ Φεβ 15, 2014 11:11 am
maria E έγραψε:Ελενη μου,ηθελα να σε ευχαριστησω για την προσκληση σ'αυτην την πανεμορφη βραδια :smile-kiss:
Εκτος του οτι χαρηκα τρελα που σε ξαναειδα,ηταν απιστευτα ομορφη η ατμοσφαιρα,ο χωρος,η μουσικη,και κυριως οι υπεροχοι ανθρωποι που ειχα την ευκαιρια να γνωρισω!
Κριμα μονο που δεν υπηρχε μεγαλυτερη συμμετοχη απο το φορουμ μας..Που ησασταν ρε παιδιαααα?Την επομενη φορα θα παρω απουσιες! :smile-bandit:

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ !!!
ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ 2 ,,,,, :smile-sadsmile: :smile-sadsmile: ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!
:violin: :violin: :violin: :violin:
 #99821  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 15, 2014 9:50 pm
:smile-clapping: Χαρηκα που περασατε τοσο ωραια !!!! Ημουν σιγουρη !!!!! Ειδα τις φωτογραφιες στο fb και ξετρελαθηκα :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: